Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הייתי ממהר לשפוט מבלי לשבת ברכב ולשמוע בעצמי.

עקרונית, נכון. המיקום הזה בדרך כלל פחות טוב, אך בהחלט ייתכן שמכוונים כלפי השמשה הם היו נשמעים פחות טוב בגלל החזרים והשתקפויות. בניה על הקורות - אולי זו הוצאה שהלקוח לא היה מעוניין בה או שזה היה נשמע לו פחות טוב.

בשונה ממה שמקובל אולי לחשוב, לא תמיד המיקום בקורות הוא המיקום האידיאלי. כבר יצא לי לשמוע סטאפים ברמות גבוהות שממש הציק לי מיקום הטוויטרים על הקורות.

+1

קלעת בול!

ברכב הקודם שלי, הסטאפ היה FOCAL 165K2P על האודיסון VRX.

הטוויטרים ישבו על הקורות והיו מופנים כלפיי השמשה.

אף פעם לא באמת הייתי מרוצה מאיך ששמעו, תמיד היה חסר לי משהו.

עכשיו, אחרי ההתקנה של המערכת, ולאחר שהטווטרים דיי מופנים לכיוון הפנים, הבנתי מה היה חסר :)

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה גם תלוי בטוויטר, אני מאמין ש- TN 52 היה קורע לך את האוזניים באון אקסיס בעוד שה DLS יכול להישמע טוב בצורה הזו

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
זה גם תלוי בטוויטר, אני מאמין ש- TN 52 היה קורע לך את האוזניים באון אקסיס בעוד שה DLS יכול להישמע טוב בצורה הזו

ה DLS נשמע מדהים בצורה הזו.

הטוויטר של ה K2P חד, חד מאד, אך עדיין, בצורה הקודמת שהוא היה מותקן, היה חסר משהו.

פורסם

הטוויטרים ישבו על הקורות והיו מופנים כלפיי השמשה.

אף פעם לא באמת הייתי מרוצה מאיך ששמעו, תמיד היה חסר לי משהו.

עכשיו, אחרי ההתקנה של המערכת, ולאחר שהטווטרים דיי מופנים לכיוון הפנים, הבנתי מה היה חסר :)

ללקוח הספציפי הזה :) דווקא יש ידע איך למקם אלמנטים, ובחירת מיקום הטוויטרים נעשתה ביחד, אני והמתקין.

אני לא יודע איזה ידע יש לך או למתקין ,אבל לפי הדברים שאתה כותב המצב רחוק מלהיות "מקצועי" שכן אתה אפילו לא מבין מה הבעיה במיקום שבחרת.

זה יפה שאתה מבין שיש משמעות לאון ואוף אקסיס אבל בין זה ובין הטעות במיקום הטוויטרים שהתוקנו אצלך אין קשר.

החוק הבסיסי ביותר במיקום של אלמנטים הוא להרחיק אותם כמה שיותר מהאוזניים על מנת לקבל במה משופרת , תמונה מדויקת יותר , הפחתה בצורך בעיבוד של TC EQ וכו .

תנסה לעשות חיפוש וללמוד קצת את התחום , תסתכל על מערכות שבנו אנשים מנוסים בארץ , תראה ותבדוק רכבים של מתחרים וכו , אתה תגלה שאף אחד לא מתקין טוויטרים במיקום הזה .

פורסם
לא הייתי ממהר לשפוט מבלי לשבת ברכב ולשמוע בעצמי.

אם הייתי מתקין סט שלושה חלקים ושם את המיד בדלת כי שם יש מקום אז גם אז היית אומר שלא צריך למהר לשפוט בלי לשמוע ? יש קצת פיזיקה , אין דרך לעקוף אותה...

עקרונית, נכון. המיקום הזה בדרך כלל פחות טוב, אך בהחלט ייתכן שמכוונים כלפי השמשה הם היו נשמעים פחות טוב בגלל החזרים והשתקפויות. בניה על הקורות - אולי זו הוצאה שהלקוח לא היה מעוניין בה או שזה היה נשמע לו פחות טוב.

