Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין אליפות, יש גביע!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כנראה שהגהינום יקפא שנה הבאה,כי ככל הנראה זה מה שהולך לקרות :? אתה באמת חושב שהם הולכים להשאר ולשחק שם עם משכורת של שחקן נוער? וגם אם לא יגיעו לחיפה (מאמין שלפחות אחד יגיע),ייצאו לאירופה. בביתר הם לא יישארו,זה בטוח.

ברכות לבית"ר ירושליים על הגביע ונקווה שארקדי גאידמק ימשיך לתמוך בה שלא ימנה לה מפרק בשנה הבאה, כי היא קבוצה שמוסיפה הכי הרבה עיניין לליגה. ברכות גם לחיפה על אליפות המדינה.

ו.....ברכות לקבוצה האהובה שלי הפועל באר שבע על העלייה לליגת העל. הכל בזכות אישה מדהימה בשם אלונה ברקת הבעלים.

ושאמן יהיה לנו כדורגל טוב בעונה הבאה.

המון עניין היא הוסיפה לליגה :shock: הציעה לשחקנים משכורות כפולות ומשולשות מהסטנדרד של הליגה,שחקנים שלא שווים 50 אלף שקל פתאום מרוויחים 300 אלף דולר :| מאוד מקווה שכל תאבי הבצע יימצאו את עצמם שנה הבאה במכבי פ"ת ושות' עם משכורות שמתאימות לקבוצות הנ"ל :twisted:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל אותם אוהדי חיפה שמנסים כביכול "לתקוף" אותי בכך ששלטתם במשחק, זה בסדר. תמשיכו לאכול את הלב, כמו שאתם תמיד עושים. קבוצה אלופה לא משחקת ככה. בונקר? חיפה לא הגיעה למצב ממשי אחד (פרט לטעות שאלברז הרחיק על גרשון והכדור היה אמור להגיע ל"יוסי בניון" [עאלק] החדש מר גולסה ובמקומו פאניטיני בעט לידיו של קאלה ממצב מאוד קורץ). בונקר? מחצית ראשונה בית"ר שלטה ללא עוררין, ואתם צריכים להגיד תודה ליצחקי (שאומנם היה דיי טוב) שהתוצאה לא עמדה על 3-4 אפס (ותודה לקוון גם שמנע 1 על 1 מיצחקי בדקות הראשונות). איפה הייתי? הייתי באיצטדיון.

וזה בסדר, לנו יש גביע, לכם אליפ(ב)ות, ונתראה בשנה הבאה. כשברצלונה עברו את צ'לסי עם משחק מגעיל בסטמפורד בריג', כולכם חגגתם ואמרתם ש"הכדורגל ניצח", למרות שברצלונה היו גועל נפש. כשהם ייקחו היום את הגביע (בע"ה, שונא מנצ'סטר מה לעשות, למרות שאני לא אוהד ברסה) ולא משנה באיזו צורה (וסביר להניח שלא במשחק כדורגל כמו נגד מדריד, למרות שאני מייחל לכדורגל טוב והלוואי ואתבדה וכן יהיה משחק "אש"), כולכם תקפצו ותגידו שהגיע לה. למה? כי היא שיחקה את הכדורגל הטוב ביותר העונה מכל שאר הקבוצות.

וכשאני מסתכל על כל העונה הקטסטרופלית הזו, כשבית"ר טיפה רצתה, היא שיחקה כדורגל הרבה יותר טוב משאר הקבוצות (ואני, בניגוד לרוב פה, לא רואה רק את המשחקים של הקבוצה שאותה אני אוהד). נכון שגם הסגל שלה יותר טוב מכל סגל אחר, אבל אותו הכנ"ל לגבי ברצלונה.

בקיצור, "חיפה שלום, חיפה שלום, איך זה לראות, גביע צהוב?!" :twisted: :twisted: :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כי מה לעשות שאתה מתחיל את העונה עם מינוס 2, ואז שאתה כבר מתחיל לצמק פערים ולהתקרב למקומות 1-2 ואז מורידים לך שוב נקודה

זה מקשה על השחקנים פסיכולוגית.

