Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שאומרים שיש לנהג 44 עבירות זה לא בהכרח משקף איזה נהג הוא

נהגי מוניות, אוטובוסים ומשאיות יש להם מלא עבירות תנועה...בייחוד של מהירות

ככה זה שהם הרבה על הכביש

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
סתם שאלה

דוחות חניה זה גם נחשב לעבירות תנועה?

ועוד משהו, אם יש משהו שאני שונא לשמוע כל פעם זה משפטים מסוג "לנהג יש X עבירות תנועה".

מה זה משנה כמה עבירות יש לו הרי גם אם יש לו 700 עבירות וכולם שטויות כמו אי עצירה בעצור והתדרדרות של חצי קמש ונניח שקיבל על זה קנס אז מהדברים האלה עושים חתיכת סיפור נמאס לשמוע את הדברים האלה.

קרתה טעות(איומה) ואין מה לעשות, כל יום יש 10000 הזדמנויות לתאונות קטלניות ויוצא שקורה משהו כזה אין מה לעשות ככה זה בכל העולם עושים פה יותר מדי דרמה מכל דבר לפי דעתי כי אלו דברים בלתי נמנעים, תמיד יהיו תאונות בגלל זה קוראים לזה תאונה חבל כמובן שאי אפשר להחזיר את הזמן אחורה ולהחזיר את כל ההורגים.

ברור שזה משנה כמה עברות יש לו בייחוד וזה לא מעט עברות אלא מס' מוגזם מעל הממוצע.(זה מראה עד כמה הוא נהג לא אחראי או שהוא נוהג בעל פה מבלי לדעת למי לתת זכות קדימה(סתם דוגמא)ויש כאלה, ומסכן את משתמשי הכביש את עצמו ואת נוסעיו).

עוד משהו, תגיד לי אתה חושב שאי עצירה בתמרור עצור זאת עבירה קטנה?:shock::shock:

או שעדיף שבכלל לא התייחס אליו ושיראה אותו יתן פול גז.

בן אדם,הרי בגלל דברים כאלה קורים תאונות דרכים.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

כמה שחיכיתי לתגובה כזאת וידעתי שתהיה הקטנת ראש מהבנאדם שמן הסתם ירשום את זה.

כשאני מתכוון לאי עצירה בעצור אתם מבינים טוב מאוד על מה אני מדבר.

לפי דעתי אם מישהו לא עוצר בעצור זאת עבירה מאוד חמורה ולא פחות חמורה ממעבר באור אדום לפי דעתי.

אני התכוונתי ואתם יודעים טוב מאוד לסוג העבירות שהמשטרה סתם עומדים ותופסים אותך מתדרדר על פחות מחצי קמ"ש בשביל לדפוק לך דו"ח ואחרי זה אם וקרה מה שקרה אומרים בעיתונות "לנהג X עבירות תנועה" בגלל שטויות ועבירות שהן לא בדיוק מוצדקות.

נניח אני אקח את עצמי לדוגמא, יש לי משהו כמו 14 דוחות חניה (9 מהם מתחת לבית עד שהשגנו תו חניה מהעיריה, לא היה מקום בחניה בבית הייתי צריך לשים אותו בחוץ אז לא הייתה ברירה) יש לי 2 עבירות מהירות,שתי העבירות בלילה בכבישים בעלי 3-4 נתיבים ומהירות שעולה ב15-20 מעל המותר, העבירות מהסוג שהשוטרים אוהבים לתפוס והן כמובן לא מוצדקות(כביש ריק,מעל 2 נתיבים) וגם אי עצירה בעצור (על התדרדרות של פחות מחצי קמ"ש לשעה) ועוד כמה דברים קטנים מהסוגים האלה.

אה ואני בן 20.

אז נניח חס וחלילה קורה לי משהו כזה שאני אשם ולא יודע מה קרה ישר יגידו הנהג צעיר יש לו כ20 עבירות תנועה, 2 מהם על מהירות ולא יודע עוד מה.

מה שאני מנסה לומר זה שהתקשורת והמשטרה מנפחים הכל הרי אין להם מה לומר אז הם רוצים להפוך את זה לקצת יותר עסיסי בשביל שיחשבו וואלה איזה נהג גרוע(אני לא אשתמש במילים בוטות) איזו חוסר אחריות, מי נתן לו לנהוג בכלל ולהסיע ילדים.

וכל מיני דברים מהסוג הזה.

אז ככה כשאני שומע שאומרים לנהג כ80 עבירות תנועה,אולי אפשר לייחס חשיבות אמיתית לכמה עבירות בודדות במהלך כל החיים שלו על הכביש הרי אם הוא היה באמת מסוכן לנהיגה והעבירות היו חמורות אני בטוח שהוא לא היה מחזיק ברשיון נהיגה.

פורסם

אני ראיתי אנשים גרועים יותר ממה שאתה מדבר עליו שעושים טובה אם הם מאיטים את הרכב לפני תמרור עצור.

ולפי תגובתך הקודמת הנחתי לרגע שאתה תומך באנשים כאלה,אם עדיין כן אין לי כבר מה להגיד לך.:shock:

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תוכן חדש...