Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבד,

רכשתי לאחרונה רנו מגאן 2005 ובילתי בימים האחרונים בקריאת עשרות פוסטים על מערכות לרכב הזה עקב מגבלות הגודל והאיטום.

אשמח לחוות דעתכם בעניין.

אני מחפש סט קומפוננט קידמי, ההתלבטות היא בין HERTZ DSK165 לבין MOREL PUSLE5.25.

אשמח לדעת האם בשני הסטים הללו לא אצטרך לעשות קידוחים בדלתות שעלולים לפגוע באיטום? כמו כן, האם יש סט קומפוננט אחר מומלץ בטווח המחירים הזה (500 שקלים)?

בנוגע ל HU, מחפש HU בסביבות 500 שקלים, חשוב פיצ'רים בסיסיים כמו FADER,BALANCE וכאלה, קריטי כניסת AUX - שזה מה שהכי חשוב לי (לחבר את הפלאפון למערכת) ואם יש כניסת AUX אחורי אז אפילו יותר טוב.

אשמח לשמוע דעה ועצה...

תודה רבה!

פורסם

קידוחים אתה לא תצטרך זה בטוח!

אולי בנייה קטנה של שתי מסגרות.

קודם עדיף לבדוק איזה מידה של רמקולים יש ברכב ואז לקנות.

לגבי הר"ד לך על פיוניר יש לך מבחר די טוב של עד 500-600 ש"ח

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם

המלצתי לגביי HU של פיוניר היא שתלך על משהוא טיפה יותר איכותי מ טווח של 500 שח

ככול שהאות או העוצמה ב V שמגיע מ HU למגבר טובה יותר זה אומר חזקה ואיכותית

ככה הסאונד יהיה יותר טוב.+ המגבר יגביר את האות שנכנס באיכות יותר טובה

כשאני קניתי את הפיוניר שלי דגם DEH-P770MP עלה לי בסביבות 2000 שח לפני שנה וחצי

ואני לא מצטער לרגע יש בו הכול מ שליטה מלאה על הסאב ועד אופציה לחבר 3 מגברים + יצאה ל AUX זה אומר USB או חיבור לאייפוד וכאלה וזה עוד לפני שיצאו הHU עם ה USB וה תות הכחול.

כולל אקולייזר עשיר ואין סוף פיצרים וכיונונים כאלה ואחרים

כמובן שיש יותר טובים שמוציאים בסביבות ה 8V אבל כאמור אין לזה סוף יש מערכות גם ב 30K

בהצלחה עם ההחלטות מקווה שעזרתי קצת . חג שמח

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם
המלצתי לגביי HU של פיוניר היא שתלך על משהוא טיפה יותר איכותי מ טווח של 500 שח

ככול שהאות או העוצמה ב V שמגיע מ HU למגבר טובה יותר זה אומר חזקה ואיכותית

ככה הסאונד יהיה יותר טוב.+ המגבר יגביר את האות שנכנס באיכות יותר טובה

כשאני קניתי את הפיוניר שלי דגם DEH-P770MP עלה לי בסביבות 2000 שח לפני שנה וחצי

ואני לא מצטער לרגע יש בו הכול מ שליטה מלאה על הסאב ועד אופציה לחבר 3 מגברים + יצאה ל AUX זה אומר USB או חיבור לאייפוד וכאלה וזה עוד לפני שיצאו הHU עם ה USB וה תות הכחול.

כולל אקולייזר עשיר ואין סוף פיצרים וכיונונים כאלה ואחרים

כמובן שיש יותר טובים שמוציאים בסביבות ה 8V אבל כאמור אין לזה סוף יש מערכות גם ב 30K

בהצלחה עם ההחלטות מקווה שעזרתי קצת . חג שמח

האמת שבעזרתו של חבר טוב, התקדמתי קצת וכרגע הוא נותן לי מגבר - TZS FA4400 - 1600W וגם סאב.

זאת אומרת שכרגע אני צריך להחליט לגבי רמקולים ו HU.

אני שוקל להעביר את הרמקולים שהגיעו עם הרכב לדלתות מאחורה ולשים מקדימה רמקולים.. ההתלבטות היא בין הקומפוננט של מורל פולס 5 לבין TSG1311R של פיוניר.. הבדל של קצת יותר מ 300 שקל.. מה דעתכם?

כמו כן, חבר המליץ על רדיו דיסק פשוט יחסית של MXI 45688, שעולה 400 שקל.. מישהו מכיר?

• תוכן חדש...