Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דגם ותוכנה מומלצים למערכת GPS בתקציב של 1800-2000 שקלים? אין צורך ביכולת צפייה בסרטים\השמעת מוזיקה\תמונות וכו'. פשוט שיהיה כמה שיותר מדוייק וכמה שיותר מהיר, ושיוכל להציג תחנות דלק (ואם יש, מצלמות מהירות :idea:) במפה.

פורסם

ממליץ לך על ה 5" QUE

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720962

היה לי אותו והיה מעולה מהיר מאוד מעוצב יפה ויש בו הכל כולל IGO8 תלת מימד גרסא חדשה עם מכמונות מהירות והכל.

יש באתר הפריק הרבה שמוכרים אותו עוד יותר זול מאשר בזאפ וכולל אחריות.משם אני קניתי.בהצלחה.

פורסם

תודה רבה! :)

התקשרתי לאחת החנויות ואמרו שהמכשיר במחסור והמליצו על ה501 שהוא יקר יותר ומגיע עם פחות מפות. מה ההבדלים בין המכשירים להצדקת הפער במחירים? המוכרת לא ידעה להגיד לי בעל פה \:

פורסם

אם אתה כבר קונה מכשיר נפרד, אל תקנה PNA - מכשיר ניווט יעודי (כמו ה QUE)..כדאי לך כבר ללכת על PDA - מחשב כף יד, שמגיע ללא תוכנות ניווט ואז בקלות אתה יכול להעתיק לכרטיס זכרון איזה תוכנה שתרצה ולעדכן אותה באותה קלות, כל זה בניגוד ל PNA ..!

פורסם
תודה רבה! :)

התקשרתי לאחת החנויות ואמרו שהמכשיר במחסור והמליצו על ה501 שהוא יקר יותר ומגיע עם פחות מפות. מה ההבדלים בין המכשירים להצדקת הפער במחירים? המוכרת לא ידעה להגיד לי בעל פה \:

את האמת גם אני לא מצאתי הבדלים חוץ מהמחיר:-P

הנה קח לינק לאתר הפריק ששם ישנם מוכרים של GPS גם עם אחריות ובפחות מכל מקום אחר תתקשר הם מומחים לעניין ויסבירו לך.

http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=PND

פורסם

אני הייתי משקיע עוד כמה שקלים .

ושם DVD 1 DIN +GPS יענה לך על הצרכים .

מסך נשלף 7 אינץ שמיעה חזקה יותר .

ברמקולים של הרכב !

תחשוב על זה .עוד רעיון.

פורסם

אני קניתי לא מזמן מכשיר של fujicom עם מסך 4.3" ב1000 ש"ח עם IGO8 , אין לו בלוטוס כמו ב QUE אבל הוא עושה את העבודה מצויין רק לפני כמה ימים חזרתי איתו מחופש שנסעתי מחיפה לאילת וחזרה הכל עבד מצויין.

פורסם

מצטער על ההקפצה

המכשיר לא צריך DVD (ואת כל שאר המדיות למיניהן), הוא מתנת יום הולדת 60 לאבא שלי שבעיקר יעדיף מכשיר ניווט עם תחנות דלק ומיקומי מצלמות מהירות. מה שכן, צג גדול יותר יכול מאוד לעזור, ולכן ה5 אינץ' קרץ לי.

יכול להיות שPDA עם יכולת קריאת אי מיילים גם יכול לעבוד טוב אבל אני מעדיף לעבוד עם תוכנות חוקיות (בנוסף, לPDA אין מסך בגודל הרצוי. לא שאני מצאתי לפחות). אני לא רוצה להיות בהתראה כל פעם שישנה בעיה ואעדיף בהרבה שבמקרה של בעיות הוא יוכל פשוט ללכת לחנות שתסדר הכל.

תודה לכל העונים :-)

דרך אגב מסתבר שההבדל העיקרי בין שני מכשירי הQUE הוא בנפח המכשיר לאיכסון תמונות, שירים וסרטים. לא רלוונטי בכלל.

• תוכן חדש...