Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצה על הסטיקים של old spice. ניסיתי אחרי מה שכתבו פה, ובאמת הם ללא אלומיניום וללא אלכוהול, ועושים אחלה עבודה.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קניתי גם, אבל אין כל איזכור לכך שהוא ללא אלומינים וללא אלכוהול...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

חברה, הכי פשוט לקרוא את התווית מאחורי המוצר של המרכיבים, אלומיניום יופיע בתחילת הרשימה כי יש הרבה ממנו. אם לא ראיתם ברשימה ALUMINIUM או ALCOHOL אז כנראה שאין אף אחד משניהם.

פורסם
קניתי גם, אבל אין כל איזכור לכך שהוא ללא אלומינים וללא אלכוהול...

גם בקפה שאני שותה אין אזכור שהוא ללא אלומיניום וללא אלכוהול... :wink:

וברצינות, מודה שזה גם הפתיע אותי, כי זה משהו שאני הייתי טורח לרשום על מנת לשווק טוב יותר את המוצר. אבל מכיוון שלא רשום שהוא anti perspirant ואין אזכור למשהו שנראה כמו אלומיניום או אלכוהול ברשימת הרכיבים, אני מניח שהוא נטול מהם.

פורסם
עזוב את המוח, ראית פעם ביצה של יען?

אני אדם צנוע, ביצה של תרנגולת מספקת אותי.

"עברתי" היום על הארון וגיליתי שיש לי לא פחות משבעה דאודורנטים ולכן החבר'ה ב-OLD SPICE ייאלצו להמתין לי ואני בטוח שהם ימתינו :).

פורסם

מקפיץ את השרשור-מסתבר שה old spice גורם לי לאלרגיה לא קטנה. אני מחפש מועמד שיחליף אותו, רצוי ללא אלכוהול ואלומיניום.

פורסם
הייתי במצבך פעם, ותודה לאל מצאתי פתרון אמיתי.

לך לבית מרקחת, בקש Anhydrol Forte.

Anhydrol_Forte_60ml.jpg

מרח פעם אחת בערב אחרי המקלחת, ובבוקר תרחץ את בית השחי ושים דאורדורנט רגיל. אחרי 3 ימים אתה לא תריח את עצמך כלל.

.

לא יודע עד כמה זה בריא, אך גם אני משתמש בתכשיר הזה.

הרופא עור שלי המליץ לי עליו אחרי שהתלוננתי על כתמי בושה (כתמי הזיעה בבתי השחי).

נכון להיום, אני מורח את התכשיר כפעם אחת בשבוע וזה מספיק. (בחורף בכלל לא השתמשתי בו!)

בנוסף, אני משתמש בדאודורנט NIVEA DRY ה(DRY כתוב באדום.).

הוא מעולה!

לפעמים לאחר השימוש בתכשיר נגד הזיעה, העור נשאר מגורה.

שימוש בדאודורנט עם אלכוהול שורף בטירוף! עם הדאודורנט הנ"ל אני לא מרגיש כלום. וגם הריח נשאר לאורך זמן רב!

מומלץ השילוב בין השניים.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור מהשאול...

עד עכשיו הייתי משתמש בסטיק של אולד ספייס(קניתי מראש איזה 5-6), לשימושים וההזעה שלי, הם היו מעולים. אבל מה? הפסיקו למכור אותם בארץ!

אז כרגע אני משתמש בספריי של AXE והוא קקה.

האם אתם מכירים תחליפים טובים ללא אלומיניום(או שאר סותמי בלוטות) ושלא משאירים סימנים על החולצה? או לחילופין, איפה מוכרים את האולד ספייס?

פורסם

טרם נתקלתי בתחשיר ללא אלומיניום שמצליח להפחית לי זיעה, ואני לא כזה נטפן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפשר עדיין למצוא את הדאודורנטים של אולד ספייס, גם אני התמכרתי אליהם בעקבות השרשור הזה. יש להם ריח מצוין, הריח מחזיק המון זמן והם לא משאירים כתמים על החולצה.

תעשה חיפוש בגוגל, אני הזמנתי 5 יחידות מבית מרקחת בתל אביב. עכשיו מדי פעם אני רואה את הסטיק בסניף יינות ביתן בהרצליה. בקיצור, אפשר עדיין למצוא.

** אם לא תמצא, אני מוכן למכור לך דאודורנט אחד במחיר של 100 ש"ח :)

• תוכן חדש...