Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקרבשעה 6 אני מכין את הלארק לנסיעה לטסט החצי שנתי אני והמוסכניק שלי הפכנו להיות מישפחה,כל חצי שנה ובארועים כאלו ואחרים משמחים יותר או פחות אנו ניפגשים,הרכב מטופל אצלו משנת 1964 שנקנה כמעט חדש,אפשר שנפרק את הטרמוסטט הוא ניתפס נחליף באחר או נשאיר בלי,הרבה עבר על הלארק בכמעט מיליון קילומטר שעבר,נסענו איתו להרצליה ובמיפגש אז נרשמנו למועדון אני ואבי היקר,אז גם פגשתי את בני הספל איש יקר,צבי רכניץ ואחרים במתחם מלון השרון הלארק היה שחור אז,שימש אותי בנסיעה יום יומית לעבודה,ואוחסן במוסך של גיסי 10 שנים לאחר שהמנוע התקלקל,לפניי 4 שנים נעשה לרכב אוברול כללי,מנוע,ומכלולים נוספים כמו כן נצבעה מחדש בצבע כחול כהה משולב קרם הוחלפו הריפודים ,גלגל הגה חדש ועוד.כן והמתנע פורק ושופץ על ידי בלבד פוסט בנפרד איפו שהוא כאן :).מאז הוא רכב מישני משמש לנסיעות לשם הנאה בלבד:)ולארועים של המועדון כמו גם מיפגשים.

עופר בן צבי

פורסם
את ההילוכים צריך עדיין לשחרר מדי פעם עם מברג גדול ?
לא משתמש במברג משחרר ביד מצליב אותם והכל חוזר לעצמו

עופר בן צבי

פורסם

אז היום לאחר לילה שהרכב היה בביתי הוא עבר טסט,אך אבוי לי מישהי יצאה מצומת בניגוד לכוון התנועה והתנגשה בי,נזק לה פגוש נפל בשלמותו מהרכב מזדה 3 ,נזק לי דלת אחורית שמאלית פגועה וכנף אחורית שמאלית פגועה קשה ,הוחלפו פרטים,מחר הרכב נכנס שוב הפעם לאמוד נזקים,חבל אני מאוד משתדל לשמור על הרכב ורק לפניי שנתיים הוא עבר צביעה מחדש,חוסר סובלנות ואי זהירות ,נכון היא אמרה לי אבל זה רק פח.לך תסביר לאנשים שלנו זה קצת יותר מפח.

עופר בן צבי

פורסם

בניגוד לתאונות רגילות כאן אתה יכול לבקש פיצוי על עוגמת נפש. היה לי מקרה אחד שבית משפט לתביעות קטנות פסק שבמקרה של רכב אספנות ניתן לתת פיצוי על עוגמת נפש בגין תאונה בה נפגע הרכב. במקרה אחר של רכב אספנות חברת הביטוח הסכימה לשלם גם כן משהו בענין זה אם כי זה לא נרשם כך בדיוק.

שלמה דן גדרון

פורסם
אז היום לאחר לילה שהרכב היה בביתי הוא עבר טסט,אך אבוי לי מישהי יצאה מצומת בניגוד לכוון התנועה והתנגשה בי,נזק לה פגוש נפל בשלמותו מהרכב מזדה 3 ,נזק לי דלת אחורית שמאלית פגועה וכנף אחורית שמאלית פגועה קשה ,הוחלפו פרטים,מחר הרכב נכנס שוב הפעם לאמוד נזקים,חבל אני מאוד משתדל לשמור על הרכב ורק לפניי שנתיים הוא עבר צביעה מחדש,חוסר סובלנות ואי זהירות ,נכון היא אמרה לי אבל זה רק פח.לך תסביר לאנשים שלנו זה קצת יותר מפח.

בתור מי שיודע עד כמה אתה דואג לאוטו, הצטערתי עד מאוד לקרוא על התאונה, ועוד פחות הצטערתי לקרוא על התגובה של הנהגת.

מצד שני, באמת טוב שזה רק פח ולא פגיעת בגוף או בנפש, וזה כבר סוג של נחמה קלה.