בקשר למשחק, ביתר הייתה טובה במחצית הראשונה

מחצית שניה אתם צודקים והיא נלחצה לאחור, אבל אל תבלבלו בשכל כי כל קבוצה ישראלית שהייתה מובילה הייתה יורדת לשמור מאחור

אין מה לעשות זה לא משחק ליגה וצריך לשמור על שערי היתרון בשביל לא לספוג וללכת להארכה.

ד"א ברגע שקטן יצא מהמשחק (ות'אמת שאני עד עכשיו לא יודע אם הוא נפצע או מה קרה לו שהוא יצא) נגמר אוטומטית המשחק לחיפה, הוא היחיד שהיה עוד יכול לעשות משהו.

[כאן נמחקה התבטאות הקשורה לפיסיולוגיה האנושית]

Toyota Yaris TS

פורסם

שומאכר , הגעתי למסקנה שמורידה ממני קצת את האכזבה מאתמול שגם הקבוצות הכי גדולות של מכבי חיפה לכל אורך השנים לא הצליחו להביא דאבל ככה שלהיות מאוכזב מקבוצה עם הסגל שחקנים הכי בינוני שלקח אליפות מכל שאר הקבוצות של מכבי חיפה לאורך השנים אז יש קצת אכזבה אבל אנחנו הולכים יום שני לחגוג אליפות אומנם לא אליפות מבריקה אבל אליפות עם הרבה מאוד שחקני בית , אנחנו חוזרים למרכז הבמה אחרי ה-3 שנים המטורפות של גאיידמק.

עונה הבאה נתחזק משמעותית , יש לנו סיכוי לא רע להגיע לליגת אלופות , בקיצור לנו יש למה לחכות

פורסם
אליפות מבריקה אבל אליפות עם הרבה מאוד שחקני בית , אנחנו חוזרים למרכז הבמה אחרי ה-3 שנים המטורפות של גאיידמק.

עונה הבאה נתחזק משמעותית , יש לנו סיכוי לא רע להגיע לליגת אלופות , בקיצור לנו יש למה לחכות

פה אני מסכים איתך, ואני גם מחזיק לכם אצבעות שתעשו משהו (בניגוד אלינו) בליגת האלופות, כמו בשנים עברו.

ולא יכולתי לנסח טוב יותר למה בית"ר לא אלופה - למה שלוזון לא יוריד את בית"ר ליגה וזהו?

ועוד משהו לציון - בטח אף אחד לא ידבר על האבוקה שאוהדי חיפה פתחו אחרי הגול שלהם + האבוקה שהם זרקו ליציע אוהדי בית"ר בסיום המשחק. פתאום זה נעלם מעיני כולם כולל השופט, נכון? על זה בית"ר קיבלה עונשים כבדים לא מזמן. לחיפה שותקים. רק בבית"ר נכנסים, וחזק. כרגיל. אם זה לא שחיטות, אני לא יודע מה כן.

בהצלחה ברצלונה :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לכל אלו שאומרים שחיפה שלטה במשחק

לאיזה מצבים בדיוק חיפה הגיעה?

רק במחצית הראשונה יכול היה להיות 4-0 לביתר אם יצחקי היה טיפה יותר מפוקס.

זה שחיפה החזיקו יותר בכדור במחצית השניה אבל לא הגיעו למצבים, לא אומר שהם היו יותר טובים!

נ.ב

ראיתם בחדשות אך בן-שושן שר "אני שונא אותך סלים טועמה,אני שונא את כל ה***ים"?

פשוט בושה!!!

פורסם

אבל כשסכנין שורפים את האיצטדיון שלהם בדוחא עם אבוקות (והמצלמה קולטת את מחזיקי האבוקות, אבל המשטרה עומדת בצד כמו בובות ולא עושה כלום בנידון, כשאנחנו יודעים מה היה קורה להיפך אם אוהד ירושלמי או תל אביבי היה עם אבוקה בידיו) ושורקים לך בוז באמצע ההימנון ומקללים "יהודי זה בן ז**ה" אז זה בסדר?! נכון?!

הרי מוחמד קדוש, ואותו אסור לקלל (לא כי יש עוד בערך 7 מיליון אנשים בעולם שקוראים להם מוחמד).

נו ברור, אתה עוד "יפה נפש".

