Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו, נניח וגטס היא הרכב הכי טוב בעולם, אין שני לו.

פותח השרשור פשוט שונא אותה. לכל אחד מאיתנו יש רכב שהוא שונא (לאנטיס) הרבה יותר מאשר עד כמה שהוא באמת גרוע.

הוא לא מחפש חיזוקים או דעות כנגד הגטס.

הוא מחפש אלטרנטיבה באותו סכום שתהיה עדיפה.

אז חבל על הויכוחים המיותרים.

לדעתי, אתם עושים טעות שאתם קונים מליסינג/השכרה.

זה אומנם הכי נוח לקנות אבל הרכב שתקבלו נחות. מכל בחינה.

מבחינת אבזור.

מבחינת אחזקה.

הרכב עבר הרבה יותר התעללות וקילומטראז' מרכב פרטי (אני לא מדבר בכלל על השכרה שפותחים להם את השושנה - איזה פיקוח בדיוק יש לחברת השכרה? אני בתור אחד שעבד שמה מבטיח לך שהדבר היחידי שמעניין אותם ה לדחוף לך קנס על השריטות, חוצמזה אתה מוזמן לקרוע לרכב את הצורה ולהחזיר אותו עם מנוע בלי שמן ובלי מים וגיר נוזל זה לא מעניין אף אחד, כי אפשר להדביק לך את זה).

מה שכן יש עכשיו רכבים שהם נמכרים כיד שנייה אך עם 0 ק"מ מחברות ההשכרה.

מישהו פירסם כאן בת'רד אחר שהוא מצא I20 חדשה עם 0 ק"מ ה-79K ש"ח.

ובכלליות - אני יודע שזה פחות כיף ונוח אבל שווה להתמקד בשוק הפרטי, גם אם קונים גטס.

התחייבות לרכישה עתידית - זה סתם פיקציה רוב הפעמים.

ואחריות יצרן יש ממילא לכל גטס 2007 שתקנה.

ובכלל תגיד לאבא שלך שהמחשבה שלו קצת עקומה.

הוא רוצה להתקדם ברכב, ולכן הולך על שנתון גבוה וזאת צורת מחשבה עקומה.

עדיף שיירד שנתון אחד או שניים או שלוש, אבל ייתקדם שנות אור ברכב עצמו.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

שנות אור :shock: ?

ואבא שלו קוטף כסף משיח העגבניות בגינה ?

אתה כבר מייצר צונאמי,בניגוד לגלים.

אגב הוא לא מחפש חיזוקים,הוא קבע חד משמעית "גרועה בכל פרמטר",זה ממש לא מקצועי,לא רציני,גובל בחובבניות.

רוצה שקט ? קנה גטס.

פורסם

לדעתי עדיף לרדת טיפה בשנתון ולקבל רכב טוב בהרבה שאבא שלך יסע בו כמו מלך.

מצד שני הוא עושה מעשה חכם ומתעניין ברכב שמור ומסודר.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

אלוהים אדירים, מה קורה אתכם ?!

מה, נקלעתי למועדון המעריצים של יונדאי גטס בישראל ?

כמה פעמים אחזור ואומר - לא מעניין אותי יונדאי גטס, שונא את האוטו, לא יעזור כמה תסבירו לי שהוא נהדר, הוא לא בתמונה ולכן אני מבקש שוב ושוב שלא תנסו לשנע אותי שהוא אלטרנטיבה מוצלחת, כי מבחינתי הוא לא, והוא גם לא יהיה, אז בבקשה רק תגובות רלוונטיות, ובתגובות רלוונטיות אני מתכוון להתייחסויות לאלטרנטיבות ראויות במגבלות שציינתי או התייחסויות לקנייה בליסינג/השכרה. לא שום דבר מעבר לזה ! ומי שחש צורך עז להקליד משהו כנגדי ולכתוב כמה אני לא מבין מהחיים שלי שיעשה את זה בוורד.

פורסם

לא פורום המעריצים של הגטס, אלא פורום שמנסה להמליץ על סמך עובדות ולא על סמך דעות קדומות וסיפורי פוגי. גישת האנטי הבלתי מבוססת שלך היא זאת שגורמת לאנשים לצאת להגנתה של הגטס, לא החברות במועדון המעריצים.

