Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין אליפות, יש גביע!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובגלל אנשים כמוך, אולי בעתיד לא תהיה מדינה ליהודים. אתה את ההכללות שלך, יכול לרשום בצ'טים ולא פה. לכל קבוצה יש קומץ של אוהדים מפגרים שרק באים לריב ולעשות בלאגן. אפילו למכבי פ"ת (שדקרו אוהד של הפועל פ"ת, אז מה תגיד על זה?!). אל תכליל, כי עם ההכללות האלו, סליחה על הביטוי, אבל אתה יוצא בור ולא חכם.

ל-ULTRAS: אני לא דיברתי שזה דבר רע. אני דווקא בעד צבע ביציעים. אבוקות זה כיף, זה יפה, זה מוסיף (עד כמה שזה מסוכן, אבל לא ראיתי ושמעתי על מישהו שקרה לו משהו מזה). גם הקהל של בית"ר, אם תשים לב, כבר המון זמן לא הבעיר ולו אבוקה אחת. אבל, מצד שני, האירופאים הרבה יותר מתורבתים מאיתנו (אלו הטענות), ושם מותר להבעיר אבוקות ו"לשרוף" איצטדיונים?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשרשור אחר כבר אמרו לך שאתה חי בסרט.

כל רכושו של גאידמק בישראל מעוקל והוא חייב עוד 70 מיליון ש"ח מעבר לזה לנושים. קרא קצת מדורים כלכליים, לא רק את הספורט וצא מהסרט.

עדיין הוא מחזיק בפורסמוט באמצעות בנו ומחזיק בחברת בייצים מהגדולות בעולם.

אל תדאג לו אני בטוח שהוא שם "בצד" לזמנים "קשים".

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

תיקון קטן , היום פורסם שפורסמות' נמכרה לאיזה מיליארדר מאבו דאבי ב-55 מיליון ליש"ט.

לגאיידמק יש הרבה מאוד כסף , והוא עדיין מיליארדר בקנה מידה שאני בספק אם יש פה בארץ , גם שהוא היה פה בארץ אף אחד לא באמת יידע מה יש לו ומה אין לו.

קראתי לפני שנה ומשהו כתבה גדולה שהיתה עליו באחד מהעיתוני כלכלה , שבו נציג של העיתון טס איתו לרוסיה וגאיידמק הראה לו חלק מהנכסים שיש לו , הוא מחזיק באדמות במוסקבה בשווי מיליארדי דולרים , יש לו מפעלי ביצים שמכניסים לו לכיס מידי יום כמה מילוני דולרים , ואני לא מדבר על עסקאות הנשק והיהלומים ששם אף אחד לא יודע מה באמת הרוויח.

הוא חשב שהוא יוכל לקנות את הציבור בזכות הכסף ולהיכנס לפוליטקה שזה מה שעניין אותו באמת , ברגע שהוא נכשל הוא עזב פה את הכל והשאיר פה חובות מתוך כוונה לא לחזור לפה בכלל , החובות שיש לו פה זה כסף קטן בשבילו ,אבל הוא רוצה להגיע למצב של פשיטת רגל בארץ ולהגיע להסדר .

את בית"ר הוא לא קנה בגלל האהבה שלו לכדורגל או אהדה מטורפת שלו לבית"ר , הוא קנה אותה בשביל מטרה אחת - להיכנס לתודעה הציבורית , וזה מה שהכניס אותו הכי מהר לתודעה.

והיה ברור שיגיע היום והוא יעזוב את בית"ר וישאיר אותה עם חובות שהיא לא תצליח להתאושש מהם במשך שנים.

פורסם
( אין לי מושג מה קורה בכדורגל), אבל העניין הוא שאלה שלא לחצו את ידו לא יודעים קרוא, אז עשו זאת בגלל שראו לפניהם ערבי.

למה הם לחצו את ידו של פרס? הרי לשיטתם הוא מ"מהרסייך ומחריבייך".

פשוט כי פרס יהודי ומג'אדלה ערבי.

הדגשתי את הדבר הכי חשוב, כי כנראה באמת אין לך מושג מה קורה בכדורגל.

שחקני ביתר עונה שעברה לא לחצו את ידו של מג'אדלה, לא מגזענות ולא מהיותו ערבי

אלא מכיוון שהשר לשעבר פשוט יצא נגד בית"ר כמה וכמה פעמים בתקשורת ודרש להוריד את הקבוצה ליגה וכדו'

גם אם הוא היה יהודי והיה מתבטא כך בתקשורת כל פעם, גם אז לא היו לוחצים את ידו.

לשאלתך למה לפרס לחצו את היד, מכיוון שהוא לא מתערב בכדורגל ולא יוצא כל שבוע בהצהרות לתקשרות נגד ביתר. (כך גם אבי לוזון, למרות שהוא היה מת שיורידו את ביתר ליגה אבל לפחות לא אומר את זה בפומבי)

כן ואתה יודע בדיוק מה אתם יכולים לעשות עם הגביע הזה, XXX [פה זה לא הטריבונה של הבבונים, כתוב נקי].

אפילו לאירופה לא בטוח שתגיעו וגם אם כן, לא תעשו כלום כמו תמיד. :lol:

תאמין לי שהדבר האחרון שמעניין אותנו עונה הבאה זה אירופה.

אבל עצם העובדה שלקחנו ממכם דאבל שוב רק מכפילה בי את השמחה.

Toyota Yaris TS

פורסם

מזה יש פה מישהו מעלי? אני לא מצליח לקרוא מה הוא כותב:shock:.

אני לא ימשיך להתווכח איתך, אבל שתגיאו לכמות התארים שיש לנו ולכבוד שאנחנו עשינו באירופה, תשלך לי ה"פ.

ולא תצוגות הנפל של קאלה זה לא כבוד באירופה.

רק להזכירך: ב-93 ו-98 אנחנו לקחנו ממכם את הדאבל, רק ככה לידע כללי שתדע.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...