Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת פרטים עליה: רכב שרוב הזמן היה מושכר לאנשים, שנת ייצור: 2008, מד אוץ: 65,000

מחיר: 81,000.

מה אתם אומרים?, אני יחסית חדש כאן ולא מבין כל כך, אני אשמח לפרטי פרטים. וגם על הרכב עצמו.

תודה רבה, וחג שמח!:?

פורסם

מה אתה מחפש מהרכב?

מבחינת אמינות היא יפנית טיפוסית עם חלקים זולים. מבחינת נסיעה היא יושבת די טוב על הכביש(יציבה יותר מ3) אבל עגלה די רצינית(ב1600) אישית הייתי מחפש סיוויק בשנתון דומה.

פורסם

האימפרזה היא מכונית בינונית למדי ואף מיושנת. תוסיף לזה רכב שהיה בהשכרה ובוודאי עבר חיים לא קלים ואני חושב שהעסקה הזאת לא קורצת במיוחד. במחיר כזה אפשר למצוא משפחתיות טובות יותר משנה אחת למטה וכנראה עם הרבה פחות ק"מ.

מבחינת נסיעה היא יושבת די טוב על הכביש(יציבה יותר מ3).

אפשר לשאול למה אתה בדיוק מתכוון?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וואלה תודה על המענה המהיר.

אז ככה אני מחפש רכב משפחתי, במצב טוב (טרייד אין) שעולה בסביבות ה-80 אלף.

נושא הכסף תשאירו בצד.

זה בכללי מה שאני מחפש, יש עוד המלצות?, אתם יודעים רכב שנוסע בתוך העיר רוב הזמן ויורד לאילת מידי פעם (אני מאזור אשדוד\קרית גת)

2004-2008 תלוי בקילומטרז'.

פורסם
האימפרזה היא מכונית בינונית למדי ואף מיושנת. תוסיף לזה רכב שהיה בהשכרה ובוודאי עבר חיים לא קלים ואני חושב שהעסקה הזאת לא קורצת במיוחד. במחיר כזה אפשר למצוא משפחתיות טובות יותר משנה אחת למטה וכנראה עם הרבה פחות ק"מ.

אפשר לשאול למה אתה בדיוק מתכוון?

רוני

שאתה נוסע על 100 קמ"ש במאזדה ובסובארו, הסובארו משרה הרבה יותר ביטחון מאשר המאזדה. הסובארו יושבת לטעמי הרבה יותר טוב על הכביש. ההגה גם לא רע(אם אני לא טועה הוא לא חשמלי אלא חצי הידראולי). אבל בכל הקשור להנאה מנהיגה הסובארו על הפנים.

פורסם

עוד מישהו?, אני באמת לפני קנייה..., וראיתי שיש כאן אנשים שמבינים עניין.

יש מספר רכבים שאני מעוניין בהם - טויוטה קורולה, מאזדה 3, רנו מגאן ואחרון חביב; סובארו אימפרזה.

כמובן שאם תמליצו לי על רכב אחר עם האופציות שבקשתי (רשמתי למעלה), אני מוכן לשמוע...

מאוד יעזור לי הייעוץ שלכם!,

תודה רבה רבה, וחג שמח.

• תוכן חדש...