לא חייבים בניות וחוץ מזה מדובר בהתקנה יקרה של רכיבים יקרים , ההתקנה צריכה להיות בהתאם לציוד ולא סתם לזרוק את הרכיבים כדי שזה יצא זול .

לגבי המיקום - אני בכלל לא טענתי שהמיקום בקורות הוא הכי טוב . יתכן שכן ויתכן שלא , אולי על הדש בזווית כזו או אחרת , זה צריך לנסות וגם לנסות בהתאם לפאזות ולנקודות חיתוך וכו וכו . אבל לשים את הטוויטרים בצורה שמקצצת את הבמה וגורמת לטווטר להיות קרוב לאוזן ביחס לשני וגורמת לחוסר איזון זה טעות בסיסית ואין פה קשר לאון או אוף אקסיס הרי .

בשונה ממה שמקובל אולי לחשוב, לא תמיד המיקום בקורות הוא המיקום האידיאלי. כבר יצא לי לשמוע סטאפים ברמות גבוהות שממש הציק לי מיקום הטוויטרים על הקורות.

כמו שאמרתי קודם , לכל מיקום יש יתרונות וחסרונות עוד לפני הניסוי ותהיה . אבל בחירה של מיקום שיש לו רק חסרונות מובהקים ומהותיים היא לא מקצועית . תראה גם את המערכות של מתחרים או סתם חברה באמת מקצועיים , הטוויטרים לא שם . יש הקפדה על כללים בסיסיים הרי.

זה שהלקוח אומר ששומעים טוב זה חשוב ויפה אבל הוא היה יכול לשמוע יותר טוב :wink:

פורסם

אני לא יודע איזה ידע יש לך או למתקין ,אבל לפי הדברים שאתה כותב המצב רחוק מלהיות "מקצועי" שכן אתה אפילו לא מבין מה הבעיה במיקום שבחרת.

זה יפה שאתה מבין שיש משמעות לאון ואוף אקסיס אבל בין זה ובין הטעות במיקום הטוויטרים שהתוקנו אצלך אין קשר.

החוק הבסיסי ביותר במיקום של אלמנטים הוא להרחיק אותם כמה שיותר מהאוזניים על מנת לקבל במה משופרת , תמונה מדויקת יותר , הפחתה בצורך בעיבוד של TC EQ וכו .

תנסה לעשות חיפוש וללמוד קצת את התחום , תסתכל על מערכות שבנו אנשים מנוסים בארץ , תראה ותבדוק רכבים של מתחרים וכו , אתה תגלה שאף אחד לא מתקין טוויטרים במיקום הזה .

כמו שאמרת, המצב שלי רחוק מלהיות מבין "מקצועי", אני לא מתכחש לזה.

אך עדיין, אחרי כל ה"מקצועיות" יש מה שנקרא טעם אישי...

אני אישית מאד אוהב לשמוע את הסאונד, ישירות מהטוויטר, ולא מהשתקפות של הסאונד מהשמשה.

אז נכון שאם הייתי לוקח את הטוויטרים יותר קדימה לכיוון הקורות, ועושה להם בניה מפיבר, ומפנה אותם קדימה,

הבמה הקדימת הייתה יכולה להשמע יותר טוב.

אך עדיין, שמעתי איך שומעים, ואני נהנה מכל רגע, ככה שנכון לעכשיו, אני לא מוצא סיבה לעשות את זה.

פורסם

ממש לא חייבים לעשות בניות פיבר שמיקרות את ההתקנה בשביל להתקין במיקום נכון . תגיע למפגש ותראה .

אתה שוב מבלבל בין הטעם האישי והאקסיס של הטוויטר ובין מיקום נכון בשאר הפרמטרים שלא קשורים לאקסיס וחבל.

בכל מקרה , כמו שאמרת , אתה מרוצה מהתוצה וזה השורה התחתונה , רק חשוב שתדע שבהתקנה מקצועית יותר היית מקבל תוצאות טובות יותר. השקעת לא מעט ברכיבים מעולים וחבל לא לקבל את המקסימום .

פורסם
ממש לא חייבים לעשות בניות פיבר שמיקרות את ההתקנה בשביל להתקין במיקום נכון . תגיע למפגש ותראה .

