Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו שנת 94,בשבוע שעבר החלפתי מצבר ברכב ולאחר מכן תאורת לוח המחוונים לא פעלה

בדקתי את הפיוזים וראיתי שהפיוז 10 אמפר שרוף,אבל כל פיוז אחר שהחלפתי במקומו נשרף גם הוא לאחר מס' שניות

מה יכולה להיות הבעייה?

פורסם

אולי הפיוז קטן מידי , תיבדוק על מיכסה בית הפיוזים מה מידת הפיוז שצריך . תיבדוק כשתאורת לוח השעונים לא עובדת אז גם אין אורות אחורים ולא בטוח לינהוג כך בלילה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

ניצן כאן אני חייב להגיב פיוז של אורות חניה הוא 10 אמפר במידה וישים פיוז גדול יותר הוא עלול לשרוף את הרכב.

ועכשיו לך פותח השרשור אם אתה לא יודע איזה פיוז הוא של אורות הדרך זאת אומרת שאתה לא בקיא עדיף שתלך לחשמלאי הוא ימצא את היוז הנכון ואם במקרה קלעת בפיוז הנכון אז הוא ימצא את הקצר עיניין של דקות עד יום עבודה בערך למצוא את הקצר.

פורסם

מה שכתבתי זה שיבדוק על מיכסה בית הפיוזים מה גודל הפיוז אולי שם רשום פיוז יותר גדול , כי יתכן שבעבר נישרף פיוז והחליפו לפיוז יותר קטן וזה יוצר בעיה . לא שירכיב פיוז יותר גדול ממה שצריך וישרוף את המערכת.

פורסם

אני מסכים איתך שהוא צריך לבדוק אך מהניסיון אני אומר לך שאין מצב שלאורות דרך יהיה פיוז גדול יותר מ-10 אמפר.

ואילו אתה כותב לאדם שלא מבין הוא מדלג על העיקר (לבדוק במכסה) ופשוט ינסה לשים פיוז גדול יותר ומה שיקרה אם זה לא קצר מוחלט הוא ישאיר את זה ומי יודע כמה זמן יעבור עד שיהיה שישו ושימחו ברכב :-)

פורסם

יש רכבים שתאורה 15A זה שונה מרכב לרכב , תלוי . יש רכבים שהפיוז מחולק לפנס ימני לחוד, ופיוז לפנס שמאלי לחוד ואז הפיוז קטן יותר ויש רכבים שתאורה אחורית על פיוז אחד ואז A הפיוז גדול יותר , תלוי גם איזה רכיב חשמלי נוסף יושב על הפיוז כמו הוספת תאורת מספר וכו.

הסבר קטן בלי קשר לרנו של הבחור.

פורסם
יש לי רנו קליאו שנת 94,בשבוע שעבר החלפתי מצבר ברכב ולאחר מכן תאורת לוח המחוונים לא פעלה

בדקתי את הפיוזים וראיתי שהפיוז 10 אמפר שרוף,אבל כל פיוז אחר שהחלפתי במקומו נשרף גם הוא לאחר מס' שניות

מה יכולה להיות הבעייה?

במידה ולא מצאתה את גודל הפיוז במיכסה בית הפיוזים ניתן ליפתוח ספר רכב לנהג ורשום שם גודל פיוז לכל מערכת החשמל כולל תאורת לוח מכוונים. כמו כן תיבדוק שלא חובר למע' תאורת לוח מכוונים דבר נוסף כמו דיבורית , דיסק של הרכב , וכו' בגלל שיוצר עומס של חשמל על הפיוז .

פורסם

אחרי שהחלפתי פיוז תאורת לוח החוונים חזרה לפעול,ואז שוב פעם נשרף הפיוז,כך שמציאת הפיוז לא היתה הבעיה

פורסם

תיבדוק מה שרשמתי לגבי חיבור דיבורית או רדיו דיסק לחיות של תאורת לוח מכוונים ויצר עומס על הפיוז, במידה וזה לא זה יש לך קצר במערכת של חשמל ללוח המכוונים.

• תוכן חדש...