Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שבועות שמח לכל חובבי המכוניות, ולחברי מועדון ה 5.

היום זכינו לראות במועדון רכב חדש ומיוחד אותו הביא ארצה

ידידנו היקר בני בייקר.

בני מזל טוב, תתחדש וסע עימו רק בדרכים טובות.

8)

83846726.jpg

ל'

5.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המפלצת האדומה.

:twisted:

ל'

22.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

28.jpg

29.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היי

לא ממש הבנתי לשם מה פתחת שרשור נוסף בנושא אבל נו שויין.

האם יש צילומים נוספים מהיום?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
היי

לא ממש הבנתי לשם מה פתחת שרשור נוסף בנושא אבל נו שויין.

האם יש צילומים נוספים מהיום?

אינני מבינה על מה אתה מדבר, אשמח אם תסביר את עצמך.

כל שישי אני פותחת שירשור בפורום אספנות בו אני מעלה לטובת חובבי הרכבים את התמונות מהמפגש שנערך בהיכל נוקיה, או בכל מפגש אספנות שאליו אני הולכת.

ל'

פורסם

ישר רואים שזה "בייקר סטייל"..:-P עם ה-V8 הנוצץ שמציץ מבעד לחרכים..

לבני התותח סחטיין. האוטו מדהים וגם הבעלים.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הרכב של אמיר.

30248918.jpg

ל'

61.jpg

62.jpg

63.jpg

64.jpg

65.jpg

פורסם
אינני מבינה על מה אתה מדבר, אשמח אם תסביר את עצמך.

כל שישי אני פותחת שירשור בפורום אספנות בו אני מעלה לטובת חובבי הרכבים את התמונות מהמפגש שנערך בהיכל נוקיה, או בכל מפגש אספנות שאליו אני הולכת.

ל'

ליטל, תודה על התמונות.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אלפות אדומות ואחת צהובה.

:inlove:

תודה adig1971 :)

20821864.jpg

ל'

67.jpg

68.jpg

69.jpg

37.jpg

38.jpg

46.jpg

19.jpg

פורסם

:twisted:8):-D:beerchug::wave:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם אני עברתי היום בנוקיה עם סוללה חלשה אז זה מה שצילמתי. כיוון שחברי נוקיה לא אוהבים מספרי רישוי חשופים צילמתי דברים אחרים כמו תפילה לאל "שברולט" וסמלי מכוניות

יערות מנשה 9 מאי 2009 118.jpg

יערות מנשה 9 מאי 2009 113.jpg

יערות מנשה 9 מאי 2009 112.jpg

יערות מנשה 9 מאי 2009 115.jpg

יערות מנשה 9 מאי 2009 121.jpg

יערות מנשה 9 מאי 2009 120.jpg

יערות מנשה 9 מאי 2009 119.jpg

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...