Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן GT-R ו-Z370 בדרך לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סקייליין היה הכינוי של הGTR הקודמת, הR34 (שדרך אגב יוצרה רק ביפן ורק עם הגה ימני עד כמה שאני יודע)

הG35 (לפני ה37 אבל יכול להיות שגם, לא סגור על זה) נמכרה רק בחלק מהמדינות תחת השם סקייליין

לא מדויק .

היתה גם סקייליין GTS , הנעה אחורית בלבד.

0803_turp_03_z+1995_nissan_skyline_gts+right_front_view.jpg

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כך אמרו גם "מביני" מרצדס בימר ואודי עם הופעת הלקסוס.

חז"ל אמרו "הזהרו בבני עניים כי מהם תצא תורה"

+1

ואין להביט על התנהלות היבואנים בארץ כמדד להתנהלותם בעולם לדוגמא, ארה"ב.

אני מציע לכם לברר אודות מטוס "זירו" ממלחמת העולם הראשונה - מעולה ו...יפני

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
ואני חשבתי שאתה נוהג על פג'ו 504...:roll:

דוז פואה. 504 קלאסית בעיקר לסופ"ש וגרמניה חביבה ביום-יום.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני מציע לכם לברר אודות מטוס "זירו" ממלחמת העולם הראשונה - מעולה ו...יפני

מלה"ע השניה.

אה, והדוגמא בעייתית, שם המיצובישי 'קיבל בראש' מאמריקאיות. :wink:

פורסם
בסדר.. אני ממציא דברים.

בינתיים כל מה שאמרתי בפורום, הוכח כאמיתי - לא תתן לי להנות מהספק?

אני מודע לזה שיכול להיות מצב שמישהו יכנס ויתעקש לשלם עם הסנטוריון שלו נגיד, ויהיה מוכן לשלם את העמלה המטורפת שאמריקן למשל יקחו מצמפיון על הנושא במקום לקבל הנחה בסכום הרכישה הכולל, אבל להגיד שכל מי שפותח הזמנה על אודי יכול לשלם אותה בכרטיס אשראי שלו, זה לא הנוהל המקובל, לא בצפמפיון ולא בשום סוכנות אחרת שאני מכיר.

בקיצור בוא נסכם שנינו צודקים :) חג שמח !

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מלה"ע השניה.

דווקה הם קבלו חזק מה P-51 מוסטנג של האמריקאים,אך זה היה מטוס טוב באותם זמנים.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אני מודע לזה שיכול להיות מצב שמישהו יכנס ויתעקש לשלם עם הסנטוריון שלו נגיד, ויהיה מוכן לשלם את העמלה המטורפת שאמריקן למשל יקחו מצמפיון על הנושא במקום לקבל הנחה בסכום הרכישה הכולל, אבל להגיד שכל מי שפותח הזמנה על אודי יכול לשלם אותה בכרטיס אשראי שלו, זה לא הנוהל המקובל, לא בצפמפיון ולא בשום סוכנות אחרת שאני מכיר.

בקיצור בוא נסכם שנינו צודקים :) חג שמח !

ברור שלא כל לקוח של אודי. זאת גם ממש לא הייתה כוונתי מלכתחילה.

(גם לא כל לקוח של אודי יכול לרכוש 3 מכוניות ב2+ מליון שקל)

מן הסתם הלכתי למקרי הקיצון ששמעתי מאנשים באאודי ולא על סתם מישהו שלקח A3 1.6 בליסינג..

חג שמח ;)

וד"א, אתה יכול לקנות אוטו גם עם סתם "ישראכרט" ישראלי עם מסגרת של 4000 שקל בחודש.

פשוט לפני החיוב אתה צריך לפנות לבנק/חברת האשראי ולהודיע שאתה מבצע רכישה בX כסף באופן חד פעמי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מלה"ע השניה.

מקבל תיקון לעניין מלחמת העולם ה2.הזירו היה מעולה והיו לו יתרונות על פני מתחריו האמריקאים.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

באמת מעניין איך קרסו ידאגו לGT-R, אני לא רואה את כולם שם מתחילים להעביר השתלמויות למוסכניכים בארץ. 350Z עוד נראית אפשרות סבירה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אני יודע את זה, וזה מה שעצוב, שבבריטניה (אני לא יודע איך בשאר הארצות שציינתי), המיסים על ייבוא *סדיר* גם לא כאלה נמוכים, וספציפית לרכב הזה, שמיוצר רק ביפן ובעצם "מיובא" לכל הארצות שבהן הוא נמכר (שלא כמו הרבה רכבים שמיוצרים בהרבה ארצות ולכן גם המחירים שלהם נורא נמוכים, באותן ארצות כמובן).

וגם עם מיסוי של 100 אחוז, אני יכול עכשיו להתחיל לייבא GTRים מארה"ב, לשלם את כל המיסים, להרוויח ועדיין למכור אותן ב100,000 שקל פחות.

נראה לי קצת מושחט כל הסיפור הזה (100-150 אלף שקל רווח על רכב אחד...)

המס בבריטניה לא כ"כ גבוה(לא מתקרב למס בארץ).

ד"א, הרווח בארץ יותר מ-100K כי תחשוב שכשאתה קונה מארה"ב אתה משלם רווח של היבואן בארה"ב, תוריד את זה תוסיף מיסים של הארץ ואז תראה את הרווח האמיתי של היבואן.

הבעיה היא שאנחנו כבר התרגלנו למחירי שחיטה.

פורסם

לפי דעתי רכב מדהים.

ובאמת אי אפשר לדעת מה יהיה ואם הוא יהווה תחרות ליבואנים אחרים.

אבל בינינו אם הייתי יכול והייתה לי את האופציה הייתי הולך על פורשה בלי לחשוב פעמיים.

• תוכן חדש...