Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגאן לא פחות יפה מהשירוקו (בדרך המסוימת שלה). במצבך גם אני הייתי מתלבט (קשות יש לציין) בין המגאן לשירוקו (כמו שמישהו הזכיר - צ'יפ קטן יעשה הבדל גדול). מצד שני, אם תשים צ'יפ - אין אחריות (תקנו אותי אם אני טועה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מראה חיצוני בועט את הקליאו והמגאן מהרשימה לא?

לא סתם בועט, בועט בבעיטת וולה לחיבורים.

:)

נ.ב. ה207 פשוט ג-ב-ו-ה-ה!

עמדה לידי אחת ברמזור והנהג שלה הסתכל עליי מלמעלה...

לא אמרתי שהיא חייבת להיות כוסית מטורפת :-P

אמרתי שחשוב לי המראה החיצוני. המגאן נראית לידי טוב מאוד מקדימה... אבל התחת המוזר הזה...

ראיתי עכשיו בדרך הביתה C30! עכשיו זה תחת! בכלל.. עכשיו שאני חושב על זה אם היה ידני עם T5 הייתי מותח את התקציב!

המגאן לא פחות יפה מהשירוקו (בדרך המסוימת שלה). במצבך גם אני הייתי מתלבט (קשות יש לציין) בין המגאן לשירוקו (כמו שמישהו הזכיר - צ'יפ קטן יעשה הבדל גדול). מצד שני, אם תשים צ'יפ - אין אחריות (תקנו אותי אם אני טועה).

אחח האחריות... לא חשבתי על זה! ת'אמת זה מה שהחזיק את השירוקו ברשימה. אני לא חושב שה1.4 כשלעצמו מספיק חזק בשביל שדרוג מהHGT.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

חדש ? :shock:

המחיר הרשמי הזוי לגמרי (משהו בסדר גודל של 240 עד כמה שאני זוכר) אבל במחיר הזה מדובר ברכב אטרקטיבי (אם המראה לטעמך ואין לך בעיה עם הגודל).

פורסם
מה אתם אומרים על קופר S 2008 ב175K?

לא חסרים רכבים שייתנו יותר ערך לכסף שלך. באנגליה, המחיר של המיני S זהה ואפילו נמוך מהקליאו, המתמודדת הזולה כאן. בישראל יש הפרש של 80 אלף שקל ביניהן ופער עצום במחירי ביטוח ובכל מה שהמיני משדרת (באנגליה - מכונה ל- track days, בישראל - מסיע תל-אביבית מנקודה א' לנקודה ב' - בד"כ). במחיר הקניה הלא ריאלי שלה ועלויות האחזקה שנגזרות ממנו הייתי הולך על משהו אחר.

בקשר ל- 207 שאנשים דיברו עליה כאן: יש שתי גרסאות - ה- 207RC (ששמה שונה בישראל לאחרונה ל- GTi) עם 175 כ"ס וה- 207GT עם 150. לשתיהן אותו מנוע שיש במיני קופר S, כאשר ה- RC הבכירה מגיעה עם טורבו ממתכת עמידה יותר, שנוכח גם במיני. המנוע גמיש ולינארי, נותן לך שיא ממונט או קרוב עליו בכל סל"ד שתרצה לעבוד בו וסוגר סקלה בקלות. אבל הוא לא מספק דרמות או התפרצויות כוח מלבבות, כך מהתרשמותי הלא ארוכה.

לפותח השרשור: הייתי ממליץ לך לעכל את כל מה שכתבו לך כאן לפני ולעשות עוד המון מחקר לפני שאתה ממשיך הלאה, לאו דווקא בפורום שבו לכל אחד יש את מה שהוא אוהב\לא אוהב אלא עפ"י עיתונות רכב ונסיעות מבחן. יש אנשים שקונים מכוניות עפ"י טרנד או קפריזה, שזה סביר אם אתה קונה משפחתית סטנדרטית אבל כשאתה קונה מכונית לפאן - כדאי שתדע בדיוק מה ולמה אתה קונה (קו ישר\סיבובים\מראה\חסרת-פשרות\סלחנית\נוקשה\רכה וכו'), מה היתרונות ומה החסרונות כדי שלא תתאכזב. תבחר את הנקודות שחשובות לך ובחר מכונית עפ"י הן.

