Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם עובדה זו נכונה,או שצריכים לכבות את המזגן גם לפני כיבוי הרכב? בעצם השאלה שלי היא כזאת:

מה צריך לעשות כדי לשמור על המדחס שלא יתקלקל...,מהם כללי השימוש וההפעלה במזגן ברכב..?

אלי

פורסם

ברכבים רבים נתקלתי שבזמן התנעה המדחס מכובה ועוברות כמה שניות אחרי לפני ששומעים את הקליק ממנו.

מניח שברכב צריך להיות מנגנון כדי למנוע עומס מיותר בהתנעה ונזק במקרים כאלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עוד מימי אלכס אורגינל - אורגינל עאלק !!הלוהטים אני דואג לכבות את המזגן לפני הכיבוי של המנוע ולמרות שברכב שלי הנוכחי אני מניח שיש הגנות על המערכת עוד מהיצרן .

פורסם

אני לא יודע אם זה מזיק או לא, אבל ככלל פתחתי לי נוהל של דימום הרכב: אמברקס ופארקינג, כיבוי מזגן, כיבוי רדיו וידוא סגירת כל החלונות ורק אז כיבוי הרכב.

הטיפ הכי טוב שקיבלתי לשם שמירה על מערכת המיזוג ברכב היא להפעיל אותה פעם בשבוע ל 5-10 דקות, גם בחורף. השמן זורם במערכת והמייבש סופג את הלחות ומונע קורוזיה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש על זה ויכוח, האם זה hand brake או arm brake. בארץ השתרש "אמברקס".

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה לכולם.נהיה עם ראש קטן ונכבה את המזגן גם לפני כיבוי מנוע הרכב.[מדובר בפוקוס 2006,ושמעתי שהמדחסים שם לא הכי אמינים].

פורסם

להפך, זה ראש גדול. וככה צריך.

מה סגרנו בעניין האמברקס???

מה זה משנה איך המקור, ומאיפה זה מגיע?

משנה איך שאנחנו מדברים.

כמו שאיתמר אמר

בישראל אמור "אמברקס". אמ-ברקס, אמ-ברקס, אמברקס, אמברקס

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

• תוכן חדש...