Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

‎ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe

אני מתכנן להביא אותו בימים הקרובים

הוא יחובר חיצונית ע"י RISER מיוחד על מנת לספוח כמה שפחות רעשים

לאחר ברור עמוק בנושא יש סיכוי טוב שאיכות הכרטיס תפגע ו\או יש מצב שהוא לא יעבוד אם אני אני יחבר אותו דרך RISER

אני כרגע בודק חלופות בנושא.

בעיקרון רציתי כרטיס קול שתומך ביציאות BALANCED אבל זה כניראה ירד מהפרק לתקופה הקרובה.

פורסם

כרטיס מעולה !!

מעבדי BURR BROWN 1796 - יש כבוד !!

תבדוק טוב איזו גרסא אתה קונה ושיש אחריות יצרן מקורית כי מקבצי הייצור הראשונים היו מאוד בעיתיים, עם בעיות SYNC ובעיה בתמיכה ב ASIO שהוא מאוד מהותי לשימושים שלנו..

...CASKA for life

פורסם

התקלתה אותי...

דבר ראשון תודה על התגובה.

איזה גרסה נחשבת לטובה ואיזה לא?

האם ניתן לעדכן את הגרסה בבית?

האם זה עדיין משנה אם אני מתשמש ברדייברים\תוכנה כמו קונסול או KX PROJECT ?

פורסם

KX מתאים רק למספר מאוד מצומצם של כרטיסים (בעיקרון כל ה CREATIVE שלפני ה XFI).

CONSOLE עובדת על בסיס ASIO ולכן אפילו לא נדרש הדרייבר המקורי של הכרטיס.

הבעיה בכרטיסי ה HDAV התעוררה בהתחלה ומקורה בחומרה עצמה (באג באחד הצ'יפים) ולא ניתן לתקן באמצעות שדרוג FIRMWARE.

קשה לדעת איזה כרטיסים דפוקים ואיזה לא אבל אני מניח שאם תשלח מייל לתמיכה של ASUS תדע יותר.. (תציין שהשימוש שלך הוא בעיקר ב ASIO) עד היום יש להם בעיות עם הכרטיס בתחום ה HTPC שכן מאוד מסובך להוציא ממנו אותות של DTS-HD שהם בעיקר היתרון שלו.

אם זה נראה לך מסובך מדי, תיקח את ה D2X הוא מעולה, חף מבעיות כמעט ועולה הרבה פחות.

אגב, ניתן להשיג את הכרטיסים החדשים של AUZENTECH באתר שלהם (יש אפשרויות בחירה בOPAMPS ובמעבדים שונים של BURR BROWN --> מגניב !!)

דבר נוסף, אם אתה בכל זאת מעוניין בטופ שבטופ - תבדוק את הכרטיס החדש של RME, הוא פשוט מפלצת והוא נותן לך 20 ערוצי BALANCED לשחק איתם בלי כרטיסי הרחבה והוא נועד במקור לאפליקציות אולפניות רציניות מבוססות ASIO. אממה, עולה 500 דולר ושווה כל שקל (או דולר ?)

דבר נוסף -

...CASKA for life

פורסם

אין לי עדיין את כול המידע אבל הבנתי שה BALANCED בתחום של ה PC לוקה בחסר.

כמו כן הכרטיסים של RME הם PCI ולי יש תצורה של PCI-E.

אני לא מצאתי שום אזכור לבעיה שיש בכרטיס הנ"ל.

שמתי לב שיותר משתמשים ב D2X בחול

השאלה האם זה בגלל העלות, או שיכול להיות שה D2X יותר מתאים לתנאי רכב?

פורסם

ה HDAV יותר מכוון כלפי קולנוע ביתי והוא כולל מעגלים לשיפור התמונה כמו SPLENDID HD שהם באמת מוסיפים ומוערכים אבל אין להם שום שימוש כשאתה מחובר למסך ב VGA.

ה D2X זול יותר ולא נופל באיכותו באופן שמיע מאחיו הגדול על אף ה BURR BROWN.

...CASKA for life

פורסם

אוזנטק - NUFF SED :)

לפני שאתה רץ לקנות יציאות BALANCED , המגבר שלך גם תומך בכניסת BALANCED ?

אם לא, הנתון הזה נזרק לפח.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
KX מתאים רק למספר מאוד מצומצם של כרטיסים (בעיקרון כל ה CREATIVE שלפני ה XFI).

CONSOLE עובדת על בסיס ASIO ולכן אפילו לא נדרש הדרייבר המקורי של הכרטיס.

הבעיה בכרטיסי ה HDAV התעוררה בהתחלה ומקורה בחומרה עצמה (באג באחד הצ'יפים) ולא ניתן לתקן באמצעות שדרוג FIRMWARE.

