Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

בת זוגתי על פיג'ו 206 2002 היא יד שניה , המכונית נסעה 25 אלף קילומטר בלבד. מצב פנימי חיצוני מכני כמו חדשה.

בונבוניירה

יש למכירה יאריס 2003 יד ראשונה קילומטרג' 30 אלף קילומטר בלבד, מצב פנימי חיצוני מכני כמו חדש. אין תאונות כלום. סוכריה

על שלה היא מקבלת 47K על היאריס צריכה לשלם 60K. הפרש 13K. כן ,שני המחירים מעל המחירון, ועזבו כרגע שוק רע בלה בלה בלה

אומר חבר : " מההפרש תוריד 5-7K עבור שנה מתקדמת יותר, נשאר 6-8K בין יאריס לבין פיג'ו 206".

נסועה שנתית כ עשרת אלפים ק"מ

כדאי? לא כדאי? נמק והסבר בבקשה. הקילומטרג' בשני הרכבים בדוק ומדוייק.

בתודה לכולםםםם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היתרון היחידי של היאריס אם הפיגו בנפח 1400 אז היא יותר זריזה{ה1600 חזקה מהיאריס}חוץ מזה הפיגו נעימה הרבה יותר לנהיגה ונסיעה.

פורסם

דווקא בגלל שהנסועה שלך נמוכה הק"מ המאוד נמוך של הרכב המיועד לא כ"כ רלוונטי.

גם אם תקנה רכב עם ק"מ ממוצע עדין תשפר את הנתון כשתמכור את הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצטער שכחתי ה 206 מנוע 1360 סמ"ק

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא ברור לי רק מה ההגיון, יש לך רכב מצויין ומפנק שנת 2002, להוסיף כמה אלפים בשביל מה?

בשביל להשתדרג בשנה למעלה שווה למכור רכב שאתה מכיר ולא עושה לך בעיות?

מה תתן לך היאריס שלא נותנת הפיג'ו יותר טוב?

אלא אם כן אתה סובל מכאנית מהפיג'ו , או שממש נמאס לך ממנה, אני אישית לא רואה שום הצדקה להחלפה.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

זו בדיוק השאלה וזו בדיוק ההתלבטות שעליה אני מבקש תשובה. שתיהן במצב חדש ואין כל טענה נגד הצרפתיה.

רשמתי לפני את תשובתך תודה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לדעתי מיותר. אתה תוסיף כסף ולא תקבל תמורה טובה יותר. למה לך להסתבך עם רכב שאינך מכיר שיש לך בבית רכב במצב מעולה?

פורסם

אני הייתי הולך על זה אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב הזה לטווח הארוך.

ככל שעוברות השנים יגדל הפער במחירונים וכנראה שהרכב הנוכחי שלך ידרוש יותר השקעה כספית.

יש שרשור שרץ במקביל על יאריס והמחירון שלה, רוב האנשים שם בכלל לא שמו לב ש206 מאותה שנה לא מאוד רחוקה מהמחיר, ובנו שם הרים וגבעות של תאוריות על בזבוזי כסף בפערים בין שנתונים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ככל שעוברות השנים יגדל הפער במחירונים וכנראה שהרכב הנוכחי שלך ידרוש יותר השקעה כספית.

יש שרשור שרץ במקביל על יאריס והמחירון שלה, רוב האנשים שם בכלל לא שמו לב ש206 מאותה שנה לא מאוד רחוקה מהמחיר, ובנו שם הרים וגבעות של תאוריות על בזבוזי כסף בפערים בין שנתונים.

השרשור נחרש אבל הוא יותר דן אם המחיר הגבוה של היאריס מוצדק. ואני רוצה לחדד את הכדאיות , אם קיימת כזו בכלל של ההחלפה.

יתרונות יאריס וחסרונותיה מול יתרונות 206 וחסרונותיה

מניח שהרכב יוחזק מספר שנים אלא אם נזכה בפיס ( שאנחנו לא קונים )

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

.

אני בדעה של אייל

בתנאי שאתה מתכוון להחזיק את הרכב כמה שנים.

פורסם

!If it Ain't Broken- Don't Fix It

יש לך (לזוגתך) רכב שאתה מרוצה ממנו? מכיר אותו טוב? למה לך להוסיף 13K? אני יכול להציע המון שימושים מעניינים יותר לכסף זה (טיול זוגי לתאילנד לחודש לדוגמה).

פורסם
כדאי? לא כדאי? נמק והסבר בבקשה. הקילומטרג' בשני הרכבים בדוק ומדוייק.

בתודה לכולםםםם

שאלות:

1. כמה זמן הרכב אצלכם ?

2. האם אתם מרוצים מהרכב ?

3. האם חל שינוי בדרישותיכם ? (המשפחה התרחבה, הסבתא תפחה :p, לא אותו סוג\אופי נסיעות וכו')

אם מדובר בשינוי לצורך הרפתקאה מיותרת - אזי השינוי תלוי רק בכם ובמצב הרוח.

קח בחשבון שתא המטען ביאריס מאוד קטן, עם זה של ה 206 עוד אפשר לחיות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני חושב שאתה טועה - גם ה-206 באותו שנתון רחוקה מאוד מהיאריס במחיר. עניין של יותר מ-10000 שקלים. ומכיוון שבדקתי ויאריס 2002 שווה 50K נכון להיום לפי ל.יצחק חברנו, אז 2003 בטח עולה סביב 55K-57K ובשקלול הק"מ הנמוך של המקרה הזה 60K זה אפילו לא מעל המחירון...

בכל אופן - ה-206 יותר נעימה לנהיגה ולנסיעה. מרגישה איכותית יותר מבפנים. שתיהן בטוחות במידה דומה. היאריס יותר נמרצת וזריזה, טיפה יותר מאובזרת אם אינני טועה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שאלות:

1. כמה זמן הרכב אצלכם ? שנה +

2. האם אתם מרוצים מהרכב ? כן בהחלט

3. האם חל שינוי בדרישותיכם ? (המשפחה התרחבה, הסבתא תפחה :p, לא אותו סוג\אופי נסיעות וכו') ממש לא, פרט לגיל

אפילו הצבע זהה

אם מדובר בשינוי לצורך הרפתקאה מיותרת - אזי השינוי תלוי רק בכם ובמצב הרוח.

קח בחשבון שתא המטען ביאריס מאוד קטן, כסא לים ומנגל עם זה של ה 206 עוד אפשר לחיות.

איציק

נשים לך תבין אותם. החלום היה יאריס . נמצאה הצרפתיה עם 17K שמחה. עד שנפלה היאריס הזו לפתע פתאום, ופתאום הפיג'ו כבר לא משהו , ואתה לא מפרגן.

אני תמיד אומר שלולא הלחץ של הנשים היינו אנחנו הגברים חיים עדיין במערות ויוצאים לציד ומבסוטים עד הגג סגנון הישרדות שכזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...