Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הראשונה התאפקתי. לא עוד.

בטח כשמדובר במחמלי, בטח כשאף אחד אחר לא יוצא להגנתו.

מוזר. בכל העולם, אבל בכל העולם, ה-Z מופיע בשלישייה הראשונה של אופנועי השנה.

באנגליה הוא מביס את המתחרים ברוב ההשוואתיים.

כל הכתבות עליו כוללות סשנים במסלולים - מדונינגטון ועד נורבורינג.

זאת ועוד, הוא לוקח בלי מאמץ את סידרת ה"עירומים-קאפ", שבה משתתפים פייזרים, הורנטים, דוקאטים ועוד.

אבל רק בארץ הקודש הוא סובל מ"עיוותים בשילדה". עובדה! אפילו העיתונות המקצועית קובעת.

אולי מדובר במחלה ייחודית לכלים שהגיעו לכאן?

ואולי היציאה מההייר-פין, בדונינגטון פ"ת, עם סל"ד בשמיים, ואחורי בהחלקה אה-לה קאפירוסי, חושפת את הכשלים התכנוניים שבו הוא לוקה?

עכשיו ברצינות: נו, נו, נו למהנדסים של קוואסאקי (חרה!) - מוציאים שילדה חדשה לשוק וכבר היא "מתעוותת".

חוסכים עלינו, אה? ככה זה כשקונים בזול.

אז אולי חבריי המלומדים יסבירו לי איך מבחינים בין גמישות מובנית לבין עיוותים של ממש?

ומה נעשה על-מנת לנטרל את שאר המשתנים שעשויים לעוות את דעתם של בעלי חוש הבחנה מעורפל.

אז עם כל הצניעות, ויש כזאת, אולי בכל זאת צריך לברר עוד כמה דברים לפני שמשחררים "מבחן דרכים".

למשל, לברר מיהו המעצב של האופנוע לפני שכותבים שחלק אחד לא מתחבר לשני.

למשל, לברר אילו אביזרים תחליפיים מציע היצרן.

למשל, לסובב גלגלת קטנת ולגלות שכל הרעשים מכיוון הקלאץ' נעלמים. (הפתעה, הפתעה).

למשל, לקחת מחשבון לפני שקובעים שההבדל בין 125 ל-84 הוא 35 אחוז.

למשל, לנסות לעלות על בעיות אמיתיות שיש באותם כלים, לטובת הרוכשים (לא מגלה ולא מגלה).

למשל, לנסות להבין את הצרכים של הרוכשים הפוטנציאליים, לפני שמכריעים.

כן, כן. להבין את אותם אנשים שמוציאים כסף אמיתי על אופנוע אמיתי, ולא רק מקבלים אותו לחמש שעות כדי לסגור כתבה לגיליון הקרוב.

(ולסיום, גילוי נאות: כותב הודעה זו עשוי להיות מוטה: הוא רכש במלוא כספו Z, הוא מחזיק בבעלותו "דיוק" עתיק ומקרטע; והוא גם רכב, מספר פעמים, על צמד האופנועים שמושווים במגזין מהחומר הנכון).

פורסם

תגיד לי דארמה....בלי קשר....כמה Z מיסתובבים היום בארצנו?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
באירופה הוא להיט מכירות.

אבל מה הם מבינים.

אם זה מנחם את הדארמה, במידה והיה לכRוב את הממון הנדרש והוא היה נדרש להחליט בין השניים (וסמוך עליו שהוא אכן יבחר אך ורק מתוך הקטגוריה הזו), הרי שה-Z בהחלט יהיה לפייבוריט הפרטי של החסה... :lol: (אבל כן, גם המונסטר נותן פייט טוב... :oops: )

ולגבי המראה והגימור, להזכירך - זה מה שהאזרח כתב עבור פול גז (מגזין שהוא דווקא בגובה המשקף...) :

"...והמפגש עם האופנוע מותיר אותי ללא מילים, פה פעור ולסת שמוטה. האופנוע הזה נראה במציאות עוד הרבה יותר יפה מאשר בתמונות. מה זה יפה... "יפה" אפשר להגיד על ZX6 או על R1; האופנוע הזה הוא על תקן של פסל סביבתי.." וגם : "...אופנוע כזה אפשר לצפות שיצא משערי מפעל איטלקי כלשהו אשר מיצר 50 אופנועים בשנה, בטח לא ממפעל יפני. ועוד קאוואסאקי?! מה להם ולעיצוב פסלים כאלה ? גם כאשר יוצאים להם אופנועים יפים, ההרגשה היא שזה "במקרה". אבל כאן ממש אין מקריות, אלה להיפך: תכנון ועיצוב מוקפדים ניכרים בכל פינה. .."

http://www.fullgaz.co.il/tests/z1000.html

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אפשר אולי ראשי פרקים? ככה בשביל להבין במה מדובר.