את התשובה לשאלה שלך כנראה שקיבלת כבר בעצמך - בתנאי שוק הסופר-מיני כפי שקיימים כיום, הגטס זולה, זמינה לרכישה כמעט מיידית ונותנת תמורה סבירה לכסף. יש רכבים חסכוניים ממנה, יש רכבים זריזים ממנה, יש רכבים בטיחותיים ממנה אבל כולם יעלו לך יותר וידרשו ממך ומאביך גמישות מסוימת (יותר זמן חיפושים, קילומטראז' גבוה, שנתון וכו').

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צאו מזה כבר, בחייאת !

לא גישת אנטי לא מבוססת ולא נעליים. לא רוצה גטס, לא מעוניין בגטס, מגעילה אותי גטס. וגם אם זה משיקולים לא רציונאליים (והם דווקא מאוד רציונאליים - אבל זה לא הדיון) אני פשוט לא רוצה גטס ומבקש עצות אחרות. אז תמשיכו הלאה, ואם אתם לא עונים על שאלותיי, אז בבקשה המנעו מלענות.

אם המנהלים חושבים שאני מדבר שטויות ואין תוחלת לדיון אז שינעלו את השרשור, אבל מה זו האובססיביות הזו לשכנע אותי שגטס זו ה-קנייה בשבילנו ?...

פורסם

משום שמסתכלים על הדרישות של אביך, בעל המאה, רצונו והגדרותיו לרכב שתואם את צרכיו. (ולמרות שגם אתה תנהג בו.. מאחר והוא לא אישתך ואתה לא שותף למימון.. בסוף זה רכב בשבילו)

ייתכן שאתה שונא את הרכב, בצדק או שלא (ואני איתך, כן? הייתה לי גטס כחצי שנה ופעם הבאה אני הולך ברגל) - אבל הדיון הוא על מענה לדרישות שאבא שלך הציג - עליהן הגטס עונה.

הסיריון - שהיה לי איתה נסיון זהה, טובה יותר ומרגישה טוב יותר, לטעמי - אבל טעמי וטעם אביך, עשויים להיות שונים.

לדעתי, הדרך הנכונה כנראה, היא להציע לאבא שלך טיול של אב ובנו לגלידריה הקרובה ורצה המקרה, ויש חברת השכרה בדרך - אז למה לא לראות איזו סיריון? בלי להתלהם מולו ובלי לצאת בטיעונים שבאוזניו - כנראה לא רלבנטיים - פשוט לקחת אותו לטיול לסיריון הקרובה למקום מגוריך.

אם הוא ישב בה ויחליט שבנו צודק - כמה נפלא. אם לא, אני בטוח שגם הגטס היא שיפור מסוים לעומת הרכב הקודם שבבעלותכם ושתלמד להסתדר איתה עד שהתקציב שבכיסך יאפשר לך - עצמך - רכב שתואם את טעמך.

זכור שיש עשרות עובדי היי-טק שנוסעים להם הלוך ושוב בגטסים והם מסתדרים עם זה בסדר.

בהצלחה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אתה ביקשת המלצות לסופר מיני אחרות שכולן נשללו על ידך.

אז אני אוסיף עוד אופציה - פיאט פונטו. בתקציב הזה אני חושב שנכנסת אפילו גרנדה פונטו.

היא הרבה יותר נוחה מהגטס והרבה יותר בטיחותית. השאלה היא האם תסתדרו עם הגיר הרובוטי? (והאם אבא שלך בכלל מוכן לרכב ארופאי - אני מאמין שלא).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ואם הוא מחפש אוטו לא בכל התקציב אלא אוטו חדש יחסית שיענה לו על הצרכים ולא אוטו שיעשה רושם על השכנים - שיבדוק את גם את פיאט פנדה, אוטו קטן, זול מאוד, אמין, ושלא כמו כמו יונדאי גטס היא גם נוחה מאוד ומעוצבת יפה. אבל הבטיחות שלה לא בשמיים, 3 כוכבים. המנוע הוא 1250 והוא מספיק מאוד לאוטו הזה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הדרישות הן כדלהלן: הוא רוצה שהאוטו יעמוד בקריטריונים מאוד פשוטים - שיהיה מסוגל לנסוע. ושיהיה אמין ולא יתחמם בכל פעם שמרחיקים מחוץ לגבולות גוש דן ועדיף משנתון מתקדם ככל האפשר. בנוסף הדרישות שלי הן שלא יהיה גטס.