ורוצה לראות מה זה גזענות? כשג'ימי טורק פירשן במשחק של בית"ר נגד סכנין, הוא טען שבית"ר לא התאמצה נגד קרית שמונה ו"פתאום" נגד סכנין הם מתאמצים ומשחקים ולהוטים. זו גזענות!

ובבקשה ממך ומכל שאר יפי הנפש למיניהם, אל תדרדרו את השירשור לרמות האלו.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בתור אוהד בית"ר התביישתי לראות את זה.

יש הבדל בין אוהד גזען לשחקן גזען.

ואתה בכלל לא ראוי לתגובה

פורסם

אז כנראה (בעצם, כמעט בטוח) שאתה אוהד כורסא, ולא יודע איך נראה איצטדיון כלל וכלל. כשתבין מה אוהדי סכנין שרים ועושים במשחקים נגד הקבוצה שאותה אתה אוהד, אחר כך תדבר אחרת (בקיצור: מחרבנים גם עלינו וגם על המשטרה ועל המדינה בפרט, וסליחה על הביטוי). אני לא ראוי לתגובה? ולמה? כי ככל הנראה אין לך מה להגיב.

ובוא תסביר לי מה ההבדל בין אוהד גזען לשחקן גזען? הא? שניהם בני אדם. אז בבקשה ממך.

1-0 ברצלונה. רק שישאר כך :-P

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין לי שום מושג בכדורגל (אני מאלה שמעדיפים לעשות ספורט ולא לראות ספורט), אבל אוהדי בית"ר מייצגים את כל מה שרע במדינה הזו.

ערסים אלימים ונבערים.

במקרה יצא לי לראות היום בחדשות שבשנה שעברה השחקנים סירבו ללחוץ את ידו של מג'אדלה עם קבלת הגביע.

אני מסכים שמג'אדלה היה שר ספורט גרוע, אבל הם לא לחצו את ידו כי הוא ערבי.

אני לא מבין למה לא נטלו מהם את הגביע אז.

ואוף טופיק של האוף טופיק: התאמנתי אתמול באצטדיון האתלטיקה בהדר יוסף, שבמגרש החניה שלו חנו הבבונים שהגיעו למשחק.

בכניסה למגרש החניה עמדו שוטרים שלא נתנו לאף אחד להיכנס.

הגיע ואן גדול עם שלט של כסא גלגלים בחלון האחורי והנהג ביקש מהשוטר להיכנס, כדי לאסוף ילד בכסא גלגלים. השוטר סירב, והחל ויכוח (האיש התחנן ואמר שהילד מחכה), עד שהשוטר צעק עליו שאם הוא לא נוסע הוא ייתן לו דוח על הפרעה לתנועה.

האיש נסע וניגשתי לשוטר שרק לאחר שכנועים הסכים לומר לי רק ששמו סופר.

אני מאחל לו שיישב בכסא גלגלים עד סוף ימיו.

נקווה שארקדי גאידמק ימשיך לתמוך בה

בשרשור אחר כבר אמרו לך שאתה חי בסרט.

כל רכושו של גאידמק בישראל מעוקל והוא חייב עוד 70 מיליון ש"ח מעבר לזה לנושים. קרא קצת מדורים כלכליים, לא רק את הספורט וצא מהסרט.

פורסם

ערסים אלימים ונבערים.

במקרה יצא לי לראות היום בחדשות שבשנה שעברה השחקנים סירבו ללחוץ את ידו של מג'אדלה עם קבלת הגביע.

אני מסכים שמג'אדלה היה שר ספורט גרוע, אבל הם לא לחצו את ידו כי הוא ערבי.

אני לא מבין למה לא נטלו מהם את הגביע אז.

ואוף טופיק של האוף טופיק: התאמנתי אתמול באצטדיון האתלטיקה בהדר יוסף, שבמגרש החניה שלו חנו הבבונים שהגיעו למשחק.

ערסים אלימים? אולי בגלל אנשים כמוך שמרתיחים את דמם עקב ריבוי בביטויים ססגוניים כגון זה שלמעלה - "בבונים".

