Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא קראתי (וחוויתי) דברים אחרים (אני רואה שבינתיים הגיבו עוד כמה בנושא).

ההתלבטויות שלי היו מול גולף GTI/לאון קופרה ובאופן כללי קטגוריה (ומחיר) אחת למעלה. כמובן שלא יכולתי להתעלם מהקליאו (שזה גם הרכב הקודם שלי) אז גם היא נכנסה למשוואה.

המגאן הייתה הכי מתנהגת/כיפית מבחינתי (מה נחשב אצלך כיפי ?) וזאת הייתה הבחירה שלי אבל כל אחד עם השיקולים שלו.

אם במערכת השיקולים שלך הסעיף הראשון הוא גם החשוב ביותר אז המגאן והקליאו (הקליאו לא ממש עומדת בתנאי של הטורבו שהצבת, לא ? אבל אני יכול להבין למה לדחוף אותה בכל זאת פנימה :wink:) עומדות בראש, בטח בתקציב המדובר (אל תשכח שהשירוקו שאתה מדבר עליה היא ה-1.4 TSI (שאגב, אח שלי בדיוק קנה אחרי מערכת שיקולים משלו :-)) ורוב הביקורות יתייחסו ל-2.0 שעולה הרבה יותר).

2. מראה חיצוני - עניין של טעם וריח. אין ספק שהמגאן מוזרה והתחת לא קל לעיכול.

יש הבדל בין גרוע לכל הדעות לבין ממש לא יוצא דופן (או לא עומד בציפיות).

אני כבר שמעתי דעות לא רעות בכלל מכמה אנשים שאני סומך עליהם (כולל כתבי רכב שיותר יסכימו עם התיאור השני שלך, בטח לא הראשון).

* עריכה בעקבות מה ש-oferh הוסיף: לגבי השירוקו, רכב מאוד מרשים וגם מתנהג לא רע. לא יצא לי אישית לנהוג עליו, אבל הטענה בביקורות היא לשיפור של ה-GTI אז רע זה לא יכול להיות. לגבי הבדלים ב-1.4 לעומת ה-2.0, זה אמור להיות אך ורק במנוע ובאבזור. הכיול אמור להיות זהה, ע"פ אנשי צ'מפיון וגם ע"פ אח שלי שלא הרגיש בהבדל בין נסיעת המבחן לבין הרכב שלו מבחינת כיול והתנהגות.

לגבי המגאן, רוב הביקורות בחו"ל שהכתירו את הרכב בשלל תארים, וזה כולל את תוצאת הרינג, התייחסו לגרסה קיצונית יותר שלא הובאה לארץ. עדיין, גם עם הגרסא הרגילה אני מאוד מרוצה ונהנה.

ניר

אני לא בטוח איך אני רוצה להציג בפניך את דעותי על ה207GTI החדשה.

לדעתי הוא רכב גרוע לכל הדעות בהשווה לדורותיו הקודמים (כרכב הוא מעולה).

אבזור מחפיר (160000 ש"ח ומקבלים מזגן מכני, בלי שליטה מההגה, התנהגות לא ספורטיבית בהשוואה לדורות קודמים ועיצוב פנימי משעמם מאוד), אופי לא ספורטיבי כמו שGTI אמור להראות.

ממש GTI.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא בטוח איך אני רוצה להציג בפניך את דעותי על ה207GTI החדשה.

לדעתי הוא רכב גרוע לכל הדעות בהשווה לדורותיו הקודמים (כרכב הוא מעולה).

אין שום בעיה אם אתה חושב שהוא גרוע, אבל אתה רושם "לכל הדעות" וזה כבר לא ממש נכון.

האבזור אכן מחפיר, לגבי האופי הספורטיבי יש שיחלקו על דעתך, זה הכל.

פורסם

ה207 GTI קצת התבלבלה, היא מרגישה כמו וולוו, אבל מהוולוו הזולות בלי התוספות ובאיכות גרועה, מה גם שהיא מקרקשת נורא.

היא לא מרגישה כמו מכונית שמגיעה ל100 ב7 שניות, מרגישה יותר לכיוון של 9.

היא מאוד שקטה, ההילוכים שלה לא מספיק קצרים, ההגה מרגיש כאילו הוא באויר ומשדר את הפקודות בבלוטות', היא מאוד צפופה מאחורה (אבל מי שיושב מאחורה לא שילם על האוטו :wink: ).

המושבים שלה נוחים, אבל משהו בתנוחת ישיבה עצמה, במיקום החלקים שם לא נוח.

היא מרגישה מאוד זולה.

יש לי רק 4 דברים טובים להגיד עליה:

האיתות מאוד נוח לתפעול.

ההגה עצמו נעים למגע.

מרגישה מאוד מאוד בטוחה.

הESP ניתן לניתוק מוחלט.

אני אישית לא אהבתי אותה בכלל, ממש יצאתי ממנה בתחושת באסה.

אם היא הייתה עולה 100,000 ש"ח ומגיעה עם גיר אוטומטי נורמאלי, הייתי קונה אותה לאמא שלי.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אם יש לך זמן לחכות, האוקטביה VRS יכולה להיות אופציה מצויינת עבורך.

המחיר בסביבות 170K והיא מאפשרת הנאה מכל העולמות.

חזקה, מוגדשת, לא מוחצנת, מרווחת וייחודית.

שווה בדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כמו שאמרתי ה207 לא באה בחשבון.

עם כל הכבוד לרצון שלי למכונית עם מעט פוזה יחסית (או הרבה מהסוג הנכון), אני עדיין בן 21.. אז סקודה לא מתאימה. אני חושב לרדת מהמיטו, ככה שהתחרות היא בין המגאן לשירוקו, בינתיים עם נטייה למגאן.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני ממליצה לבדוק גם את הגולף TSI, היא תצא יותר מאובזרת מהשירוקו ויותר נוחה ליום יום.

פורסם
אני ממליצה לבדוק גם את הגולף TSI.

הדרישות:

1. "מכונית לנהג"

2. מראה חיצוני

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הדרישות:

1. "מכונית לנהג"

2. מראה חיצוני

מראה חיצוני בועט את הקליאו והמגאן מהרשימה לא?

לא סתם בועט, בועט בבעיטת וולה לחיבורים.

:)

נ.ב. ה207 פשוט ג-ב-ו-ה-ה!

עמדה לידי אחת ברמזור והנהג שלה הסתכל עליי מלמעלה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון, מבחינת הגובה הרגשתי בסביבה מאוד נוחה ומוכרת- ואני רגילה לפאביה!

אחלה של GTI :roflmao:

פורסם
מעולה!

אני ממשיכה עם ההמלצה שלי.

אם כך אז עדיף שפותח השרשור יתעלם מכל מה שכתבת עד כה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מראה חיצוני בועט את הקליאו והמגאן מהרשימה לא?

לא סתם בועט, בועט בבעיטת וולה לחיבורים.

:)

תלויי מי עורך את הרשימה :-D

היופי הוא בעייני המתבונן ידידי.

אה, ואם קצת נסחפתי פה עם התמונות - תרגישו חפשי למחוק באלימות :lol:

Renault_Clio_R27_3270_8.jpgclio27b_1024x768.jpgimage32887_b.jpgrenault-megane-r26.r-10.jpgrenault-megane-r26.r-05.jpg

• תוכן חדש...