Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש, עדיין עם המלווה

בעוד כמה חודשים ההורים מתכננים לקנות לי אוטו בסביבות ה30 אלף

רציתי לדעת מה אתם חושבים על פורד פוקוס שנת 2001 ?

אני מאוד אוהב את הרכב הזה ואני רוצה לדעת האם שווה להביא אחד כזה .

פורסם

גם לפי דעתי זה אחלה רכב, אבל השאלה היא מה אתה רוצה מהרכב, כי תחושת חיבור לנהיגה תקבל בקילוגרמים, אבל "פוזה" לא. ומרווח מאחורה תקבל, אבל אבזור מטורף לא. ואני יכול להמשיך ולהמשיך ככה. אבל בסופו של דבר כל רכב הוא פשרה, השאלה היא על מה אתה מוכן להתפשר, ועל מה לא

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בצורה הכי חד משמעית, ומנסיון (היתה לי פוקוס 2001), ההחלטה הכי טובה שאתה יכול לקבל.

ממה שאני קורא אתה מהנהגים הסולידיים יותר, לא מחפש שטויות, ולא רכבים ספורטיביים עם "פוזה".

ההורים יהיו רגועים שאתה לא משתולל עם איזה ספורטיבית לוהטת. זה רכב שגם הם אוהבים מאד (שוב, מנסיון)

הדרישות שלך הן בדיוק מה שהאוטו הזה מספק בענק, מרווח מאד, נעים מאד לנהיגה, אמין מאד, "יושב" היטב על הכביש,

בעל התנהגות כביש מצויינת. נכון, לא תקמט את האספלט בזינוק מרמזור:wink: אבל הכוח מספק והותר והרכב בכלל לא מרגיש איטי.

אבזור תחפש לפי מה שאתה רוצה ומוצא הכי טוב LX או GLX. לי היתה הפשוטה יותר, שתי חלונות חשמל וכרית אויר אחת.

אם אתה נוסע ברוב לבד או בזוג האבזור מספק ביותר (החשמול הבסיסי).

הטיפולים של הרכב סבירים ביותר ולא יקרים (בטח ובטח ביחס לפולקסווגנים או אודי שהרבה צעירים מחפשים).

אם יש מצב לגרד עוד קצת, אז בציר 2003 היה עוד יותר טוב (אם כי כאמור גם 2001 מצויינת).

יש רבות, אל תתפשר על רכב במצב פחות ממצוין.

בהצלחה.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה רבה

רק חיזקת את הבחירה שלי

רציתי לדעת מה זה GLX וLX ומה ההבדל ?

מחיפוש שעשיתי ביד 2 כל הפוקוסים הם אוטומט. זה לא כל-כך משנה לי אבל רציתי לדעת למה אין גיר ידני לדגם הזה?

פורסם

אלו הבדלים ברמות האבזור,

LX היא הפשוטה ביותר,GLX הבאה בתור, ומעליה יש את גירסת ג'יהה שהיא המאובזרת ביותר.

לא יודע הבדלים מיוחדים באבזור מה שכן יש 2 ח"ח במקום ארבע (רק קדמיים) וכרית אויר אחת. הקונסולה המרכזית שחורה

(נדמה לי שבמפוארת יותר בצבע כסף), בקיצור קשקוש לדעתי.

הרוב המוחלט אוטומטיות כמו 99% מהמשפחתיות שנמכרות במדינה. לא יודע אם בכלל נמכרו ידניות ,ואם כן יהיו סופר נדירות.

אני אישית גם הייתי מחפש את גרסת החמש דלתות שהיא נאה יותר מהסדאן (אלא אם אתה צריך את תא המטען הענק).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...