מג'אדלה היה דבר רע הן לכדורגל בפרט והן למדינה. הוא לא תרם במאומה, ולו בדבר הקטן ביותר. ואני לא אומר את זה בתור דבר גזעני כמו שחלקכם חושב (ואתה במיוחד), אני אומר כי אלו העובדות בשטח.

ויש הרבה דברים מעבר לספורט, שבגללם לא הגיע לו לחיצת יד אפילו. תפסיקו להיות יפי נפש.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר , יש לנו עונש של רדיוסים על תנאי על האבוקות , וקיבלנו איזה 30 אלף שקל קנס על אבוקות בתחילת עונה.

שנית היה הסכם בין ההנהלה ליציע ג' או יותר נכון הקופים שהקהל מפסיק להשתמש בפירוטכניקה כי זה גורם נזק כספי ונזק לקבוצה עצמה בין אם זה בנקודות ולבין אם זה ברדיוסים , בתמורה חופש מוחלט של הקהל בכל הקשור להכנסת תפאורות ואמצעי עידוד והוצאת המשטרה מהיציע.

מצד אחד הפירוטכניקה הוסיפה הרבה צבע ואם תסתכל ביוטיוב אתה תראה שבמשך שנתיים נכנסו כמויות מטורפות של אבוקות ורימוני עשן למשחקים שלנו , אבל מצד שני זה הביא ליציע כל מיני "ילדי אבוקות" שרק בשביל זה היו מגיעים למשחקים , בנוסף כל משחק שהיו נדלקים בו אבוקות היה מכות עם שוטרים ואנשים שלא עשו כלום היו נעצרים , אז בקטע הזה הקהל שלנו התבגר והבין שאם הוא ימשיך עם זה רק הקבוצה תיפגע.

גם אני שונא את אבי לוזון וגם כל הקהל אצלנו וכל פעם שהוא מגיע לקרית אליעזר הוא מקבל צומת לב , אבל אתם נותנים לו סיבות להיכנס בכם .

ואם מדברים על אלימות לביתר יש הרבה אוהדים שפשוט באים לריב כל משחק , שבשביל זה הם מגיעים והם אוהדים של בית"ר לא בגלל האהבה לקבוצה אלא בגלל התווית שיש לאוהדי בית"ר בארץ .

פורסם
לסיום, רציתם דאבל, קיבלתם ז*ן, הגביע של בית"ר!!

כן ואתה יודע בדיוק מה אתם יכולים לעשות עם הגביע הזה, XXX [פה זה לא הטריבונה של הבבונים, כתוב נקי].

אפילו לאירופה לא בטוח שתגיעו וגם אם כן, לא תעשו כלום כמו תמיד. :lol:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
ערסים אלימים? אולי בגלל אנשים כמוך שמרתיחים את דמם עקב ריבוי בביטויים ססגוניים כגון זה שלמעלה - "בבונים".

מג'אדלה היה דבר רע הן לכדורגל בפרט והן למדינה. הוא לא תרם במאומה, ולו בדבר הקטן ביותר. ואני לא אומר את זה בתור דבר גזעני כמו שחלקכם חושב (ואתה במיוחד), אני אומר כי אלו העובדות בשטח.

ויש הרבה דברים מעבר לספורט, שבגללם לא הגיע לו לחיצת יד אפילו. תפסיקו להיות יפי נפש.

אני בעצמי כתבתי שמג'דלה היה שר ספורט גרוע (במיוחד לאתלטיקה וספורט מוטורי שיקרים לליבי, אין לי מושג מה קורה בכדורגל), אבל העניין הוא שאלה שלא לחצו את ידו לא יודעים קרוא, אז עשו זאת בגלל שראו לפניהם ערבי.

למה הם לחצו את ידו של פרס? הרי לשיטתם הוא מ"מהרסייך ומחריבייך".

פשוט כי פרס יהודי ומג'אדלה ערבי.

אתם חייבים להבין שהערבים הם בני אדם כמונו.

כל בני האדם נולדו שווים.

טוב, בעצם חוץ מאוהדי בית"ר שהם שלב מוקדם יותר בהתפתחות האבולוציונית.

אבל בניגוד לאיך שהם מתנהגים, אני לא צועק "מוות לאוהדי בית"ר".

אני בעד לתת להם מדינה משלהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...