Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי באופן אישי לרוב הוא לא עוזר.

מספיק אני קצת מתרוצץ ואני ישר מזיע.

אני אנסה השבוע של אדידס ונראה אם יעזור יותר טוב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מכיר את המוצר, גם חבר מאוד ממליץ עליו, אבל אני לא רוצה להשתמש בשום דבר שחוסם את בלוטות הזיעה, בין אם זה אלומיניום או בין אם זה חלב אם.

לא אלומניום, לא חלב אם, לא סותם נקבוביות, בסה"כ הורג בקטריה שניזונה מהזעה ופולטת גזים מצחינים.

לי באופן אישי לרוב הוא לא עוזר.

מספיק אני קצת מתרוצץ ואני ישר מזיע..

ברור שאתה מזיע, רק לא מסריח!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקיי אז קניתי.

יש שם הוראה שצריך להסתובב 48 שעות בלי דאודורנט על מנת שיצאו כול השאריות מהדאודורנט הקודם. האם כדאי להקפיד על זה?

כי מבחינתי זה להיות יום שלם מבלי להרים ידיים בעבודה :)

פורסם

במקרה שלי סטיק של AXE עושה את העבודה (ואני מזיע המון).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
במקרה שלי סטיק של AXE עושה את העבודה (ואני מזיע המון).

אמנם אני משתמש במשחת דאודורנט המבוססת על סודה לשתיה, ויש לציין שהדבר עובד מצויין, ואף הפחית את בעיית ההזעה בבית השחי- למרות שאינו מתיימר להפחית הזעה אלא רק העלמת הריח- ביחס לדאודורנטים בעלי סותמי נקבוביות למיניהם.

אך אם החלאבילין כזה מוצלח- אקנה אחד להתנסות- מה כבר יקרה?

רק במטותא מכם- האירו את עיניי לגבי ההבדלים בין הסוגים הבאים:

1. חלאבילין אוריגינל (משום מה נשמע לי כמו אלכס אוריגינל).

2. חלאבילין ספורט.

אגב, שניהם נטולי ריח, נכון?

וכמובן- אם יש מקום רכישה זול ומומלץ יותר- אשמח לשמוע/ לקבל קישור.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אני מכיר את המוצר, גם חבר מאוד ממליץ עליו, אבל אני לא רוצה להשתמש בשום דבר שחוסם את בלוטות הזיעה, בין אם זה אלומיניום או בין אם זה חלב אם.

אז טכנית שומדבר לא יעצור לך את הזיעה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הold spice עשה לי אלרגיה רצינית. משתמש כבר כמעט שנתיים בחלאבילין כתום (האישה שונאת את הריח שלו). ללא אלומיניום ופרבנים, בהחלט מצוין.

החלאבלין אורגינל גם מונע זיעה, לא משתמש בו אך יש עליו המלצות טובות כאן בשרשור.

פורסם

מצטרף לשאלה שנשאלה פה:

50 ש"ח עבור משחת חלאבילין זה מחיר רגיל, או שיש מקומות שאפשר להשיג את זה במחיר זול יותר?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
בסופר פארם הוא עולה 40.

וחייב להגיד שאחרי יומיים אני הולך להיות גם בין הממליצים של המוצר. בנתיים שמתי את המשחה פעם אחת ועדיין אין ריח.

תודה.

הסתובבת 48 שעות לפני בלי דאורדורנט או שישר שמת?

ואיזה אתה שם? את ה"אוריגינל"?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בכדי שלא תתאכזב (במידה ו...) אני אציין שיש הליך למידה של כמה שימושים של כמות המשחה שמתאימה לך אישית בכדי למנוע ריח לשבוע (לי זה הכי נח ככה, אני מורח כל שישי אחרי המקלחת ויודע שיש לי שבוע של שקט).

בפעמים הראשונות ההשפעה עשויה לעבור אחרי -4-5-6 ימים, אז תוסיף קצת בפעם הבאה עד למציאת המינון לשבוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...