Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לשדרג את המנורה שנמצאת בגג הרכב שלי. הרכב הוא סוזוקי בלנו 97.

אני מעונין לשדרג למנורה יותר חזקה ואפילו לבנה יותר. פשוט המקורית על הפנים לא מאירה בכלל כמעט (ולא דרוש ניקוי של המכסה כי כבר בדקתי את זה).

רציתי לשמוע חוות דעת על אנשים שביצעו את השידרוג הזה כבר ועל מנורות מסוימות שיכולות להתאים לי לבית הנורה שנמצא שם.

תודה רבה והמשך ערב נעים.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

עדין לא קרה לי שפתחתי אשכול ויותר משעה לאחר מכן לא ענו לי.

אנשים?

פורסם

אפשרי.

ראיתי אצל חשמלאי רכב נורת פלורונסט עגולה אוניברסלית, עם 3 מצבים - כמו במקור [דלוק/כבוי/לסירוגין עם תיחת דלת]. העלות כ -70 ש"ח. מתאים לכל רכב. אין לי טל' שלו [חשמלאי אקראי שהגיע לחלץ אותי] אבל אני מאמין שיש את זה בשוק.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

את זה אני מכיר. פלורוסנט בצורת עיגול, נכון?

זה חלש כמו שהבנתי.

אני מחפש נורת הלוגן אפילו חזקה במקום הנורה המקורית, אך שתהיה בגודל שיוכל להיכנס עם המכסה המקורי, כי שינוי לא בא בחשבון כרגע לפי דעתי מיותר לגמרי שינוי כזה.

פורסם

אף אחד לא מכיר מנורת לד קטנה וחזקה שתתאים לבית הנורה שנמצא בתא הנוסעים של סוזוקי בלנו?

שם חברת הנורה? דגם מסוים? מקום שאפשר להשיג אותה?

• תוכן חדש...