Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי מגאן 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי אתמול בטרייד אין של קרסו רנו מגאן 2005 EX יד ראשונה מבעלות פרטית עם קרוב ל-110K ק"מ.

הרכב שמור מאוד וחוץ מכמה שריטות חיצוניות או מכות פח בסגנון חנייה וכאלה שממש לא מעניינות אותי, אין בו שום פגיעה.

בבדיקה במכון הרכב יצא נקי לחלוטין חוץ מהכסת"חים הרגילים. בדקתי בעצמי גם בעיות שהרבה העלו פה בהודעות בעבר כמו הדיפייזר בהנעת בוקר וכיו"ב והרכב באמת במצב טוב.

עשיתי עליו גם נסיעה ואחרי שבדקתי כמה רכבים כמו פוקוס, 307 וכו' הרגשתי שהרכב הזה יושב עליי כמו כפפה.

גם התיבה האוטומטית המושמצת לא הפריעה לי בכלל.

הרכב מוצע כרגע ב-50K כשהבנתי שאם אני אסגור עניין עכשיו ובמזומן יהיו גמישים והזכירו 45K בלי שהייתי צריך להתמקח יותר מדי. אני יודע שלרנו יש בעיה של סחירות ושמירת ערך אבל זה לא ממש מטריד אותי כי אני קונה אותו ל-5-7 שנים (אלא אם כן הוא יתפגר בדרך).

הדבר היחיד שמטריד אותי זה הקילומטראז' והתיבה האוטומטית. הנסועה שלי ברובה עירונית ועומדת על כ-10K בשנה, למרות שקשה לי להעריך בצורה מדוייקת. אבל ביחס לשנת הדגם הרכב עשה יחסית קילומטראז' די רציני והרבה אומרים לי שהוא מתקרב כבר לטווח שבו צריך להחליף/לשפץ את הגיר ואני לא מעוניין לקנות רכב כשאני יודע שכבר עוד שנה שנתיים מתוכנן לי להוציא עליו 10K על תיקון בלי קשר לכל שאר הדברים השוטפים והבלתי צפויים הרגילים.

מה אתם אומרים ? האם כדאי ללכת על הרכב הזה ? אחרי כמה ק"מ צריך לדאוג לגיר ? האם באמת מדובר בסכומים כאלו על תיקון ?

בקיצור, אשמח לעצות.

פורסם

רכב יד ראשונה,

בדיקה תקינה,

נהנת לנהוג בו,

המחיר נשמע בסדר,

ק"מ גבוה לשנתון אבל עם נסועה כמו שלך תוכל לצמצם פערים במיוחד אם אתה מדבר על 5-7 שנים.

לחשוב על המוות לפני שקנית נראה לי לא בריא בכלל ... ברכב אחר יש לך אחריות שהאוטו לא יתפוצץ בעוד שבוע?

Gn'f'R

פורסם

לך על זה.

גיר לא ילך לך בקרוב,

וביחוד אם אתה עושה 10 אלף בשנה אז אולי

עוד 5-7 שנים לפני שתמכור, אולי יהיה איזה חשש לגיר.

רכב מצויין דימוי נמוך.

בטוח מאוד 5 כוכבי בטיחות ונוחות טובה.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

איש יקר קבל עוד יעוץ .

אכן בחירה טובה רכב מפנק מאוד שאכן תוכל לצמצם פערים תוך כמה שנים כפי שהגיבו החברים כאן

אך שקול שוב את היעדים של הנסיעה אם כ 70 אחוז אתה נוסע בעיר המגאן מן הסתם ישתה יותר דלק

תוכל בראש שקט ללכת על הקליאו 1400 ולא רכב של 1600

במיוחד רכב של רנו שהם אמינים חסכונים ומרווח הטיפולים שלהם הוא גדול במיוחד .

בכללי הקילומטרז לא משחק פה כרגע עדין הוא היה רכב חברה ובמיוחד כיום הם מגיעים ל 400 אלף ואיפלו יותר תלוי בצורת נהיגה שלך .

לך על זה בהצלחה .

האהבה הראשונה - מגנום 4X4 2000 שחורה , ניפרדנו:-(

השניה - מגאן 2 2006 , לא היסתדרנו :|

* תמיד חוזרים לאהבה הראשונה ... בקרוב .

פורסם
איש יקר קבל עוד יעוץ .

אכן בחירה טובה רכב מפנק מאוד שאכן תוכל לצמצם פערים תוך כמה שנים כפי שהגיבו החברים כאן

אך שקול שוב את היעדים של הנסיעה אם כ 70 אחוז אתה נוסע בעיר המגאן מן הסתם ישתה יותר דלק

תוכל בראש שקט ללכת על הקליאו 1400 ולא רכב של 1600

במיוחד רכב של רנו שהם אמינים חסכונים ומרווח הטיפולים שלהם הוא גדול במיוחד .

בכללי הקילומטרז לא משחק פה כרגע עדין הוא היה רכב חברה ובמיוחד כיום הם מגיעים ל 400 אלף ואיפלו יותר תלוי בצורת נהיגה שלך .

לך על זה בהצלחה .

חשבתי בהתחלה על רכב מיני אבל החלטתי שאני רוצה את היתרונות של רכב משפחתי (יותר מקום, תא מטען).

הרכב לא היה רכב חברה אלא יד ראשונה מבעלות פרטית.

ההתלבטות הייתה לגבי הגיר האוטומטי ולא לגבי הרכב כולו.

• תוכן חדש...