אתה שוב מבלבל בין הטעם האישי והאקסיס של הטוויטר ובין מיקום נכון בשאר הפרמטרים שלא קשורים לאקסיס וחבל.

בכל מקרה , כמו שאמרת , אתה מרוצה מהתוצה וזה השורה התחתונה , רק חשוב שתדע שבהתקנה מקצועית יותר היית מקבל תוצאות טובות יותר. השקעת לא מעט ברכיבים מעולים וחבל לא לקבל את המקסימום .

תמיד טוב לקבל עוד חוות דעת, במיוחד ממישהו שניראה מאד מבין ובטוח במה שהוא אומר.

אני אשקול את ההצעה שלך, ואולי בזמן הקרוב, אשקיע בבנייה בקורות ואעביר אותם קדימה.

פורסם

יואב אתה כול כך בתוח במיקצועיות שלך שאתה מזלזל וזה בלשון המעתה במתקינים כאלה ואחרים מאיפו בה לך הידע "והמיקצועיות" הזו אני חייב להבין ?

יש המון שיקולים בהתקנה מיקצועית והכלכלית שנילקחים בחשבון בכול התקנה לגופה יחד אם הלקוח בשיטוף מלא. אם ולו אהיתה מקיר את הסט הנ"ל קיצד הוא מגיע אם בסיסים. בלי בסיסים לטויטרים . אז ורק אז אני חושב שהיה לך אוליי ורק אוליי איזה שהוא מכום להשמצה שאתה נתפסתה אלוו הלוך ושוב אותו פתגם הולך וחוזר ...

בכול מקרה לפותך השרשור אני שמח שאתה מרוצה ואפילו שמח מאוד .

ואני מכווה שתימצה את הסאב הראויי לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
יואב אתה כול כך בתוח במיקצועיות שלך שאתה מזלזל וזה בלשון המעתה במתקינים כאלה ואחרים מאיפו בה לך הידע "והמיקצועיות" הזו אני חייב להבין ?

אני צריך לתת לך קורות חיים בשביל לקבל אישור לכתוב בפורום ? המקצועיות שלי לא עומדת בספק ואם כן אתה מוזמן להגיב לגופו של עניין ולהסביר מה לא נכון מבחינה מקצועית בדברים שכתבתי , אם הם לא נכונים אשמח לשמוע מדוע הם לא ולמה לא חשוב למקם את הטוויטרים רחוק יותר מהאוזניים במידת האפשר.

חבל מאוד שאתה בוחר לקחת את הדברים שכתבתי למקום של השמצה או זלזול או כל דבר אחר שאתה בוחר לחשוב עליו. הבחור פתח שרשור על מנת לקבל חוות דעת וזו אכן דעתי שמבוססת על ניסיוני האישי , נסיונם של אנשים פה בפורום (כולל מערכות בתקציב פחות מהמערכת המדוברת) וניסיונם של מתחרים רבים שבאופן גורף לא מתקינים אלמנטים במיקום כזה.

פורסם
אני צריך לתת לך קורות חיים בשביל לקבל אישור לכתוב בפורום ? ממש לא זה לא התחום שלי בישביל זה יש את ההנהלה המקצועיות שלי לא עומדת בספק ואם כן אתה מוזמן להגיב לגופו של עניין אז באמת תגיב לגופו של עניין וגם לשורה השניה שכתבתי ולא להתעלם מימנה כאילו לא נרשמה מעולם ולהסביר מה לא נכון מבחינה מקצועית בדברים שכתבתי ,לא ידעתי שהשמצה של מתקין זה מיקצועי, אם הם לא נכונים אשמח לשמוע מדוע הם לא ולמה לא חשוב למקם את הטוויטרים רחוק יותר מהאוזניים במידת האפשר.בזה אתה צודק ולא פסלתי זות ממש לא להפך אני מצדיק אותך אבל מיפו ועד לחוסר "מיקצועית" כמו שצינתה הדרך עו ארוכה .