בנוסף - הייתי נותן צ'אנס גם למכוניות שפסלת (איביזה קופרה, ובוודאי STI או מיאטה משומשות). נסה - סיכוי טוב שתתאהב. בהצלחה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

יש ב- BMW הנחות די גדולות עכשיו, במיוחד לגבי דגמי 2008.

לטעמי, השהיה בתוך הרכב הרבה יותר כיפית מאשר במגאן (הנוכחית). אין מה להשוות את עיצוב הפנים ותחושת החומרים.

על המגאן, תמיד תצטרך להסביר שזה אולי נראה כמו ליסינג של אבא של החברה שלך, אבל בעצם זה בלה בלה בלה. על המיני לא תצטרך להסביר לה כלום, היא ישר תבין ותבקש שתעשה לה סיבוב. ונדמה לי, שאת השואל זה מעניין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למי אני חייב הסברים? :|

אני קראתי את כל המאמרים על הרכבים ונשאר לי רק נסיעת מבחן. הביקורות על המגאן ממש מוזרות, כמו שאמרתי קודם, יש המון ניגודים. המיני לא חדשה, משומשת עם 17K ק"מ מבחורה. בקשר למכוניות שפסלתי... אין שום סיכוי שאני אקנה אימפרזה או איביזה, שום כלום, יש לי סיבות :p

ה207 גם לא באה בחשבון, היא לא מושכת אותי כלל. (נכון, המגאן כן)

אני רוצה לעלות ברמה... אני אוהב מהירות, אני אוהב סיבובים, אין לי בעיה עם אי-נוחות נסיעה. אני מעוניין באבזור (אבל לא משהו רציני, תזכרו, אני נוהג בHGT 2002) ואני לא מעוניין ב"פוזה". (אתם יודעים לאיזו פוזה אני מתכוון) השירוקו קצת יותר מידי האמת. למגאן יש את הפוזה שאני מחפש, מקדימה.

האיביזה והאימפרזה נראות כמו צעצועים. (בלי לפגוע באף אחד) המיאטה לא רק נראית...

פורסם

אחח האחריות... לא חשבתי על זה! ת'אמת זה מה שהחזיק את השירוקו ברשימה. אני לא חושב שה1.4 כשלעצמו מספיק חזק בשביל שדרוג מהHGT.

אין אף אחד שהתנסה עם השירוקו ומכיר את ה-HGT שיחלוק עליו?! כי לי נראה שהשירוקו תהיה חזקה משמעותית מהרכב הנוכחי שלך (כן, אני מדבר על ה-1.4).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אין אף אחד שהתנסה עם השירוקו ומכיר את ה-HGT שיחלוק עליו?! כי לי נראה שהשירוקו תהיה חזקה משמעותית מהרכב הנוכחי שלך (כן, אני מדבר על ה-1.4).

מבחינת כ"ס\משקל הן זהות, הממומנט שונה (בהרבה). חזקה יותר, כן, לא יודע אם משמעותית...

למה STI משנתון קצת יותר ישן לא בא בחשבון ?

אני לא אוהב :)

פורסם

התנסתי המון עם HGT והמון עם גולף TSI 160 ועם שירוקו 2.0T .

השידרוג בשירוקו לעומת הHGT הוא אדיר וחסר כל קשר בכל נתון שתיתן.. ולא , אני לא מגזים.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני האמת היא חושב שלא בדיוק אפשר לעלות על זה ששיניתה תוכנה ,ומקסימום עושים איפוס למחשב רכב (אני לא יודעה איך זה הולך ברכב הזה ספציפי אבל זה פעולה קלה ).

אגב עשו פעם ב"הליוך חמישי" מבחן של המגאן נגד המיני והמגאן ניצחה מבחינת ביצועים(לדעתי גם ניראת יותר טוב).

ובכלל הייתי שוקל אודי a3 טורבו (ה 2 tfsi )ויש בשנתון שלך כאלה יד ראשונה (שנייה) למרות שאתה רוצה רכב חדש .

• תוכן חדש...