Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

בימים הקרובים אני הולך לעבור טיפול גדול בקורולה שלי

יש לי להחליף טיימינג כי עבר כבר 5 שנים, לכן פניתי למוסך "אחים קצב" מורשה טויוטה בחולון והציעו לי החלפת טיימינג שכוללת גם החלפת רצועת הגה כוח ומיזוג אוויר - הכל כולל עבודה 1075 ש"ח.

השאלה שלי מזה רצועת הגה כוח ומיזוג אוויר? והאם צריך להחליף אותם גם?

הדבר השני שהגיעה הזמן להחליף זה בולמים אחוריים שלא הוחלפו עד היום - היופ קיבלתי הצעת מחיר של 1030 שקל לזוג בולמים של KYB + עבודה.

ההצעה היא מאתר "תן גז" - הם עובדים עם מוסכים והמוסך שהם שולחים אותי אליו זה מוסך אנרג`י בחולון ברחוב המלכה 31

מישהו מכיר את המוסך? המחיר שקיבלתי סביר?

יש לציין שכל הטיפולים עד היום עשיתי באחים קצב לכן אין לי מושג איך מטפלים במוסכים אחרים ופרט במוסך אנרג"י.

תודה לעוזרים!

ארתור

פורסם

לא יקר בכלל הטיימינג והרצועות עם עבודה אפילו לגיטימי לחלוטין המחיר.

המחיר של הבולמים מעט יקר, אפשר למצוא במחיר טוב יותר, החלפה של בולמים אחוריים עולים בסביבות ה200 ש"ח +- לזוג העבודה 800ש"ח על זוג כזה מופרז לטעמי, תחפש לקנות בחלקי חילוף לרכב נראה לי ייצא לך יותר זול.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אתמול עשינו טיפול גדול כולל חגורת טיימינג לכריזמה אייר 2003, 82000 ק"מ. (טיימינג צריך אחרי 90000 או 6 שנים, הקדמנו.)

המחיר במוסך היבואן לפני הנחה קטנה :- 2395 ש"ח. ללא בלמים (פירקו לבדיקה ), ללא החלפת נוזל קירור, כולל החלפת רצועת אביזרים שהיא לא כלולה בהוראות יצרן.

המכה הגדולה היא כמובן 4 ש"ע בתעריף שעת מוסך יבואן.

יצאת בזול מאד.

פורסם

בעניין הטיימינג - באילו חלקים משתמשים ? מה מחליפים ?

האם ההחלפה כוללת משאבת מים ? נוזל קירור ?מחזירי שמן ? מותחנים?(בהנחה שצריך )

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לגבי הטיימינג - כל הרצועות מקוריות כולל מותחן.לא כולל משאבת מים ומחזיר שמן. לגבי הבולמים לוקחים לי על העבודה 300 שקל וכל בולם יוצא 365 שקל - מישהו מכיר מקום יותר

פורסם

חייבים להחליף משאבת מים,היא לא תחזיק מעמד עוד 5 שנים,ואז תצטרך לשלם שוב על העבודה.

בחולון יושב "אורן שרותי רכב",אתה יכול לחפש עליו בפורום בעל מקצוע מעולה,צור איתו קשר 057-2002525

פורסם

בקסארה יצא לי 2200 ש"ח כולל מע"מ.

זה כלל:

מותחנים

מחזירי שמן

משאבת מים

חגורת טיימינג

3 מכסי טיימינג

לטעמי אתה עושה חצי עבודה רק כדי לשלם על עבודה מלאה עוד פעם.

משאבת המים לא תשרוד את 5 השנים הבאות, מחזירי השמן והמותחנים לא יחזיקו.

תחשוב טוב אם החיסכון שלך כדאי.

פורסם

תודה לעונים...כמה אמור לצאת לי כל הסיפור של הטיימינג כולל משאבת מים ומותחנים במוסך לא מורשה? והאם זה קריטי לא להחליף מחזיר שמן

פורסם

לפי דעתי ודעתי הצנועה ברר מחיר על הטיימינג במוסך מקומי שם תקבל מחיר פחות מהמוסך המרכזי ואותם חלקים דבר שני אני חושב שמשאבת מים אל תחליף סתם לי יש רכב כזה עים משאבת מים כבר 15 שנה ועוד לא החלפתי תן למוסכניק להחליט אים היא דורשת החלפה הוא יגיד לך וגם יראה לך ואז בטוח תשתכנע להחליף .לגבי בולמים קח את הסוג הטוב .

בהצלחה8)

• תוכן חדש...