חבל מאוד שאתה בוחר לקחת את הדברים שכתבתי למקום של השמצה או זלזול או כל דבר אחר שאתה בוחר לחשוב עליו. הבחור פתח שרשור על מנת לקבל חוות דעת אני לא ראיתי בכותרת שרשום שם איפו שהוא חוות דעת או משהוא כזה. וזו אכן דעתי שמבוססת על ניסיוני האישי ,אני חס וחלילה לא מזלזל בך או באף חבר פורום גם אם מותקן אצלו ברכב בום בס וזה נשמע לו כמו ג'נסיס נסיונם של אנשים פה בפורום (כולל מערכות בתקציב פחות מהמערכת המדוברת) וניסיונם של מתחרים רבים שבאופן גורף לא מתקינים אלמנטים במיקום כזה.ואני הפעם חוזר שוב פעם על עצמי או יותר נכון מצתת את עצמי יש המון שיקולים בהתקנה מיקצועית והכלכלית שנילקחים בחשבון בכול התקנה לגופה יחד אם הלקוח בשיטוף מלא.

אני מכוו שעכשוו זה ברור.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני הייתי שמח לדעת מה נסיונך בתחום.

כי לדבר ולהוציא אינפורמציה שיטחית מהפורום הרבה אנשים כבר הוציאו.

ולכתוב זה קל. השאלה היא עם אתה יודע מה עומד מאחורי כל דבר. וכל אופציה. ומכיר בעיות של רכבים ורכיבים. והתקנות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה נסגר חבר'ה ?,

בן אדם יכול לכתוב את דעתו האישית, מבלי לקבל BA בהתקנת אודיו.

אם למישהו יש הערה מקצועית, על הדברים שהבחור כתב.

רצוי ואף מומלץ שיגיד זאת, אבל מפה ועד לצייד המכשפות שמקיימים בשרשור הזה, הדרך ארוכה מאוד.

הידע \ הניסיון \ קורות החיים \ היכולות המיניות, של המשתמשים בפורום אינם עומדים לדיון בשום שרשור. אלא רק דעתם המקצועית,

כל אחד יכתוב את דעתו המקצועית, ואם הוא רוצה גם יצרף לה סימוכין. והקורא ישפוט למה להתייחס יותר ופחות. ככה אמור להתנהל פורום.

נ.ב. אני לא רוצה להזכיר שמות, אבל מוטב שכל חברי השרשור הזה, ובכלל. יבדקו מעט את האיות שלהם (יש כלים מובנים בכל מעבד תמלילים) תרם פרסומן, זה ממש לא נראה מקצועי, ומאוד קשה להבין מה כתבו בכלל.

אף אחד לא מבקש להיות אבשלום קור, או לדעת איך אומרים ארנבת, עם ברנוב בברנבת.

אבל לקרא הודעה של 75 מילים, עם 74 שגיאות זה לא נעים בעין.

תודה ועמכם הסליחה - צוות הארנבות

פורסם

אני לא ראיתי בכותרת שרשום שם איפו שהוא חוות דעת או משהוא כזה.

הפורום הוא פורום פומבי כל אחד מוזמן לכתוב מה שהוא רוצה . הבחור בחר לפרסם בפומבי את המערכת החדשה שלו ולגיטימי שיתפתח דיון שכל מטרתו היא לעזור לבחור ולגרום לו שיהיה מרוצה מהסאונד שזה גם אינטרס שלך כך שאני לא מבין למה אתה מתגונן כל הזמן .

אם הדברים שכתבתי הם לא נכונים אשמח לשמוע מדוע הם לא ולמה לא חשוב למקם את הטוויטרים רחוק יותר מהאוזניים במידת האפשר.בזה אתה צודק ולא פסלתי זות ממש לא להפך אני מצדיק אותך אבל מיפו ועד לחוסר "מיקצועית" כמו שצינתה הדרך עו ארוכה .

אני יודע שאני צודק בזה , זה כלל אצבע פשוט ולכן כתבתי שלמקם את האלמנט בצורה הזו זה לא מקצועי.

אין פה מילחמות ואין כלום , ראיתי את המיקום , לטעמי זה טעות לעשות זאת וכתבתי את זה . מה קרה בפורום הזה כבר אסור להעביר ביקורת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...