Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כנראה כחלק מתהליך ההזדקנות (כבר 25 ..), אני שם לב שאני מזיע יותר משהייתי.

הדיאודורנט (SPEED STICK GEL) שלי נחמד אבל לא להיט - מה גם שהוא הרס לי את כל החולצות (כל איזור בית-השחי לבן גם אחרי כביסה)

אני מחפש המלצה לדיאודורנט טוב, ספריי או סטיק, לא משנה לי מחיר. משהו שיפחית גם את הזעה קצת (הבנתי שיש כאלו)

אשמח לעזרה מחברי המזיעים.

תודה :)

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממליץ על אקס צמוד :p מה זה משנה לאורך כמה זמן זה עובד אם הפחית עליך כל הזמן, ממש נוח לשים ספריי בניגוד לרול-און.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני מזיע המון, וניסיתי המון סוגים. ספיד סטיק ג'ל, ג'ילט, אדידס, ועוד, בקושי החזיקו חצי יום.

עכשיו משתמש ב-AXE DRY, לדעתי עושה אחלה עבודה.

axe-dry-touch.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצטרף - תמיד השתמשתי בסטיקים יבשים, חוץ מתקופה מסוימת עם איזה ג'ל של ג'ילט.

ה-AXE DRY לא רע בכלל, ואפשר להשיג אותו פה ושם ב-20 ש"ח, נמוך יותר מג'ילט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דעה שלי.

1. אני נגד דיאודורנטים שמפחיתים את כמות הזעה - לדעתי זה לא בריא.

2. אני בעד דיאודורנטים שמורידים לחלוטין את הריח.

3. מנסיון שלי - הגוף מתרגל לסוג מסויים של דיאודורנט, לכן צריך להחליף כל 2-3 חודשים.

4. ADIDAS SPORT, NIVEA FOR MEN - בחירה טובה.

P.S. - מזיעה הרבה... :-P

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

הדוקטור פישר נחמד אבל לא מונע ריח כלכך, העניין הוא שהוא בנתיים היחידי שלא עשה לי אלרגיה אז אני משתמש בו מחוסר ברירה. יש לי אותו בגרסת הרולר אם יש בכלל הבדל בין הרולר לסטיק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

02269531003.jpg

נמכר רק בדיוטי או בחו"ל [בארץ מוכרים רק את הספריי]

עברתי אליו מגי'לט כי הוא לא מלכלך.

הוא מחזיק פחות [12-16 שעות גג] אבל הוא

מ-ע-ו-ל-ה.

יותר משלושה אנשים עברו להשתמש בו בגללי, על אף הרתיעה מהמחיר, אבל בטווח הארוך - שווה לאללה.

אה, והכי חשוב, למרות שזה לא נראה, מיכל אחד מספיק למשהו כמו חצי שנה בשימוש נדיב מאוד.

וכמו כל מוצר אל ארמאני - יש אותו בריחות של בשמים אחרים שלהם...

הנה לינק

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...