Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני מספר שבועות החלה תופעה מעצבנת בדייהו שלי, בהנעת הרכב הצ'וק האוטומטי נכנס לפעולה ומידי פעם המנוע כאילו נחנק ואז הטורים עולים, אמרו לי שיתכן שזה נובע מכניסת אוויר דרך אטם או צינור, החלפתי את האטמים שנראו לי יבשים או סדוקים וכן את הצינור אבל זה עדיין לא עזר, ניקיתי את הסעפת ע"י פירוקה ושימוש בספרי קרבורטור ועדיין הבעיה נמשכת בהתיעצות עם חבר מוסכניק נאמר לי שיתכן שמנוע הצעדים נדפק, והביא לי מנוע צעדים חדש במחיר ממש זול אני חש בשיפור אבל המנוע עדין מקרטע לא רק שהרכב קר יש קרטועים אלא גם שהרכב חם, מדי פעם מרגישים ירידה בכוח של המנוע ולאחר מספר שניות שוב עליה

את חיישן החמצן בדקתי ונראה שאין בעיה איתו הוא גם יחסית חדש ונקי וכמובן שניתקתי את המצבר לחצי שעה כדי לאפס את המחשב עשיתי את זה בזמן החלפת מנוע הצעדים. אך עדיין יש בעיה...

יש למישהו רעיון\פתרון

זה כבר שיגע אותי

תודה...

שי

פורסם

ברכב שלך אין צ'וק אוטומטי,יש מערכת הזרקה.

מתי החלפת חוטי הצתה ברכב אם בכלל ?

יתכן שהקרטועים נוסעים משם,צריך לבדוק שאין בריחת ניצוץ,אם קיימת מהחוטים להחליף את החוטים.

יחד עם זאת תיתכן גם בריחת ניצוץ מהמפלג ויש לבדוק ולשלול אפשרות זו,אם יש בריחת ניצוץ מהמפלג הוא לא תקין ויש להחליפו.

בנוסף מתי הוחלפו לאחרונה הפלאגים (מצתים)?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כשהקרטועים החלו ישר פניתי למכסה המפלג אותו לא החלפתי שנה

פתחתי אותו ובאמת לא היה פחם בפנים, החלפתי את המכסה יחד עם החוטים כי את החוטים לא החלפתי איזה 3 שנים וכשניסיתי להוציא אותם חלק מהבידוד שלהם היה יבש או שרוף ונקרע בכל אופן החלקים האלו חדשים לגמרי........ גם לכיוון הפלאגים נסעתי והחלפתי אותם למרות שהוחלפו בטיפול האחרון לפני כחצי שנה... יתכן שהבעיה נובעת מפילטר דלק סתום ?? את הפילטר של הרכב הזה הבנתי שמחליפים כל שנתיים או 20000 ולכן לא החלפתי בטיפול האחרון יש קשר ???

תודה..

שי

פורסם

טוב אז ככה..... סלילי ההצתה תקינים ואין מה להחליפם

את מנוע הצעד ניסיתי להחליף אבל לא עזר

עשיתי ניקוי + החלפת אטם של סעפת היניקה ולא עזר

כל צינורות הוואקום שלמים ולא סדוקים ולכן לא היה צורך להחליפם

הפתרון היה פשוט יותר ממה שחשבתי

חיישן חמצן, ניתקתי אותה והפלא ופלא המנוע לא מקרטע, חיברתי חזרה החלו קירטועים

הלכתי וקניתי אחד חדש מתוצרת יפנית בניגוד לקודם שהיה סיני.....

חיברתי סגרתי מניע

והמנוע מתקתק כמו חדש, שקט כמו שעון, וסוחב הרבה יותר טוב ממה שסחב לפני

היום אני אמלא טנק דלק ואסע איתו עד שהוא יתרוקן נכון להיום עמדתי על צריכה של 360-400 קמ לטנק דלק אני אדווח מה קרה עם טנק הדלק שאמלא היום

מודה לכולכם....

שי מילג'י

• תוכן חדש...