Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה שני הסנט שלי: דווקא את הקטע על היגואר לא אהבתי. דריפטים זה תמיד נחמד אבל היה חסר לי התמקדות יותר בפרטים ואולי גם במתחרות. הקטע עם הפוקוס סטיישן, לעומת זאת, היה מצוין לטעמי.

רוני

בדיוק מה שרציתי לציין. היה קצת מוזר לראות איך שגיא שואל למה הרכב הזה שווה קרוב ל-900K ש"ח, ואז און בתגובה נכנס לרכב, מדביק דוושה לרצפה, ואומר "8 צילינדרים, 4.2 ליטר, 300 כ"ס ויש גרסה חזקה יותר עם 400 כ"ס, 6 שניות ל-100 - זה יגואר". נו באמת. מנוע בשרני והיכולת לעשות דריפט זו לא דרך לפרט את סגולותיו של הרכב - איפה שאר הפרטים?

חוץ מזה הפרק ממשיך את המסורת הטובה. הקטע עם הפוקוס היה טוב כאמור, כך גם קטע נהיגת השטח בשיפוע וגם ההסברים בנושא הבטיחות - נקודה חשובה מאוד.

פורסם

יש מה לשפר אבל בהחלט תוכנית טובה!

דווקא את הקטע על היגואר לא אהבתי. דריפטים זה תמיד נחמד אבל היה חסר לי התמקדות יותר בפרטים

דווקא נתנו אחלה פרטים. מדובר במכונית גדולה וכבדה אבל בזכות הגוף העשוי מאלומיניום המשקל אינו גבוה.

עדיין אין לי אף תלונה, לפחות הם מדברים על המכונית ולא על אוכל ונופים. :-)

פורסם

הפעם היתה תוכנית מעולה

ההצגה של הפוקוס סטיישן הראה שהם גם מציגים דגמים שהם "דגמי נישה"

למי ששאל מה ההבדל בינה לבין המופע המוטורי, במופע המוטורי מומחי הרכב היה אחד הבעלים של אוטודיל...אז תבינו לבד

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תכונית טובה מאוד יחסית לתקציב שיש להם.

דבר אחד לא הבנתי, מה הקטע הזה שאנשים עוברים באמצע הצילום? זה די מעצבן:x

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
אתה לא מדייק. בהחלט הם התייחסו אל המתחרות(מרצי ובימר) ואף ציינו שהן עולות עליה. ציינו גם שתג המחיר הוא גבוה ביחס לתמורה ובהשוואה לאחרות והוא נועד רק לשם ייצוב/שיווק הרכב לרף אוכלוסיה מסויים.

זה אולי רק אני, אבל שאני רואה מבחן על רכב, אני מצפה גם שישוו אותו למתחרות בצורה פרטנית יותר, זה לא רק לומר מרצדס וב.מ.וו, אלא גם התייחסות לדגמים עצמם, נגיד המתחרה של ה XK במרצדס זו ה CL/SL או ב-ב.מ.וו המתחרות הם סדרה 6 - שאגב יותר זולה ונותנת תמורה מול ה XK.

למשל בפרק הקודם, הייתה השוואה פרטנית בין ה 308 לגולף, סוג כזה של השוואה אני מדבר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

עם כל הכבוד לדריפטים [המופרכים:: איפה יכול צופה ישראלי לעלות על מסלול], לא יתכן שדווקא הצד הצרכני של התוכנית, שמוגש לא ע"י בדרן אלא כתב רכב מוביל, יהיה חובבני ומבלבל.

בקטע של הכתב על ציוד בטיחות, הוא ממליץ ליקנות רכב עם בקרת משיכה וגם עם בקרת יציבות.

זה אולי מתאים למוכרן בסוכנות, שרוצה להרשים עם הרבה ציוד בטיחות, אבל מכתב רכב אני מצפה שיידע שאין דבר כזה בקרת יציבות בלי בקרת משיכה, ואם הנהג הישראלי הממוצע ילך לסוכנות ויתענין לאיזה רכב יש גם וגם הוא ייצא משמה עוד יותר מבולבל.

איך זה לא נפל בעריכה?!

גם התבדרתי מהקטע על השיפוע צד. בדר"כ יש כזה במעלה הר צר, ואז אתה לא יכול לברוח מהשיפוע צד כי שמה יש תהום...

פורסם

יש הבדל בין מבחן רגיל למבחן השוואתי.

יש גם הגבלה למה שאפשר להעביר בטלוויזיה בניגוד לכתבה בעיתון.

פורסם

למה לא היה את הווילי?

אם אני זוכר נכון (ואני זוכר) אמרו בפרק הקודם :"בפרק הבא נראה את גיא עושה ווילי במכונית" ובסוף ראו אותו עושה מעבר בשיפוע צד עם האמר...רק אני שמתי לב לזה?

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

• תוכן חדש...