Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפל לידי מכשיר לניקוי בקיטור של קרשר. מדובר במכשיר נישא עם פיה מאורכת. האם ניתן להשתמש במכשיר להסרת לכלוך קשה מגלגלי מגנזיום לדוגמא ללא חשש לנזק? באילו מקומות נוספים ברכב ניתן להשתמש במכשיר? האם מישהו מחברי הפורום משתמש במכשיר דומה ברכבו?

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

אני לא רוצה להטעות אותך ואני ממש ממש לא רוצה שייגרם לך נזק בגלל התגובה שלי אבל,

חבר לא מזמן אמר לי שהוא ניקה את הרכב שלו בקיטור, לא בדיוק את הרכב אבל את המגנזיום ואת כל הפנים של המכסה מנוע הוא אמר שזה נראה חדש לאחר הניקוי בקיטור.

מה שהוא עוד אמר לי שצריך לעבוד עם זה בזהירות כי זה באמת יכול לגרום נזקים אם לא עובדים עם זה נכון.

תברר עוד קצת בנושא אני בטוח שיעזרו לך, אבל בקשר לג'אנטים אני בטוח שלא ייגרם נזק.

פורסם

ידידי שלום,

סביר להניח שמה שיש לך זה מכשיר שטיפה בלץ גבוה,

אם לא תשטוף עם הפיה קרוב מידי (חצי מטר) לחלקים רגישים או לצבע לא יקרה שום נזק,

המכשיר הנ"ל יפתיע אותך מאוד ביעילותו בשטיפה,

יש דגמים עם מיכל סבון - תנסה, זה להיט,

מכשירים מסוג זה למעשה חוסכים במים בשטיפת רכב...

אל תתיז על עצמך ממרחק קצר - אתה תיפצע... מניסיון...

אלעד.

פורסם

אל תתקרב למערכות החשמל באוטו, בטח ובטח לא לחלקים מבוססי מערכות מחשב.

כל השאר זה בסדר (בהסתייגות לגבי צבע, לא לתת עליו לחץ גבוה).

פורסם

אלעד, אני ממש לא מדבר על מכשיר שטיפה בלחץ גבוה אלא על מכשיר ניקוי בקיטור. כל הקטע במכשיר הזה שהוא פשוט ממיס את הלכלוך הקשה ביותר ואפילו אין צורך להשתמש בתכשירים כלשהם.

הבנתי כבר שאין חשש להשתמש בו לניקוי הג'נטים. האם זה בטוח נניח להשתמש בו על ריפודי עור ברכב? בחלק מהמקומות במושבים ישנו לכלוך, אז ההגיון אומר לי שעדיף להשתמש במכשיר מבוסס מים בלבד מאשר בתכשירים לעור למיניהם (שאת חלקם ניסיתי אגב ללא הועיל).

עריכה:

תודה רבה על העזרה כמובן :)

פורסם
נפל לידי מכשיר לניקוי בקיטור של קרשר. מדובר במכשיר נישא עם פיה מאורכת. האם ניתן להשתמש במכשיר להסרת לכלוך קשה מגלגלי מגנזיום לדוגמא ללא חשש לנזק? באילו מקומות נוספים ברכב ניתן להשתמש במכשיר? האם מישהו מחברי הפורום משתמש במכשיר דומה ברכבו?

תודה רבה על העזרה :)

אני מנקה תאוטו פעם בשבוע אם קיטור כלל מנוע ואלטרנטור , מדחס, סטרטר וכל הבלגן ששם משתדל לא להיתקרב למחשבים של האוטו או דברים דברים עדינים שיכולים להישבר..

וגם סריטות אם יש ונגעת בסריטה מקרוב אם האקדח הזה יכול לקלף חצי אוטו בשניה...

אבל גלגלים חופשי....

אבל...

תיזהר לא לעשות על הרדיאטור כי כל הרדיאטור יעקם לך כל הפסי אלומיניום יתעקמו והוא לא יעשה תעבודה שלו כמו שצריך..

אני מקבל מכוניות ששטפו תמכוניות אם קיטור וחייב להחליף רדיאטור או לשבת לסדר פס פס עד שעובר בפנים אוויר בנוח...

פורסם

הבנאדם מדגיש שוב ושוב שיש לו מכשיר לקיטור הכוונה למכשיר שמוציא אדי מים חמים , לא לחץ גבוה ולא בטיח ,אז תקראו את ההודעה שלו ואח"כ תענו,

פורסם

גבר למחשיר שמוציא לחץ גבווה קוראים קיטור.. כי זה יוצא בלחץ כזה חזק שהמים הופכים להדים אפילו שהם לא חמים...

פורסם

אחי אתה יכול לנקות איתו את המגנזיום וגם את האזור של המנוע...אבל תעשה את זה ממרחק של כ30 סנטימטר ואל תשאיר הרבה זמן את פיה אלה תזיז אותה כל הזמן...ואל תשכח להיזהר לא לפגוע במערכות חשמל!!...לאחר ניקוי כזה המגנזיום נראים מדהים!!

פורסם

אתמול בזמן השטיפה החלטתי לנסות את המכשיר. בהתחלה ניסיתי אותו על החישוקים - התוצאה מעולה, אבל את הלכלוך הקשה שנמצא בדופן הפנימית של הגלגל לא הצלחתי לנקות לחלוטין אלא חלק ממנו. עברתי עם המכשיר לאורך כל פסי הקישוט ובכל מקום שפשוט לא ניתן לנקות בד"כ (באותיות, בסמלים, מסגרת השמשות הקדמית והאחורית ועוד). מכל המקומות יצא המון (!) לכלוך, פשוט לא האמנתי שהרכב מסתיר בתוכו כל כך הרבה לכלוך. ממש סדר פסח :)

מומלץ!

• תוכן חדש...