אף אחד לא מחפש רושם, גם אני לא. לא ביצועים מיוחדים ולא עיצוב, בטיחות כן, למרות שנראה לי שאותו למרבה הפלא זה פחות מטריד. אני פשוט מתעב את הגטס ויש מגבלה של תקציב 60K

זה הכל.

פורסם

אני לא מבין איזו המלצה אתה מחפש. הרי מבחינתך, כל דבר שהוא לא גטס יהיה בסדר. זרקו לך כאן כמה אפשרויות, תעשה ביניהן אנדנדינו ונגמר הסיפור.

גם אני חושב שאתה טועה וסתם משמיץ, וחוצמזה, כשיהיו לך 60K ש"ח, תקנה מה שאתה רוצה. כל עוד אביך קונה את האוטו לעצמו בעיקר, אין לך מה לעשות אלא לכבד את החלטתו.

"רכב שלא יתחמם כשיוצאים מגוש דן"? איפה אתם חיים, ב1974?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

טוב, נואשתי מהפורום הזה. חשבתי שאקבל התייחסויות רציניות, במקום זה אני עסוק בלשכנע אנשים להמנע מלהגיב תגובות לא רלוונטיות ולא במקום.

כל אחד מגיע רק כדי להראות כמה הוא חכם ומתקש להגיב לא לעניין. מעיר על היחסים ביני לבין אבא שלי, מתעקש להאדיר את הגטס או סתם עובר בסביבה כדי לזרוק הערה מתנשאת.

מנהלים - אודה לכם אם תנעלו את השרשור.

פורסם
אני לא מבין איזו המלצה אתה מחפש. הרי מבחינתך, כל דבר שהוא לא גטס יהיה בסדר. זרקו לך כאן כמה אפשרויות, תעשה ביניהן אנדנדינו ונגמר הסיפור.

גם אני חושב שאתה טועה וסתם משמיץ, וחוצמזה, כשיהיו לך 60K ש"ח, תקנה מה שאתה רוצה. כל עוד אביך קונה את האוטו לעצמו בעיקר, אין לך מה לעשות אלא לכבד את החלטתו.

"רכב שלא יתחמם כשיוצאים מגוש דן"? איפה אתם חיים, ב1974?

:-)

צריך סבלנות,זה טיבו של פורום.

פורסם
אלוהים אדירים, מה קורה אתכם ?!

מה, נקלעתי למועדון המעריצים של יונדאי גטס בישראל ?

כמה פעמים אחזור ואומר - לא מעניין אותי יונדאי גטס, שונא את האוטו, לא יעזור כמה תסבירו לי שהוא נהדר, הוא לא בתמונה ולכן אני מבקש שוב ושוב שלא תנסו לשנע אותי שהוא אלטרנטיבה מוצלחת, כי מבחינתי הוא לא, והוא גם לא יהיה, אז בבקשה רק תגובות רלוונטיות, ובתגובות רלוונטיות אני מתכוון להתייחסויות לאלטרנטיבות ראויות במגבלות שציינתי או התייחסויות לקנייה בליסינג/השכרה. לא שום דבר מעבר לזה ! ומי שחש צורך עז להקליד משהו כנגדי ולכתוב כמה אני לא מבין מהחיים שלי שיעשה את זה בוורד.

התוכנית למאותגרים ביקורתית לקבלת תגובות "כבקשתך" בוטלה בשנה שעברה. זה פורום ציבורי לטובת כלל הקוראים וכל זמן שתגובה עניינית לנושא (לא לך לנושא) היא לגיטימית. ואם יש לך צורך עז לקרוא רק דברים שנחמד לך לקרוא, אתה יכול לדלג על התגובות שלא לטעמך.

מנהלים - אודה לכם אם תנעלו את השרשור.

כפי שהבנת בוודאי, בקשתך נדחית. הדיון מועיל, ענייני וטוב. כאמור, זה לא פורום תמיכה, זה פורום ייעוץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...