Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכלא ישר, נמאס מכול הערסים האלה.:evil:

טוב שהם לא ניסו לעבור מרכב לרכב באמצע נסיעה.

החלמה מהירה לפצועה, נקווה שתצא מזה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

שלילת רישיון לכל החיים , תשלום פיצועים לבחורה , תשלום על כל הטיפולים הרפואים , קנס של 500000 ש"ח בתשלומים כמובן,

החרמת הרכב והעברתו לפרוק , ובסוף 12 שנים בכלא על ניסיון לרצח ביגלל שברח ולא נתן עזרה לבחורה או/ו הזמין אמבולנס.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3720217,00.html

פשוט זוועה,בגלל משחק של נהגים תראו מה קורה.

מה אתם חושבים על המקרה,על המשחק ועל העונש שמגיע לאותם אנשים?

ציינתי כאן באחד השרשורים על המהירות כמדומני שמי שמביא על עצמנו את כל האכיפה,הצרות,ההחמרות,אלו אנחנו בעצמנו,אין סיבה אחרת למצב שנוצר מלבד ההתנהגות האישית של כל אחד מאיתנו.זו נקודת המוצא לכל וויכוח או נושא העוסק במצב המתדרדר או עוסק ביללות ובכי עד השמיים של הגולשים והנהגים באשר להתעלקות אכיפת החוק עלינו,רק אנחנו הנהגים חיפשנו הזמנו את הצרות על עצמנו,לא תשתית לא רכב מיושן ולא כל סיפור אחר,רק הנהגים עצמם !

את זה אסור לשכוח ! אנחנו האשמים.

טוב שיש כאן כמה שמשתמשים במושג "פשוט זוועה" זה נכון זו זוועה אמיתית.

פורסם
שלילת רישיון לכל החיים , תשלום פיצועים לבחורה , תשלום על כל הטיפולים הרפואים , קנס של 500000 ש"ח בתשלומים כמובן,

החרמת הרכב והעברתו לפרוק , ובסוף 12 שנים בכלא על ניסיון לרצח ביגלל שברח ולא נתן עזרה לבחורה או/ו הזמין אמבולנס.

מסכים עם כל מילה,חבל שבפועל רוב הסיכויים שהם יצאו מזה בזול ולכן דברים כאלה ממשיכים לקרות מידי יום ונהגים אינם נרתעים מהעונשים ומהסנקציות שהם יקבלו.

פורסם

אמן,ואף יותר!!!

זה כבר מעבר לנהגים טפשים - זה אנשים בלי טיפה של שכל בראש!!

פורסם

באמת שנמאס מהאידיוטים האלה שנוהגים לנו על הכבישים.

קרה לי מקרה גם עם אידיוט רציני היום,שבמזל נגמר בלי שום נזק.

בעודי חוזר מהרצליה ברחוב שדה הגלים,הרחוב הראשי של הרצליה פיתוח. לכיוון כביש 5.

עומד בפקק המוכר מקניון ארנה בערך עד לכביש 5,נעצר בנתיב לצידי אידיוט עם מאזדה ליסינג ומסתכל עלי.

לא עוברות כמה שניות והוא שובר את ההגה שלו ומחליט להכנס לנתיב שאני תוך כדי תנועה,הוא רואה שהוא לא מצליח להכנס ומישר מיד את ההגה.נותן לחיצה ושובר שוב את כל ההגה ימינה לתוך הנתיב שלי. הגענו למצב שהוא נכנס לי לנתיב בכח אני צמוד למדרכה וכל זה תוך כדי תנועה,הוא נצמד אליי והמראה שלי שרטה את המאזדה ליסינג המעפנה שלו.

הפנס שהשארתי לו שמה נתן לאגו שלי להבליג על המעשה של הטיפש הזה ונתתי לו להכנס מלפני.

פורסם

שמעתי היום על המקרה אבל לא נכנסתי יותר מדי לעומק,

אחרי שאני רואה את הסיבה למקרה זה ממש עצוב ומבאס וחבל שבגלל חבורה של אידיוטים ובגלל חוסר אחריות זה מה שקורה,

ממש בחורה מסכנה.

אני מקווה שישללו להם את הרשיון לכל החיים ויישלחו לכלא ללא פחות מ6-7 שנים.

פורסם

אני רק מקווה שהיא תצא מיזה בשלום ולא תישאר לה נכות לכל החיים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אם היו נותנים כלא על שטויות של ילדים בכבישים, הם לא היו עושים דברים כאילו.

נוסף לכך, אני חושב שכל החינוך הזה מגיע מהבית. הרי זה ברור שהילד רואה את אביו נוסע בצורה כזו וחושב שגם הוא יכול.

לפני כמה חודשים אני נוסע בעומס תנועה בכביש 4 צפונה, כאשר יש שיירה של מכוניות (הכביש מלא וכולם נוסעים על 80 קמ"ש), עקף מהשוליים בצד שמאל, וחתך אותי. כמובן שהוא לא היה נהג צעיר, אלא בחור כבן 35. סביר להניח שגם הילדים שלו שעתידים ליסוע יסעו כמוהו.

פורסם

עברתי שם דקות אחרי התאונה, כמה חבל שלא הייתי במקום בעת ההתרחשות.

הם בחיים לא היו מצליחים לעזוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בליל יום שישי האחרון עברתי בכביש החוף איזור רישפון בסביבות 1 וחצי בלילה לכיוון צפון 2 ערסים נסעו על שני נתיבים במהירות 30 קמש דיברו אחד עם השני כמעט נכנסתי בהם אידיוטים

פורסם

אני פשוט לא מבין למה שבן אדם בכל הסיבות שבעולם יעשה פעולה כל כך..לא אינטיליגנטית.

איזה רווח יש לו מזה? מה זה נותן?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...