Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים החלטנו למכור את הרכב של הבת . התקשר משהו וקבענו להיפגש למחרת . ואכן למחרת נפגשנו(אדם בשנות ה-60),סיכמנו מחיר ונסענו למכון בדיקה לפי בחירתו,ללא כל זכרון דברים בכתב.

בבדיקה לא היו ממצאים חריגים(לא יותר ממה שניתן לצפות מרכב בן10) .

לאחר שהקונה נידנד לבוחן כחצי שעה בכל מיני שאלות מוזרות, הוא דרש ממני לגשת איתו לבדיקה במכון אחר.

סירבתי מחוסר זמן,ביקשתי שיהיה איתי בקשר לשם תאום מועד אחר ונסעתי.

אחרי 3 ימים שבהם לא שמעתי ממנו,

(לי לא היה מס' טלפון שלו) הגיע אלי קונה אחר שקנה מיד את הרכב ללא בדיקה.(נראה אחד שמבין.)

למחרת האדון (שבדק את הרכב) מתקשר וכששמע שמכרתי,דרש שאחזיר לו את מחיר הבדיקה ששילם.

הבהרתי לו שאין לי כל כוונה לעשות כן אבל הוא לא מפסיק להתקשר ולאיים שיתבע אותי .כבר לא יודע מה לעשות איתו.

פורסם

תלוי מה נחתם בזכרון הדברים, בעקרון אם קבעתם מחיר מסויים שאתם מחוייבים לו, אז תצטרך להחזיר לו את המחיר הנ"ל...

אם תעלה את המסמך החתום נוכל אולי לעזור לך יותר...

(תמחק פרטים מזהים בכ"א אם אתה מתכוון לעשות כך.)

אבי.

פורסם
לפני כשבועיים החלטנו למכור את הרכב של הבת . התקשר משהו וקבענו להיפגש למחרת . ואכן למחרת נפגשנו(אדם בשנות ה-60),סיכמנו מחיר ונסענו למכון בדיקה לפי בחירתו,ללא כל זכרון דברים בכתב.

.

חייב להוסיף אופציה של ניקוד + צבעים זוהרים לסקריפט של הפורום :? , שים לב גיל.

לעניין - לדעתי, הבחור יכול לחפש. אין זכרון דברים, לא נסגר כלום והוא גם לא היה בקשר. אם לא הצהרת בשום צורה שאתה ממתין לתשובה או מחכה להודעה ממנו, תן לו לחפש. גם אם יתבע, אני לא הייתי מודאג.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
תלוי מה נחתם בזכרון הדברים, בעקרון אם קבעתם מחיר מסויים שאתם מחוייבים לו, אז תצטרך להחזיר לו את המחיר הנ"ל...

אם תעלה את המסמך החתום נוכל אולי לעזור לך יותר...

(תמחק פרטים מזהים בכ"א אם אתה מתכוון לעשות כך.)

אבי.

אין זכרון דברים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הקונה הפוטנציאלי נוקט בשיטת מצליח. הוא רק מאיים הוא לא מתכוון לתבוע. ואם כן אז לא נראה לי שיש לו בכלל קייס. אין שום התחייבות כתובה מצידך.

פורסם

תגיד לבחור שמבחינתך הוא יכול לתבוע,בלי שום מסמך שקביל בבית משפט וללא הוכחות,אין לו קייס,אפילו תוכל לדרוש מבית המשפט את הפסד ההוצאות שנגרמו לך עקב התביעה ללא בסיס שהגיש הבחור.

אבל כפי שכבר רשמו לפני,כנראה שהוא מנסה את שיטת מצליח.

פורסם

אתה לא חייב לו כלום...

ניסו לעשות לי את מה שפותח השרשור עשה כשרכשתי את הגולף GTI שלי , אבל הייתי מגובה בזכרון דברים.

לבעלים של הרכב לא התאים שאחרי הבדיקה במכון אני אקח אותו לבדיקה אצל פחח מומחה ובמוסך מומחה, וניפנף אותי עם תירוץ חוסר זמן וחשב למכור אותו למישהו אחר מעשרות הקופצים שהיו.

אמרתי לו : אין בעיה, רק תפצה אותי ב10 אחוז מערך הרכב כפי שכתבנו בזכרון הדברים....

למחרת הלכנו לכל הבדיקות שרציתי,הרכב עבר חלק, המוכר קיבל את הכסף והרכב שלי עד היום :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמירה הגורפת של "בהעדר זכרון דברים" אין בסיס לתביעה אינה נכונה. ניתן לתבוע פיצויים בגין סיבות כאלה ואחרות גם ללא כל זיכרון דברים. אולם, הדבר נכון שמדובר בעסקאות משמעותיות ובהיקף יקר בהרבה. במקרה זה, בגלל שמדובר רק במספר מועט של מאות שקלים גם אם יתבע ויזכה (מה שלא יקרה גם ככה במקרה ספציפי זה) בית המשפט בדרך כלל מטיל תשלום הוצאות משפט על התובע אשר גבוה יותר מסכום הפיצויים שקיבל- דרך ללימוד ה"חבר'ה" לקח לא לתבוע על שטויות, פשוטו כמשמעו.

פורסם

מבחינה משפטית כל עוד לא נחתם חוזה או זיכרון דברים ולא ניתנה מקדמה ע"ח ,אין כל עילה לבחור לתבוע .

כמובן שזכותו לתבוע אבל זה יהיה זמן וכסף מיותר שיבזבז.

אבל אם היה נאמר כי בכוונתו לרכוש את הרכב וסיכמתם מחיר לאחר הבדיקה אז אולי אבל אולי היתה איזו עילה לתביעה מצידו ,מה שכן גם זמן התגובה שלו ארוך מידי (עד שהוא צלצל אליך בחזרה) מה שנקרא זמן סביר .

אין לך ממה לחשוש אני מאמין כי לאחר שיחה שיחה שתבהיר לו חד משמעית את עמדתך הברורה בנושא הוא יפסיק .

כל שופט או בורר מבין בקלות כי הקונה הלך לדרכו כדי לחשוב וזכותך המלאה למכור את הרכב לקונה הפוטנציאלי הבא .

פורסם

אתה לא חייב לו כלום , אם הוא ממשיך להטריד אותך אז תאיים עליו שאם הוא לא מפסיק להיתקשר אליך , אתה תגיש עליו תלונה במשטרה על הטרדה ,

תאמין לי הוא יפסיק - חתיכת חצוף !

• תוכן חדש...