Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקה של אאודי 80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה רכשתי אאודי 80! הייתי רוצה לדעת מה הכי כדאי לעשות עכשיו?

להחליף שמן? להחליף מים? פלאגים? מה עוד צריך לעשות כדי שהאוטו יסע כמו שצריך ויתבצע יישור קו כמו שצריך!

שכחתי לציין כי צריך להחליף אלטרנטור לרכב ומצבר עקב בעיית טעינה!

אודה לכל עזרה שהיא!

פורסם

בואנה אתה מהיר:) מזל טוב

שווה לעשות טיפול גדול עם אתה לא יודע מתי הטיפול האחרון נעשה.שמנים,נוזל קירור,מסנן אוויר ודלק ,חוטי הצתה פלגים..שמן גיר ועדיף גם נוזל בלמים.. שיהיה בהצלחה גיא.. רק אל תשכח את חיפי:)

עידו

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

שלום רב !

התחל תחילה מהאלטרנטור והמצבר!

מזל טוב בקניית הרכב, האם זה האאודי עם הספק המנוע של 103 כ"ס?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מזל טוב!!!

אל תשכח לבדוק גם את רצועת התזמון , אם לא ידוע זמן ההחלפה הקודם, כדאי לטפל בכך. סה"כ זה עניין מסובך ויקר (רצועה 127 שקל, מותחן 150 שקל , עבודה---> אין לי מושג, לא שילמתי לעצמי :lol: )

וכמובן, תעלה קצת תמונות, שנוכל להתרשם :arrow:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לפי מה שאומרים זו הגירסה עם ה-90 כ"ס למרות שהרכב מרגיש הרבה יותר חזק אז זה מוזר לי.

הרצועת תזמון בת שנתיים וחצי. כדאי להחליף כבר?

אני אשתדל להחליף את הפלאגים וכל הדברים הבסיסיים וכמו כן לשים שמן איכותי יותר וגם מים מקוריים של VW. שזה הכי מומלץ מים אדומים אם אני לא טועה או כחולים במקרים מסויימים.

יש צורך לתדלק בדלק 98? כמו כן מה השמן הכי מתאים לרכב? 10W40? או 5W40? תודה!

• תוכן חדש...