Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתרי יד 2 בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט גם אני חשבתי על מובייל.דה.אתה יכול לנסות כאן:http://motors.ebay.de/

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

האתר www.mobile.de שנתנו לך אותו בהתחלה באמת מאוד מומלץ.

90% משם הם סוחרים (בניגוד גמור לסוחרים בישראל), המכוניות שמה לרוב הם במצב תצוגה .

ניחוש שלי הוא שאתה רוצה ליבא רכב שכמובן עד שלוש שנים כפי שמאפשר החוק, אז אתה יכול לקנות בראש שקט .

נ.ב

חייתי שנה באירופה וקניתי מהאתר הנ''ל אופל אסטרה GSI מודל 2003 , הסוחר שמכר לי את הרכב נתן לי במתנה עוד 4 גאנטים עם צמיגי חורף (לא שזה רלוונטי לארצנו ) ,קסנון , בולמים מקוריים (כיוון שעל הרכב היו בולמים אחרים).

crim0118.th.jpg

נ.ב

זה לא קשור לאתרים שהמליצו לך , הסוחרים הגרמנים בדרך כלל לא מורידים מהמחיר אלא עם הם אמרו שהם גמישים .

מה שכן הוא בדרך כלל יפרט על כל דבר ברכב (כלומר הוא יראה לך כל סריטה וכל מכה קטנה).

בהצלחה.

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
האתר www.mobile.de שנתנו לך אותו בהתחלה באמת מאוד מומלץ.

90% משם הם סוחרים (בניגוד גמור לסוחרים בישראל), המכוניות שמה לרוב הם במצב תצוגה .

ניחוש שלי הוא שאתה רוצה ליבא רכב שכמובן עד שלוש שנים כפי שמאפשר החוק, אז אתה יכול לקנות בראש שקט .

נ.ב

חייתי שנה באירופה וקניתי מהאתר הנ''ל אופל אסטרה GSI מודל 2003 , הסוחר שמכר לי את הרכב נתן לי במתנה עוד 4 גאנטים עם צמיגי חורף (לא שזה רלוונטי לארצנו ) ,קסנון , בולמים מקוריים (כיוון שעל הרכב היו בולמים אחרים).

crim0118.th.jpg

נ.ב

זה לא קשור לאתרים שהמליצו לך , הסוחרים הגרמנים בדרך כלל לא מורידים מהמחיר אלא עם הם אמרו שהם גמישים .

מה שכן הוא בדרך כלל יפרט על כל דבר ברכב (כלומר הוא יראה לך כל סריטה וכל מכה קטנה).

בהצלחה.

אני חשבתי שאפשר רק שנתיים , האפ זה 3 שנים ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...