Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הארת לוחית רישוי ע"י לד,חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום נשרפו לי נוריות לוחית הרישוי ולכן חשבתי גם לגוון קצת,

האם זה חוקי להאיר את לוחית הרשוי ע"י נורית לד (כמו בנורית החניה) ?

האם זה חוקי לעשות שורה של לדים להארה (ראיתי כאלה על לקסוס וקורולה)?

תודה מראש,הראל.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שאם הלד לבן או צהוב (לא צהוב מוגזם) לא אמורה להיות בעיה. שורת לדים כבר יכולה סתם למשוך תשומת לב מיותרת.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמתי לדים לבנים.

תראה.. בגדול כל עוד זה לא מוגזם באמת אין בעיה שתעשה אתה זה. כאילו, האורות שם נועדו כדי להאיר את לוחית הרישוי שלך. אם הלד מאיר לך דיו, אין בעיה שתשים. רק שזה יהיה צהוב או לבן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 8 חודשים מאוחר יותר...

בהמשך לשאלה פה..

ראיתי באיביי לד לל.ז, http://www.eurodezigns.com/Led+Headlighti.html

האם זה חוקי?? יעשו לי בלאגן בטסט?

לציין כי זה מיועד למאזדה 3

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטסט הם רק מוודאים כי הלוחית האחורית מוארת.

אני כבר שנתיים עם נורות לד לבנות , המאירות את הלוחית רישוי האחורית. אין בעיה כלל בטסט.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...