Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מאזדה 3 רגילה לא ספורט(בלי תחת זאת הספורט)

1)אם אני רוצה לקנות אגוז דוד פתוח למאזדה שלוש אני צריך מיוחד לדגם הזה? כיאילו בלי ריתוכים וזה?

2)ולפי מה שקראתי בדוד פתוח אין כלל פילטרים אין כלום זה נכון?

3)אפשרי להכין אחד כזה מנירוסטה?

4)אני יכול להוסיף פילטר אויר פתוח לרכב שלי? זה יועיל ברעש בלי לגעת באגזוז?אם כן איזה ?אפשר קישור בפרטי?

5)אני יכול להוסיף פורק לחץ בלי טורבו?

6)מישהו אמר לי שיש מצב R שזה עושה איזה משהו, או שהוא הסטלבט עליי או שלא יודע מה, (מזה רוורס?)

7)איפה אני יכול לקנות ניקל לפי מטר רץ?מאזור רמת גן גבעתיים.

תודה לעונים!יניב

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם
8)איך אני יכול לגדוש אותה ?במה זה כרוך?אני יכול להוסיף לגדישה שלה אחר כך פורק לחץ? שיהיה את הרעש שאני אוהב?

audi A3 1.8T

פורסם

1) בד"כ לא. חברה טובה לא מכינה לכול סוגי הרכבים, רק לאלו שיש להם ביקוש. אפשר להתאים כול אגזוז, "כאילו עם ריתוחים וזה".

2) נכון

3) כן, אבל האיכות לא תיהיה כמו של חברה ו "רעש" מעל לניסבל לשכנים.

4) כן, אתה יכול. הוא יעלה את ה"רעש" בכמה db. דוד פתוח בנייה עצמית + פילטר פתוח= "רעש" בריבוע.

5) כן, אבל הוא יתרום לך בכלום, אפילו לא יעשה "רעש"

6) :? כנראה הסטלבט על "משהו"

7) ניקל לא עושה "רעש"

אתה בטוח שאתה בפורום הנכון?

אתה מחפש שיפור או "רעש" מקושט בניקל :lol:

פורסם

תודה,אפשר לדעת מה ההבדל בהכנת אגזוז דוד פתוח לבד,לבין לקנות?

אין פילטרים הריי נכון?אז מה ההבדל?

2)איך אני יכול לעשות את הרעש פסס ?מה אני צריך להוסיף?

והניקלים זה לפנסים

audi A3 1.8T

פורסם

רוצה עצה קטנה? תתחיל בחיפןש בפורום ותעשה המון שעורי בית לפני שאתה פותח שירשורים כאלו.

פורק אתה לא יכול כרגע להרכיב, אין לך הרי מה לפרוק.

"אגזוז לחץ" אפשר לבנות לבד, קשה לי להאמין שאתה יכול.

גם אם כן קח בחשבון שבתוך הדוד צריכים להיות חוצצים, מחיצות, צמר סלעים או קרמיקה.

צורת המחיצות ותיכנונן מאוד חשוב ליעילות זרימת האוויר, כמות הרעש שהדוד מפיק וכו'.

פילטר פתוח אתה יכול להרכיב, סאונד של יניקה הוא ייתן אבל לא שיפור משמעותי בביצועים.

בונים דודים מנירוסטה כי היא מוליכה חום יותר טוב וגם לא מחלידה עם השנים.

לעשות את הרעש פסס אתה יוכל ללא שום בעיה, אוץ רוץ למנהל הבנק, בקש הלוואה של 25K ש"ח (כנראה שתקבל בP+8.5)

פרוס ל60 חודש וקפוץ לסדנא הקרובה לביתך.

בהצלחה!

פורסם

לא תצליח לעשות לבד דוד פתוח כי יש מכלולים בפנים ועוד כמה דברים שאתה לא יודע ולא תוכל לעשות.

יש הרבה חברות מיצרות למאזדה 3 במיוחד ואין בעיה להזמין.

אפשר להרים פרוייקט טוב על מאזדה 3 אבל קודם צריך לעשות הסבה לידני ורק אז את השאר.

קיצר יהיה לך יותר זול ליבא לפה את הMPS וזהו.

ופורק לחץ אי אפשר לשים בלי שיש לך מערכת של טורבו

פורסם

מצטרף למה שאמרו מעלי, ותצטרך גם להסביר לקצין רכב של החברת ליסינג את כל השינויים האלה מתישהו :-D

בנימה יותר רצינית - מכיוון שהעלות\תועלת של כל השיפורים הנ"ל היא לא משתלמת או שהם לא אפשריים - למה לא להשקיע את הכסף בסט צמיגים איכותיים באמת, או לקחת אותה לקורס נהיגה מתקדמת ושיראו לך לנצל את המקסימום ממה שיש לך ?

עריכה: הכוונה לא להשמע מתנשא. אני מניח שזה לחלוטין לא הכיוון שחשבת עליו ב- "שיפור", זה אבל מה שאני הייתי עושה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אתה יכול לעשות רעש פתססס, וזה מאוד פשוט.

אתה שם מערכת כריזה ברכב (300 שקל בערך), וכל פעם שאתה מעביר הילוך חבר שלך שיושב לידך

עושה פתסססס בטירוף!!! אפשר גם להקליט קולות של למבורגיני ופרארי.

בהצלחה :vamp:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...