Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של 30-48 אלף ש"ח, וכרגע אני עומד לפני קנייה של שברולט אוואו 2006 ב44,000 ש"ח, מחברת ליסינג (שנתיים אחריות) - מדובר בדגם של ה-5 דלתות. לאוטו יש כ45,000 ק"מ. לרכב יש גם פגיעה בקצה שלדה. מה דעתכם? שווה? אם לא, יש למשהו אלטרנטיבה בטווח שלי? (לא גטס!)

תודה

פורסם

המלצתי להוסיף לתקציב ולקנות סיריון 2006, רצוי ללא תאונות.

תראה (כמה פעמים ) את זה כדי להשתכנע לוותר על שברולט (דייהו).

מדוע לא גטס ? מה היתרון של אוואו על גטס?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

AVEO רכב ברמה טכנולוגית קוריינית , טכנולוגיה 2 דורות אחורה , כל התרמית הזו של הלבשת סעיף בשם CHEVROLET הוא לדעתי רמאות לשמה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בשום פנים ואופן לא, בטח שלא מליסינג כול רכב אחר(אולי מלבד גטס GLF) יהיה הרבה יותר נוח איכותי ומהכי חושב בטיחותי מהפחית מוות הזאת.

הבט כאן:http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

אתה בטוח שאתה רוצה להיות במקום הבובות ברגע האמת?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אוקי, קראתי והפנמתי את התגובות.

פג'ו 206, 2004, 94,000 ק"מ, 38,000 ש"ח. יותר משתלם? (1,400 סמ"ק)

קשה לי עם הסטיגמה של הק"מ הגבוה - הרכב לא יתפרק פי-2 יותר מהר בגלל הק"מ הגבוה והגיל (5 שנים זה לא הרבה)?

הרכב לא מליסינג (בלי שום אחריות)

פורסם

חבל על הכסף, זה רכב מאד מאד נחות הן מבחינת אמינותו הכללית, ובטח ובטח מבחינת בטיחות. גם הבלמים שלו הם המלצה

בלבד. ועוד לקנות רכב כזה עם פגיעת שלדה? הלכת הכי נמוך שרק אפשר.

תמצא רכב אחר, עדיף אפילו בשנתון או שניים פחות אם אתה לא יכול להעלות תקציב.

יש סיבה מדוע הרכב הזה כ"כ זול ובמחיר "מפתה" כ"כ.

AVEO רכב ברמה טכנולוגית קוריינית , טכנולוגיה 2 דורות אחורה , כל התרמית הזו של הלבשת סעיף בשם CHEVROLET הוא לדעתי רמאות לשמה.

מדברייך משתמע שכל רכב שיש לו "טכנולוגיה קוריאנית" זאת טכנולוגיה של שני דורות אחורה. חבל שאתה ככה מטעה.

ישנם רכבים קוריאניים מצויינים כגון אחריות רבות ומודרניות לבין יונדאי, ואפילו קאיה סיד שמקבלת ביקורות מצויינות.

לגבי השברולט הנקודתית הזאת (וגם האופטרה - אם כי במידה פחותה בהרבה), לא כדאי לגעת, זה אני בהחלט מסכים.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אוקי, קראתי והפנמתי את התגובות.

פג'ו 206, 2004, 94,000 ק"מ, 38,000 ש"ח. יותר משתלם? (1,400 סמ"ק)

קשה לי עם הסטיגמה של הק"מ הגבוה - הרכב לא יתפרק פי-2 יותר מהר בגלל הק"מ הגבוה והגיל (5 שנים זה לא הרבה)?

הרכב לא מליסינג (בלי שום אחריות)

קודם כל 94000 ק"מ ב-5 שנים (וכנראה קצת יותר, כי לפני חמש בתקופה זו כבר נמכרו דגמי 2005) זה בהחלט סביר.

האוטו לא יתפרק ולמעשה, לדעתי, ישרוד הרבה יותר זמן מהאוואו המדוברת.

תנסה לבדוק הסטוריית טיפולים, וקח את הרכב לבדיקה במכון לפני שתקנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...