קשה לדעת איזה כרטיסים דפוקים ואיזה לא אבל אני מניח שאם תשלח מייל לתמיכה של ASUS תדע יותר.. (תציין שהשימוש שלך הוא בעיקר ב ASIO) עד היום יש להם בעיות עם הכרטיס בתחום ה HTPC שכן מאוד מסובך להוציא ממנו אותות של DTS-HD שהם בעיקר היתרון שלו.

אם זה נראה לך מסובך מדי, תיקח את ה D2X הוא מעולה, חף מבעיות כמעט ועולה הרבה פחות.

אגב, ניתן להשיג את הכרטיסים החדשים של AUZENTECH באתר שלהם (יש אפשרויות בחירה בOPAMPS ובמעבדים שונים של BURR BROWN --> מגניב !!)

ד-

התמיכה של ASUS גרועה ברמת שלא ניתן לתאר

בעיות שהיו לי , לא נפתרו (ועוד אני לקוח "ותיק") גם אחרי שכביכול העבירו את המידע ל"צוות הטכני" שלהם (שלחו לי טופס למלא)

התשובות שקיבלתי מהם היו מרובות ב"תשדרג את ה BIOS ואם עדיין יש בעיה , תשלח לספק שיבדוק"

אם אתה יכול להמנע מ ASUS ועוד בעיקר אם ידוע על בעייה בכרטיס - תמנע

פורסם

בעקבות השמועות על בעיות בכרטיסים של אסוס שאמרו לי פה בפורום הקדשתי מספר נכבד של שעות בחיפוש אחר אזכור כול שהוא לתקלות, אאך ללא תוצאות.

באתר MP3CAR הכרטיס הפופולרי הוא D2X של אסוס, וגם שם לא מוזכר שום בעיה בכרטיס.

אולי הבעיה היתה במספר דגמים שיובאו לארץ?

אינני מזלזל בידע שלך או של nimikipod ובטוח שאתם רק רוצים לעזור.

כמו כן יש לי אפשרות להשיג את הכרטיסים במחיר מאוד זול מהמחירים שמוצעים בשוק.

פורסם

יש לי כרטיס כזה ואני חייב לציין שהאיכות שלו לא הפילה אותי מהכיסא, הייתי עדיין מעדיף להשתמש בהגברה.

אך לכרטיס קול הזה יש הרבה על מה לשבח אותו לעומת כרטיסים אחרים:

* הכרטיס מאוד פאנצ'י, הכוונה באסים שהוא מוציא הוא יודע איך לעצור בזמן המתאים ולא למרוח את הבאס ככרטיס קול של קריאטיב

* צלילי המיד מופרדים היטב משאר התדרים, והווקאל נשמע מדהים.

* הטריבל מדהים, חד צלול וחלק.

* השינוי הראשון ששמתי לב אליו לאחר שחיברתי את הכרטיס הוא הבמה, במה רחבה מאוד, תמונה מוזיקלית מסודרת כל כלי יושב במקום שלו.

אמנם אני לא משתמש בכרטיס זה להאזנה למוסיקה אלה לטובת סרטים באיכות HD, הכרטיס תומך ב- Dolby TrueHD ן- DTS 5.1 :

DTS-HD זה פורמט שמוכן להזרים 24.5 Mbit/s בתקליטים של בלו-ריי, וכמובן 18.0 Mbit/s בתקליטים של HD-DVD. העניין הוא שעל מנת להזרים כמות אדירה כזו צריך מפענח מאוד טוב, וה- XONAR אצלי עמד במבחנים והזרים עד 22 Mbit/s .

אך שוב כסאונד SQ לרכב ע"י CAR PC לא הייתי מוכן להשקיע, כי בשביל לקבל תוצאות מצויינות צריך להוציא סכומי עתק על כררטיסי קול מקצועיים יותר.

פורסם

אני חושב שאני יקח את הסיכון וירכוש את הכרטיס.

באתרים בחול ASUS נחשבת לא להכי טובה, אבל להכי פופולרית ואף אחד לא מתלונן והגיעו איתם לרמות סאונד מאוד גבוהות.

נכון לעכשיו אני לא מחפש יחידת ראש שתפיק לי סאונד שמשתווה לרדיו דיסק כמו ה F#1, אבל צליל נקי ואיכותי מרוב ה HU הנמכרים כיום אני בטוח שיהיה.

פורסם

שלילי חזק ביותר

הכרטיס של MAUDIO יעודי להקלטה ובאמת מדהים, אבל הוא נופל בהרבה מהASUS בכל הנוגע לשחזור מקור

לך על הASUS הביקורות בעולם אוהדות מבחינת איכות שחזור נטו

• תוכן חדש...