Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית לנשף סיום י"ב [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסיים י"ב ויש לנו נשף סיום וכל אחד בא עם אוטו יפה או משהו יצירתי[.] חשבתי אולי תוכלו לעזור לי לחשוב על רעיון מה אפשר לעשות מפג'ו 106?[ ]משהו מגניב או על מישהו שיוכל להשכיר לי אוטו מגניב או כל מה שעולה לכם בראש[,] אוטו גלידה כרכרות[,] כדור פורח[.]תודה בר[רבה].

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לשנות את הצורה החיצונית של האוטו תיהיה לך בעיה,זה לא אפשרי כל כך.

להשכיר אוטו תוכל אולי ממישהו שקרוב אליך. לצערי אף חברה לא מוכנה להשכיר מכוניות לנהגים חדשים.

אבל היי,יש לך 106 אתה תמיד יכול לחבר אותה לסוס.

פורסם

תחשוב על כיוון של קישוט מיוחד. תצפה אותה בדפים של כל המחברות י"ב שיש לך בבית....

בכמה מאות שקלים תוכל לקנות צופר עם רעשים של חיות....

פורסם

ממה שאני יודע אתה כן תוכל להשכיר רכב אבל עם נהג שינהג לך ברכב מכיוון שאין חברה שתשכיר לך רכב יוקרתי, מוציא עיניים.

תשכרו כמה חבר'ה לימוזינה זה גם ייצא נחמד.

פורסם

תצפה את הרכב בנייר צבוע בספריי מכל מיני צבעים ותקשור מאחורי הרכב פחיות.

חפש שירשור על רכבים שהיתחפשו בפורים, יש שם רעיונות נחמדים.

פורסם

שטויות, אל תחפש את הרכב ואל תשכיר רכב. גם כשלי היה את הנשף הלכתי עם הרכב שלי בלי יותר מדי.

אל תחפש איך להרשים ברכב, פשוט תתלבש ממש טוב.

פורסם

האמת שאני לא רואה סיבה להוציא את האוטו לנשף...

אצלנו הבית ספר לקח אותנו באוטובוס.

זה סתם מגביל אותך,לא תוכל לשתות וזה דיי יהרוס את המסיבה.

פורסם
לימוזינה ל-6 אנשים. יצא לך לא יותר מ-100 ש"ח כ"א, הכי סטייל, שותים שמפניה. תעשה חיים.

מצטער לאכזב אותך אחי אבל זה הכי פלצני שיש לבוא בלימוזינה עדיף לו כבר לבוא ברכב שלו מאשר בלימוזינה

פורסם
כל מה שעולה לכם בראש[,] אוטו גלידה כרכרות[,] כדור פורח[.]תודה בר[רבה].

בר על כרכרת גלידה עם כדור פורח 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תקנה סמלים של פרארי ותדביק במקום הרגילים.

גם לדעתי לימוזינה זה פלצני אבל עושה את העבודה. אפילו במחיר משתלם..

בכל אופן כמו שמישהו פה הזכיר - אתה יכול להשקיע את הכסף בבגדים יפים:-P

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...