Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום פגשתי במקרה גטס מקורית מנוע וגיר עם 225000 קמ.

איזה קטע! אני פגשתי (במקרה) מזדה 3 מקורית. ישבנו וקישקשנו קצת, שתינו קפה ונפרדנו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אלוהים אדירים, מה קורה אתכם ?!

מה, נקלעתי למועדון המעריצים של יונדאי גטס בישראל ?

כמה פעמים אחזור ואומר - לא מעניין אותי יונדאי גטס, שונא את האוטו, לא יעזור כמה תסבירו לי שהוא נהדר, הוא לא בתמונה ולכן אני מבקש שוב ושוב שלא תנסו לשנע אותי שהוא אלטרנטיבה מוצלחת, כי מבחינתי הוא לא, והוא גם לא יהיה, אז בבקשה רק תגובות רלוונטיות, ובתגובות רלוונטיות אני מתכוון להתייחסויות לאלטרנטיבות ראויות במגבלות שציינתי או התייחסויות לקנייה בליסינג/השכרה. לא שום דבר מעבר לזה ! ומי שחש צורך עז להקליד משהו כנגדי ולכתוב כמה אני לא מבין מהחיים שלי שיעשה את זה בוורד.

סתם הרהורים ונקודה למחשבה

כיצד יתכן שרכב שנמצא בהמוניו בכבישי ארצנו הוא גרוע בכל פרמטר,השואל חסר כל נסיון והכרות עם הגטס אבל לא יתכן שכל אלו אשר נוסעים בה בציי רכב שונים כולם טועים,נכון ?

פורסם
סתם הרהורים ונקודה למחשבה

כיצד יתכן שרכב שנמצא בהמוניו בכבישי ארצנו הוא גרוע בכל פרמטר,השואל חסר כל נסיון והכרות עם הגטס אבל לא יתכן שכל אלו אשר נוסעים בה בציי רכב שונים כולם טועים,נכון ?

אני לא מדבר פרטנית על הגטס, אותה אני לא מכיר. אבל עקרונית, הלקוח הישראלי לא מחפש רכב אלא מחפש "דיל". אם הוא מקבל רכב במחיר שלדעתו הוא מחיר זול וטוב וסובר שבעתיד "יהיה לו שוק" (הוא הרי רואה הרבה כאלו על הכביש (ולא יודע שרוב הרוכשים הם חברות ליסניג)) אז הוא מחליט לרכוש. מבחינתו הוא מסתפק ברכב שיניע כל בוקר, יקח אותו למחוז חפצו. הוא לא משווה ולפעמים גם אין לו איך להשוות למוצרים מתחרים, ברגע שהוא רואה "דיל" הוא קונה.

פורסם
איזה קטע! אני פגשתי (במקרה) מזדה 3 מקורית. ישבנו וקישקשנו קצת, שתינו קפה ונפרדנו

פגשתי אחת כזאת לא מקורית.. :shock: אל תשאל.. :?

פורסם
אני לא מדבר פרטנית על הגטס, אותה אני לא מכיר. אבל עקרונית, הלקוח הישראלי לא מחפש רכב אלא מחפש "דיל". אם הוא מקבל רכב במחיר שלדעתו הוא מחיר זול וטוב וסובר שבעתיד "יהיה לו שוק" (הוא הרי רואה הרבה כאלו על הכביש (ולא יודע שרוב הרוכשים הם חברות ליסניג)) אז הוא מחליט לרכוש. מבחינתו הוא מסתפק ברכב שיניע כל בוקר, יקח אותו למחוז חפצו. הוא לא משווה ולפעמים גם אין לו איך להשוות למוצרים מתחרים, ברגע שהוא רואה "דיל" הוא קונה.

נכון,אתה צודק,יש לו הרבה מטלות אחרות בחיים וזה לא בדיוק מה שחשוב לו מלבד מה שציינת ולכן הוא בוחר כפי שבוחר,אני אישית לא רואה בזה פסול כלשהו,גם אני מאוד שמרן ויש ומביטים בי במבטים מוזרים עם ה505 שלי ועדיין אני ממשיך לחיות איתה כשסדר העדיפויות אצלי אישית אולי שונה מאחרים,יש דיל קונים,ככה זה בעולם כולו.

• תוכן חדש...