Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

ברגע שאני בודק שמן מנוע אחרי שאני מכבה את המנוע בכמה דקות אני רואה על המדיד הרבה בועות,וזה לא מים בטוח,כי יש לי מי רדיאוטור של פריסטון ירוקים לא רואים זאת בשמן ,וגם מי הרדיאטור מלאים.

יכול להיות שזה שמן בעל איכות גרועה?,מאז שקניתי את האוטו עוד לא החלפתי לו שמן, כי השמן היה חדש,והוא עדיין חדש רואים שהוא עדיין חדש ושקוף.

חשוב לי לציין שאני לא רואה בועות על המדיד,אם אני בודק את השמן לפני שאני מניע או אחרי משהו כמו 15 דקות מאז שכיביתי את המנוע.

האם זה נורמלי?,מצטער אם השאלה מטומטמת,אבל אני שואל כי לא זכור לי דבר כזה במכוניות שהיו לי עד עכשיו.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
האם מפלס השמן תקין?

כן תקין,אגב האוטו אין לו שום נזילות או הזעות,וגם אין איבוד שמן,ברוך השם האוטו לא אוכל שמן בכלל.

אגב מדובר במיצובישי לנסר 1.5 שנת שנת 92 לא באודי.

פורסם

השמן לא ניראה דליל מידי במנוע?

אני לא יודע אם זה יכול להיות אבל אולי הדלק מתערבב עם השמן וכשהדלק רותח הוא מבעבע??

המנוע עובד טוב?

אולי כשקנית את הרכב אז בעליו הקודמים שמו תוסף שמן כלשהו?

אני מציע שתחליף שמן, כי בשמן יש תוספים שמונעים הקצפה, יכול להיות שהשמן לא איכותי מספיק.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
השמן לא ניראה דליל מידי במנוע?

אני לא יודע אם זה יכול להיות אבל אולי הדלק מתערבב עם השמן וכשהדלק רותח הוא מבעבע??

המנוע עובד טוב?

עד עכשיו המנוע עובד מצויין,ניסיתי להריח אם יש ריח של דלק בשמן,לא הירחתי,הירחתי שמן בלבד,השמן נראה בסדר,בוא נגיד לא הכי סמיך אבל גם לא ממש דליל,נראה לי שכדאי שאוריד את השמן ואחליף אותו כולל מסנן השמן.

פורסם

אם נורת לחץ השמן לא דולקת כאשר המנוע פועל אז אין ממה לחשוש , קצף נוצר גם כאשר משאבת השמן שואבת אוויר בכמות זעירה שלא משפיע על לחץ השמן , יתכן גם שאיכות השמן ירודה (תוסף אל-קצף "נעלם" מהשמן).

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

Guest ספורטמוטורי
פורסם

טוב תודה לעונים,החלפתי שמן ליתר בטחון

פורסם

סתם שאלה, למה אתה בודק שמן אחרי נסיעה ולא כשהרכב קר?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

Guest ספורטמוטורי
פורסם
סתם שאלה, למה אתה בודק שמן אחרי נסיעה ולא כשהרכב קר?

אני יודע שהאוטו לא אוכל שמן,אבל רציתי לבדוק איך מצב השמן כי לא בדקתי שמן בכלל תוך שבועיים,ואני בודיק בדר"כ כל כמה ימים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לפני כשבוע אמרתי שיש בועות בשמן מנוע הציעו לי להחליף שמן אז החלפתי שמן מנוע,אך הבועות עדיין קיימות אך הרבה פחות.

ועשיתי בדיקה מסויימת שהתוצאה די מוזרה.

מלאתי שמן עד ל3/4 מהמינימום למקסימום,עד שלשלום זה הגיעה כמעט עד למקסימום,והיום אני רואה שהמדיד מראה לי שיש טיפה יותר שמן מעל המקסימום.

כל הבדיקות היו כשהאוטו קר אחרי כמה שעות.

לא יכול להיות שמים נכנסים לשמן,זה בטוח,כי מי הרדיאטור ירוקים מאוד של פריסטון עדיין מלאים בלי שינוי.

האם זה דלק?,עשיתי בדיקת צריכת דלק בנסיעות ערוניות בלבד,וזה היה פעמיים,פעם היתה 10.7 ק"מ לליטר ופעם היתה 11.2 ק"מ לליטר נסיעות עירוניות בלבד.

מה זה יכול להיות?

• תוכן חדש...