כולי תקווה כי לא תצטרך להחליף את הדלת ו/או הכנף, וכי תמצא פחח מעולה שיחזיר את הלארק היפה שלך למה שהיא היתה לפני התאונה.

תמשיך לעדכן אותנו.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
בתור מי שיודע עד כמה אתה דואג לאוטו, הצטערתי עד מאוד לקרוא על התאונה, ועוד פחות הצטערתי לקרוא על התגובה של הנהגת.

מצד שני, באמת טוב שזה רק פח ולא פגיעת בגוף או בנפש, וזה כבר סוג של נחמה קלה.

כולי תקווה כי לא תצטרך להחליף את הדלת ו/או הכנף, וכי תמצא פחח מעולה שיחזיר את הלארק היפה שלך למה שהיא היתה לפני התאונה.

תמשיך לעדכן אותנו.

תודה יוני

אכן מצער עוד מעט הרכב יוסע למוסך פחחות ונראה בהמשך

תודה

עופר בן צבי

פורסם

היום בבוקר נסעתי לפחח,הגיע שמאי צילם ובדק מלאתי דוח עם פרטי המקרה ומחר הרכב יוכנס למוסך יפורק מה שנפגע יתוקן ואו יוחלף במידת הצורך כמו גם יועלה על מתקן על מנת לבדוק נזקים למכללים של הרכב באם נפגעו,סבלנותנ יכרת כאן מקוווה שיסתדר

תודה לכל המתעניינים גם בפרטי

עופר בן צבי

פורסם
היום בבוקר נסעתי לפחח,הגיע שמאי צילם ובדק מלאתי דוח עם פרטי המקרה ומחר הרכב יוכנס למוסך יפורק מה שנפגע יתוקן ואו יוחלף במידת הצורך כמו גם יועלה על מתקן על מנת לבדוק נזקים למכללים של הרכב באם נפגעו,סבלנותנ יכרת כאן מקוווה שיסתדר

תודה לכל המתעניינים גם בפרטי

מחזיק אצבעות שהמכלולים לא נפגעו וזה "רק" פח.

מקווה שהיא תחזור אלינו בריאה ושלימה כמו שאנו אוהבים אותה!!

פורסם
מחזיק אצבעות שהמכלולים לא נפגעו וזה "רק" פח.

מקווה שהיא תחזור אלינו בריאה ושלימה כמו שאנו אוהבים אותה!!

תודה רבה גם אני מקוה שזה רק הפח

עופר בן צבי

פורסם

מה שכן, אני רואה שזה מדיר שינה מעינך.

תבוא היום למפגש, אחרי שתיים שלוש בירות יהיה קצת יותר נח...

פורסם
מה שכן, אני רואה שזה מדיר שינה מעינך.

תבוא היום למפגש, אחרי שתיים שלוש בירות יהיה קצת יותר נח...

הייתי דווקא במיפגש לא לפניי שהלכתי לראות מה שלום הרכב,הצליחו ליישר את הפח ממש קוסמים חיברו מכשיר עם אלקטרודות והפח חזר לעצמו,ממש מדהים לא ראיתי דבר כזה,הרכב נצבע כבר בצבע יסוד והשמאי יגיע לבדוק את אייכות התיקון ויאשר צביעה סופית את המספר צבע גם הבאתי לו זכרתי אותו בעל פה,אציין כאן גם שהרכב נצבע בצבע שמדולל במיים ולא בטינר ואו מדלל אחר

שיטה חדשה של צביעת הרכב לפי דבריי הפחח הוציאו את המינרל מהמיים לא הבנתי את זה בדיוק על כל פנים לא היה רייח של מדלל והצבע יסוד התייבש תוך פחות מדקה,צביעה שנעשת עם שימוש במסייכה ומאדה מעל המכונית.

עופר בן צבי

פורסם
עופר,מה עם המכלולים ,הכל בסדר?

לא הרימ ו עוד את הרכב הוא נוסע בסדר מחר אבקש לבדוק אותם

עופר בן צבי

פורסם
לא הרימ ו עוד את הרכב הוא נוסע בסדר מחר אבקש לבדוק אותם

בהצלחה מחר :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

• תוכן חדש...