האזרח - קצת מתבייש להודות - לא פתח מגזין "מהחומר הנכון" כבר כמה שנים, ואפילו לא כשחיכה בסבלנות שיגמרו להתקין לו אזעקה ב"סטינג". ה-מוטורסייקליסט שהיה מונח על ידו על בשולחן אמנם לא היה מהחומר הנכון, אבל האזרח חותם שהיה מהחומר המדוייק.

פורסם
אז זה המעצב שלה.

וחוץ מזה, מנהלים יקרים, הכותרת המקורית היתה "נו, באמת", ולא יותר מזה. בבקשה.

לגבי עריכת הכותרת - אין ברירה. כללי הפורום מבקשים במפורש שלא לתת כותרות "סתומות" בעלות תוכן בלתי ברור.

אתה מוזמן לערוך אותה מחדש, בעצמך - אך אם תוכן ברור ונהיר שרלוונטי לתוכן ההודעה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

:?:

מישהו יאיר את עיננו?

סורק? ראשי פרקים? תקציר ?

הלוווו?

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

אין, אבל אין על מלחמות היהודים. וגם הרכב שלי נקטל בתקשורת (הפסיד לפורד אסקורט :screwy: ב"אוטו" בזמנו). חיים עם זה (זאת מבלי להתייחס לכתבה ב"מוטו" - עוד לא יצא לי לקרוא אותה, והנסיון הדו-גלגלי שלה לא מאפשר לי לשפוט לגופו של עניין). אני שופט לפי לשון התגובות נטו, והטון המשתמע מהן. מקווה שתקבלו בהבנה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בפעם הראשונה התאפקתי. לא עוד.

בטח כשמדובר במחמלי, בטח כשאף אחד אחר לא יוצא להגנתו.

מוזר. בכל העולם, אבל בכל העולם, ה-Z מופיע בשלישייה הראשונה של אופנועי השנה.

באנגליה הוא מביס את המתחרים ברוב ההשוואתיים.

כל הכתבות עליו כוללות סשנים במסלולים - מדונינגטון ועד נורבורינג.

זאת ועוד, הוא לוקח בלי מאמץ את סידרת ה"עירומים-קאפ", שבה משתתפים פייזרים, הורנטים, דוקאטים ועוד.

אבל רק בארץ הקודש הוא סובל מ"עיוותים בשילדה". עובדה! אפילו העיתונות המקצועית קובעת.

אולי מדובר במחלה ייחודית לכלים שהגיעו לכאן?

ואולי היציאה מההייר-פין, בדונינגטון פ"ת, עם סל"ד בשמיים, ואחורי בהחלקה אה-לה קאפירוסי, חושפת את הכשלים התכנוניים שבו הוא לוקה?

עכשיו ברצינות: נו, נו, נו למהנדסים של קוואסאקי (חרה!) - מוציאים שילדה חדשה לשוק וכבר היא "מתעוותת".

חוסכים עלינו, אה? ככה זה כשקונים בזול.

אז אולי חבריי המלומדים יסבירו לי איך מבחינים בין גמישות מובנית לבין עיוותים של ממש?

ומה נעשה על-מנת לנטרל את שאר המשתנים שעשויים לעוות את דעתם של בעלי חוש הבחנה מעורפל.

אז עם כל הצניעות, ויש כזאת, אולי בכל זאת צריך לברר עוד כמה דברים לפני שמשחררים "מבחן דרכים".

למשל, לברר מיהו המעצב של האופנוע לפני שכותבים שחלק אחד לא מתחבר לשני.

למשל, לברר אילו אביזרים תחליפיים מציע היצרן.

למשל, לסובב גלגלת קטנת ולגלות שכל הרעשים מכיוון הקלאץ' נעלמים. (הפתעה, הפתעה).

למשל, לקחת מחשבון לפני שקובעים שההבדל בין 125 ל-84 הוא 35 אחוז.

למשל, לנסות לעלות על בעיות אמיתיות שיש באותם כלים, לטובת הרוכשים (לא מגלה ולא מגלה).

למשל, לנסות להבין את הצרכים של הרוכשים הפוטנציאליים, לפני שמכריעים.

כן, כן. להבין את אותם אנשים שמוציאים כסף אמיתי על אופנוע אמיתי, ולא רק מקבלים אותו לחמש שעות כדי לסגור כתבה לגיליון הקרוב.

(ולסיום, גילוי נאות: כותב הודעה זו עשוי להיות מוטה: הוא רכש במלוא כספו Z, הוא מחזיק בבעלותו "דיוק" עתיק ומקרטע; והוא גם רכב, מספר פעמים, על צמד האופנועים שמושווים במגזין מהחומר הנכון).

תתבע את המנייק שמכר לך אותו.... :lol:

פורסם
תתבע את המנייק שמכר לך אותו....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תוכן חדש...