Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנ"ל, גם אני משתמש ב-Old Spice סטיק והוא מצויין. נשאר כל היום, לא משאיר כתמים ובמחיר סביר לכל הדעות.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדידס הארוך, FRESH (התווית הכחולה). נותן לך תחושה של מיליון דולר ומחזיק טוב נגד הזיעה.

אני אישית יש לי בעיה עם סטיק, זה די מגעיל אותי לכן זה פיתרון מעולה. אין הרבה טובים בשוק.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
כנ"ל, גם אני משתמש ב-Old Spice סטיק והוא מצויין.

יש סוגי ריחות שונים? האם הוא ללא אלכוהול ואלומיניום?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

מצטרף ל-edan839, מה המומלץ מבין ה OLD SPICE סטיק? הייתי מוקדם יותר בסופר והצצתי בזריזות בפינת הדאודורנטים, מסתבר שיש 3 סוגים:

WHITEWATER, LAGOON, KILIMANJARO

הגיע הזמן לנטוש את AXE ספריי.

Stay Dirty

פורסם

אני חושב שב OLD SPICE יש אלומיניום. תסתכלו מאחורה ברשימת המרכיבים, אלומיניום אמור להיות ראשון ברשימה. אגב, לידע כללי, רשימת המרכיבים הולכים לפי הכמות שלהם במוצר. ז"א שאם אלומיניום נמצא במקום הראשון ז"א שאחוז האלומיניום במוצר הוא הגבוה ביותר מאשר שאר המרכיבים.

פורסם
יש סוגי ריחות שונים? האם הוא ללא אלכוהול ואלומיניום?

הסתכלתי עכשיו על האריזה ולא, אין בו לא אלומיניום (הוא לא מה שמכונה antiperspirant, כלומר הוא לא מונע את עצם ההזעה) ולא אלכוהול.

וכן, כאמור יש כמה ריחות שונים ונעימים. לא המוניים וחזקים מדי (אני אישית לא אוהב דאודורנטים עם ריח חזק בנוסח Axe). כולם עולים כ-20 שקל (אני קונה את שלי בשק"ם ביחידה, אז יכול להיות שהמחירים באזרחות גבוהים יותר).

מצטרף ל-edan839, מה המומלץ מבין ה OLD SPICE סטיק? הייתי מוקדם יותר בסופר והצצתי בזריזות בפינת הדאודורנטים, מסתבר שיש 3 סוגים:

WHITEWATER, LAGOON, KILIMANJARO

הגיע הזמן לנטוש את AXE ספריי.

כנראה שבדיוק עשו שינוי כלשהו בריחות, כי אני משתמש כרגע באחד שנקרא Noir. מקודם השתמשתי ב-Whitewater והוא היה אחלה לדעתי - את השניים האחרים אני (עוד) לא מכיר.

פורסם

מצטרף להמלצה על אולד-ספייס Noir, עם הסתייגות אחת- אצלי הוא מעורר התקפי אסטמה כמו ששום דאודורנט, דורדורנט או בושם לפניו גרמו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

איך אתם מסוגלים להשתמש בסטיק?! זה דיי דוחה אותי. מצד שני, כל החולצות שלי כבר חצי לבנות בשרוול...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האנהידרול פורטה זה סוג של קסם.

עברתי מליון סוגי דאודורנטים ובתכלס אני מזיע עם כולם.

מישהו המליץ לי על האנהידרול הזה, קניתי והייתי בשוק טוטאלי, זה כמו הקסמים המזויפים בערוץ הקניות.

שמתי את זה פעם אחת לפני השינה, קמתי בבוקר ושטפתי, כמעט שלושה שבועות (!!!!) לא הזעתי טיפה ואני נוטה להזיע המון!!!

כמובן בשילוב עם דאודורנט רגיל.

אני שם אותו כבר בערך שנתיים, פעם בשלושה שבועות, קצת עקצוצים בלילה למשך חצי שעה אבל אתה קם אדם חדש. פשוט תכשיר מדהים. בקבוק עולה 60 ש"ח והוא מספיק לשנה בכיף. אגב, אסור להפוך אותו, כי הכל נוזל ואז החומר לא פועל טוב.

פורסם
איך אתם מסוגלים להשתמש בסטיק?! זה דיי דוחה אותי. מצד שני, כל החולצות שלי כבר חצי לבנות בשרוול...

אף פעם לא הבנתי כל כך מה דוחה בסטיק, אם רק אתה משתמש בו.

פורסם

לא יודע, ההרגשה שלו על העור דיי דוחה, המירקם, לא יודע בדיוק. פשוט דוחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...