Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזדמנות ל BPX 2200.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שהממון בכיסו כרגע, ישנה הזדמנות פז לקניה ב EBAY !!

מדובר במגבר מהמטורפים שבנמצא !!, המוכר כנראה טעה בתמחור המשלוח ומחיר המשלוח לישראל יוצא 12$ (הסירו דאגה מליבכם המחיר סופי גם אם הוא טעה בחישוב ALL SALES ARE FINAL !! - זה כבר קרה לי פעם..)

קדימה, ישנן 7 שעות ל BID.

אם מישהו מפורום לוקח אותו הוא מזמין אותי לשווארמה :wink:.

http://cgi.ebay.com/JBL-Gti-Crown-Series-BPx2200-1-High-Performance-Amp_W0QQitemZ250397272027QQcmdZViewItemQQptZCar_Amplifiers?hash=item250397272027&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A16%7C39%3A1%7C240%3A1318

...CASKA for life

פורסם

זו טעות במשלוח בטוח כי פירסט קלאס מוצרים עד קילו בערך.המגבר הנל שוקל לפחות 10 קג לכן המשלוח אמור להיות דרך האויר כ300$.ודרך הים כ120$ אני יודע כי אחי אזרח ארהב ושולח לי דברים מידי פעם כשאני צריך.

ומבטיח לך שלא יתנו לך משלוח של 300 דולר ב12 כנראה טעות של איביי.

פורסם

זו לא טעות של EBAY אלא טעות של המוכר. והוא מחוייב לעמוד בהצעתו. תשחק אותה תמים וטיפש ומקסימום תוסיף לו 20-25 דולר בשביל לצאת "בסדר".

גם ב 500 דולר המגבר הזה משתלם.

...CASKA for life

פורסם

מגבר שכזה לא הולך "לבד" - הוא גם צריך תשתית חשמל שתאפשר לו לעבוד.

תחשבו טוב לפני שאתם רוכשים כזאת מפלצת, יש שם הרבה מאוד עלויות נלוות שלא קשורות לעסקה של המגבר - זולה ככל שתהיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עזוב שטויות.

גם באונו שנת 89. הוא יעבוד מצויין. ויצליח להזיז P-1 מצויין.

נכון.

אבל להוציא ממנו את כל ה3000W RMS שלו אתה צריך הרבה כוח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
זו לא טעות של EBAY אלא טעות של המוכר. והוא מחוייב לעמוד בהצעתו. תשחק אותה תמים וטיפש ומקסימום תוסיף לו 20-25 דולר בשביל לצאת "בסדר".

גם ב 500 דולר המגבר הזה משתלם.

נראה לך :?:

המגבר הזה לא בשבילי אני אוהב יותר SQ וזה מפלצת.

דרך אגב ברכב שמכרתי היה לי מפלצת ZX850.4 קיקר שהוא דרך אגב מעולה אבל אני החלטתי שברכב הבא רק MEMPHIS MCLASS.:lol:

דרך אגב המכירה נגמרה על US $353.99 וואו כמה המוכר הפסיד.או מישהו הרויח.

פורסם

אם תשים מגבר כזה באוטו שלך זה יכול להיחשב SQ באוטו ליד..

היה לי MEMPHIS, לא התלהבתי בכלל.

ARC AUDIO RULES

...CASKA for life

פורסם

אלי, הוא לא יזיז פי1 , הוא יטגן לו את התחת! בהתנגדות נתונה של 4 אוהם בגיין מכוון כמו שצריך המגבר ישאף לתת 2000 וואט, הפי1 נניח שיודע לטפל ב600 וואט, חוצמזה שבשביל לספק את אותו ההספק במתח נמוך האמפראז' שנמשך ע"י המגבר עולה, מחמם את כל החוליות החלשות בין אם זה המצבר, הכבלים, הסלילים או הפיוז. צריך לדעת מה עושים בכאלה הספקים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...