Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חבר שלי יש לו ALFA 33 16V הזקרה. הוא מעוניין להסבה לקרבורטורים(בגלל תוספת כוח כמובן) . הוא מחפש אנשים מקצועיים שיעשו לו את העבודה האם מישהו יכול להמליץ על אנשים או מוסכים שיעשו זאת?

תודה רבה מראש.

פורסם

הרבה עבודה שינוי כללי של סעפת יניקה אלא אם הוא מצליח להשיג מערכת הזרקה של הדגמים החדשים יותר

לא יניב הרבה תוצאות מרשימות לרכב אטמוספרי

פורסם

אחד האנשים כשמדובר באלפות זה ירון מחדרה. המכונה כאן G FORCE.

אצלו גם יש אחת שהוסבה לקרבורטורים. כשתראה איך היא מאיצה, סמוך עליי שתרצה את אותו הסט אפ.

ואת המכונאי שיהיה בבגאז', כמו החברה של אלדן...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כמו כן יש לנו את בועז מחדרה , איש לעניין , וגם לו יש רכב" הדגמה" מדהים .

ואין כמו 33 עם קרבורטורים !

ואל תשכח כי משפט עתיק אומר "סע אל ביתך , כי שם ינתנו לך כל אדמתך וירושתך בין טובים רעים ושא את אימו לאימך כל תרועה וכל שושנה תצא את שמלותך "

מסור לו דש אגב .

פורסם
"סע אל ביתך , כי שם ינתנו לך כל אדמתך וירושתך בין טובים רעים ושא את אימו לאימך כל תרועה וכל שושנה תצא את שמלותך "

WTF? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני ממש לא מבין איך קרבורטור עדיף על הזרקה? אצלי יש ברכב קרבורטור וזה פשוט דבר מטומטם, כמה שלא עשיתי לו שיפוץ אצל בעל מקצוע לא עברתי את ה 1 ל 9 , זה מאיץ יפה מאוד (יחסית) אבל אין מה להשוות לעומת הזרקה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אני ממש לא מבין איך קרבורטור עדיף על הזרקה? אצלי יש ברכב קרבורטור וזה פשוט דבר מטומטם, כמה שלא עשיתי לו שיפוץ אצל בעל מקצוע לא עברתי את ה 1 ל 9 , זה מאיץ יפה מאוד (יחסית) אבל אין מה להשוות לעומת הזרקה,

מצטרף לשאלה ?

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

במנועי ה8V של אלפא, הביצועים עם קרבורטורים יהיו טובים יותר, מכיוון שמותקנים שם שני קרבורטורים כפולים. ז"א 4 מצערות בקוטר 40 מ"מ (לעומת מצערת אחת בקוטר 56 מ"מ בהזרקה).

הקרבורטורים מקנים למנוע יכולת נשימה טובה יותר ולכן ההספק יהיה גבוה יותר.

בנוסף-מערכת ההזרקה מכויילת לפי תקני זיהום אויר מחמירים יותר, דבר המסרס את המנוע, בקרבורטור לעומת זאת בכל האצה מוזרקת כמות נדיבה של דלק.

מנועי ה16V מצויידים ב4 מצערות 40 מ"מ ויכולת הנשימה שלהם טובה מאוד. אך מערכת ההזרקה (AFM) מסרסת את המנוע.

שימוש במחשב ניהול מנוע עצמאי, יניב את התוצאה הטובה ביותר.

הקרבורטורים נותנים תוצאה דומה אך יש בהם את החסרונות המוכרים.

לרוב בוחרים להשתמש בקרבורטורים משיקולי עלות,זמינות חלפים וכיול קל יחסית.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...