Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום ולכן אברך בברכת ברוכים הנמצאים.

אני כרגע עומד לקראת קנית רכב, אך אני עדיין לא החלטי לגבי מה אני רוצה לקנות.

כרגע עומדים על הפרק 2 רכבים: פורד פוקוס 2006 או טויוטה קורולה 2006.

מה שחשוב לי ברכב אותו אני רוצה לקנות, זה שיהיה מרווח ותא מטען גדול (בספסל האחורי אני צריך להכניס כסא תינוק ועוד 2 בוסטרים, דבר שלא הצליח בלאנטיס 2001 שמכרתי זה עתה. בנוסף, אני צריך מקום יעיל בתא המטען, בכדי להכניס בו עגלה + 2 תיקים גדולים ושיהיה עוד מקום לנשום בו).

השאלה היא, מה מבין שני הרכבים עדיף לי?

או שבכלל כדאי לי לחשוב על עוד רכבים ואם כן, איזה?

התקציב שלי נע בסביבות ה- 70,000 ש"ח.

פורסם

בדרישות כאלה אולי עדיף לחשוב על מכונית כמו פיאט מולטיפלה, רנו סניק, סיטרואן פיקאסו - בכולן יהיה הרבה יותר נוח עם שלושה ילדים מאחור.

מבין השתיים שציינת - פוקוס מעט רחבה יותר והיא גם מכונית טובה יותר, למעט עניין הביצועים - היא די איטית ב-1.6 ל'.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי,

בהתייחס רק לשני הרכבים שציינת, הפוקוס רחבה ונוחה משמעותית מהקורולה. גם תא המטען גדול יותר .

האמינות של הפורד טובה מאד (זה הקלף האולטימטיבי של הקורולה). כפי שציינו לפני - מעט איטית אם אתה נהג ממהר.

כנהג סולידי ,ברוב המקרים תעריך יותר את השקט, והנינוחות, ותחושת הישיבה על הכביש, בשיוט על 110 - 120 קמ"ש בפורד , לעומת הזינוק המהיר יותר והזריזות הטובה יותר שבטויוטה.

אין מה להשוות גם את הפוקוס לטויוטה מבחינת אבזור ותחושה בתא נוסעים( למרות שלא ציינת את זה כפרמטר).

בטח ובטח שמשווים את גרסאות הליסינג הSUN של טויוטה שהיא ממש עלובה , מול הTREND בפוקוס שעדיפה בהרבה.

אבל זה עדיין משפחתית , אל תצפה לנוחות עבור כולם ועוד להעמיס כל מה שרצית בתא מטען, זה לא מיניואן..

רוצה מרווח , אין תחליף לעלות קומה למשהו יותר גדול.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ראשית,אני מצטרף לממליצים מעל, המילה סטיישן אינה מילה גסה והרבה ישראלים לא חושבים על תצורה זו וחבל...

הייתי שוקל גם סקודה אוקטביה ובעיקר מהדגם שלאחר מתיחת הפנים (מ-2007) אם כי מחירן מעט מעל לתקציב שציינת אך חיפוש סבלני יכול להניב רכב קרוב לתקציבך.

מרווחת ונוחה,בטוחה,מאד איכותית,אמינה ועם תא מטען ענק ודלת חמישית שמאד מקילים על החיים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...