Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

automatic gear fault C5

adel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

אני מבין שאתה רוצה להוכיח שאתה טועה?

כמו שאתה רואה בקובץ של היצרן,טמפרטורת נוזל תיבת ההילוכים אמור להיות ב60 מעלות,ואת זה אפשר למדוד רק עם סורק מחובר,כמו כן דילוג על שלב העברת ידית ההילוכים בין כל המצבים לפני בדיקת מפלס השמן תמיד תראה על חצי ליטר מיותר,מה שלא קורה לאחר העברת הידית בין כל המצבים.

והכי חשוב,כאשר הידית במצב ניוטרל,ישפך כליטר שמן שלא היה נשפך אם היה במצב פרקינג,אי לכך ובהתאם לזאת,ההסבר הראשון שלך לביצוע הבדיקה יגרום לאיבוד של כליטר וחצי נוזל תיב"ה.

בברכה,אורן

פורסם

ערב טוב,

היום לאחר 5 דק' נסיעה שוב חזרה התקלה, הגיר נכנס לחירום בהילוך 3, וכתב לי automatic gear fault. כמובן אחרי כיבוי והדלקה הכל חזר לרגיל.

כרגע אני חייב לטפל כבר בבעיה, שכנראה מקורה בשסתומים, השאלה היא האם כדי להיכנס למורשה (קל נת(בראל בנתניה, שרתון ראשל"צ, שם הייתה מטופלת) או לחזור למכון גירים שעשה לי את האיפוס ובדק אותה לפני?

עוד משהו, אורן כתב, שצריך לבצע בדיקת חנק ולחץ, מה זה ייתן?

מה העלות של תיקון כזה בחברה בערך? האם ניתנת אחריות ועל מה?

כמובן במכון גירים, הוא רצה לפתוח להחליף לשסתומים משופרים מקוריים, לנקות את המוח של הגיר, לבדוק מצב השמן אם צריך החלפה או רק להוסיף את שייחסר במהלך הטיפול (בערך 1 ליטר). לגבי עדכון תוכנת הגיר אני לא יודע אם צריך אחרי הטיפול הזה? אם כן אז הוא יילך למורשה ויבצע.

• ספונסר פורום
פורסם

אם מחליפים לשסתומים מהדגם החדש של בורג וורנק חייבים לבצע עידכון תוכנה לפני ההנעה הראשונה,ואי אפשר להניע ולנסוע למוסך מורשה,עלול להווצר נזק למחשב הגיר.

השסתומים החדשים עמידים יותר מהישנים,אפשר לבצע בכל מוסך\מכון גירים אוטומטים בתנאי שיש להם אפשרות לבצע עידכון תוכנה לפני ההרכבה.

בברכה,אורן

פורסם

קודם כל תודה רב על התשובה אורן,

במכון גירים שהייתי כמובן אין אפשרות לבצע את העדכון במקום, והוא אפילו סיפר לי על רכב אחר שהחליף לו שסתומים והרכב השתגע עד שנסע למורשה וביצע עדכון ואח"כ מסר את הרכב. אז אני מבין שאני חייב ללכת למורשה (כי אין מוסך אחר שיכול לבצע עדכון של היצרן חוץ ממורשה, לפחות כך אני מבין) השאלה איפה ללכת, ומה העלות המוערכת?

האם יתחילו לדחוף לי דברים אחרים בדרך או שייבצעו את מה שצריך? האם אוכל להשאר בקרבת האוטו במוסך מורשה (אני לא אזוז משם!!)?

• ספונסר פורום
פורסם

כל מי שמחזיק סורק אבחון מקורי יכול לעדכן את התוכנה,חוץ ממני אני יודע על עוד כמה מעבדות שמחזיקות את הסורק המקורי,כמו אייל נויימן,קמיטק, ועוד קומץ.

בברכה,אורן

פורסם

ערב טוב,

אני יודע שהעדכונים מקבלים מהיצרן, אז רק המורשים יש להם אותו. מי שיש לו את הסורק המקורי, זה בסדר, אבל מאיפה לו את העדכון?!

חוץ מזה, במכון גירים שהייתי בו, ראיתי סורק כמו מחשבון קצת גדול עם מסך (אולי של חברת SEGMA או משהו כזה) האם זה מקורי, איך אפשר לדעת אם מקורי או לו כדי שלא יסדרו אותי?!

פורסם

ערב טוב,

רציתי לברר איזה גירסה של תוכנת גיר צריכה להיות אחרי החלפת שסתומים? באוטו שלי בוצע עדכון בסוף 2003, ואיך שזכור לי הגירסה היא 0F02 (או משהו כזה).

אגב אני שם לב לתופעה של כאילו "החלקה" במעבר בין 2-3 לפעמים, ואפשר להגיד לעיתים רחוקות. הסל"ד פתאום עולה לשבריר שניה ואח"כ יורד. אני לא מצליח להגדיר מתי בדיוק זה קורה. קראתי כאן בשרשור אחד שזה לגיטימי בתיבה הזאת, הנכון?

פורסם

כמו שניתן להבין מהשירשור, אורן יכול לבצע את העבודה במוסך שלו כולל עדכון תוכנה של הגיר. אז אני לא מבין למה שלא תיקח ממנו או מאחד מבעלי המקצוע שהוא המליץ לך עליהם הצעת מחיר ותסיים עם סאגת הגיר.

• תוכן חדש...