Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עתיד מה קורה ? אתה חולה?

הייתי בטוח שאתה מהראשונים להגיב...

בדקתי על הדלתא, כמעט לא מדברים עליו בחול ככרטיס לשימוש CARPC.

קראתי כתבות של עשרות עמודים על הכרטיסים השונים של אסוס וביקורות מחמיאות ביותר.

קראתי עכשיו כמה ביקורות על הדלתא, מחמיאים גם עליו, אבל אני בטוח שעל כול כרטיס כול עם כזה תג מחיר יחמיאו.

לפי דעתי האישית שנובעת מעשרות ביקורות, האסוס "נחשב" ליותר איכותי מהדלתא.

רוב הביקורות של הדלתא נגעו באמת בנושא של הקלטות ושימושים שונים של חיבור כלים שונים....

פורסם

תראה, יש 2 סוגי כרטיסים.

אחד שנועד להקלטות מה שלא מבטיח שחזור טוב.

ואחד שנועד להוצאת מקור מה שלא מבטיח הקלטה טובה.

הכרטיסים של M-AUDIO באופן כללי נועדו בראש ובראשונה לאולפנים ביתיים \ סמי מקצועיים.

מה שאומר שהדגש בפיתוח שלהם הוא על יכולות הקלטה מדהימות, ולא בהכרח שחזור.

הכרטיס של אסוס נועד לHTPC, מה שאומר שהמפתחים מראש ידעו שהדבר היחיד שהוא יעשה בחיים, זה להוציא מקור לרסיברים שעולים בין אלף שקל ל50 אלף שקל.

לדעתי נכון לעכשיו בסכומים שפויים הASUS הוא הקניה הטובה ביותר, ואגב בקשר ל"לא רוצה להוציא צליל של F1" עדיין לא קראתי מבחן אובייקטיבי שמשווה CARPC לפרוססור יעודי, ולא אתפלא אם הנ"ל לא נופל בכלום מהצעצועים היקרים.

פורסם

נכון לעכשיו אני לא מחפש יחידת ראש שתפיק לי סאונד שמשתווה לרדיו דיסק כמו ה F#1, אבל צליל נקי ואיכותי מרוב ה HU הנמכרים כיום אני בטוח שיהיה.

מה אתה חושב ש-F#1 נותן סוכריות.

לדעתי יש כאן מקום לתחרות

פורסם

לפי 2 התגובות האחרונות.......יאללא לעבודה.

אני שמח לשמוע שיהיה לי איכות טובה עם הכרטיס הנ"ל

עוד ממזמן אני מאמין שבעזרת CARPC ניתן להגיע לתוצאות SQ גבוהות יחסית בקלות ובכלל בתקציב שפוי לחלוטין!

וזה המטרה, כול פעם נשדרג רכיב אחר עד שנגיע למערכת SQ ברמה מאוד גבוהה

מה שבטוח יהיה שדרוג באיכות מהקלריון היקר שלי (ולא כספית)שאני מאוד מתגעגע אליו....:bigcry:

• תוכן חדש...