Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו שני עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא קונה אוטו חדש.. (חדש חדש)

משהו קטן(אבל לא קטן מידיי), צריכת דלק לא גבוהה, אמינות, חשוב שלא יהיה מכוער, עד 100 אלף,

על מה אתם ממליצים?

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם
פונטו?

יונדאי גטס?

שברולט אביאו?

בהצלחה!

מה דעתו על מכונית טובה?

יאריס היא אפשרות מעולה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משהו קטן(אבל לא קטן מידיי), צריכת דלק לא גבוהה, אמינות, חשוב שלא יהיה מכוער, עד 100 אלף,

על מה אתם ממליצים?

דרישות נוספות: מקום למטען? כמה נוסעים בד"כ/מירבי? הנאה מנהיגה? בטיחות? מה זה "מכוער/לא מכוער"?

פונטו?

יונדאי גטס?

שברולט אביאו?

בהצלחה!

לזרוק שמות זה נחמד, אבל בכל מחירון אפשר לראות מה נכנס בתקציב הזה (ויש הרבה).

תשובות שמכילות רק שם של מכונית, בלי הסבר (מינימלי לפחות) לא תורמות במאום.

להבא :wink:

פורסם

קודם כל יאריס, עולה יותר מ100k.

מבין ה 3 שהצעתי, אני בעד הפונטו. לדעתי נותנת הכי הרבה בתמורה לכסף הן מבחינת ביצועי מנוע, הנאה מנהיגה, אמינות ומטען.

לגבי הגטס - תומכים רבים לה ואקסמפלרים רבים נעים בכבישי ארצנו אך עדיין יש להוכיח את ערכה.

לגבי האביאו - התרשמתי ממנה חיצונית היום בסוכנות UMI, נחמדה מאד למראה. יותר מכך, לא אוכל להוסיף.

טומי בקאל

אורטופד

תל מונד

פורסם

כשהאלפא שלי נפחה את נשמתה, קיבלתי מהביטוח למשך שבוע יונדאי גטס 1300. מה לומר? אחרי באסה רגעית (מ-156 2500 לגטס 1300...) גיליתי רכב מרווח, נוח מאוד לעיר ואפילו לנסיעות בינעירוניות קצרות, מנוע זריז מאוד ובסה"כ - הפתעה לטובה. נהניתי לנהוג עליו אפילו יותר מאשר על ה-206 XS 1600 של אשתי והפונטו החדשה של גיסתי... בסה"כ, רכב טוב למדי עם שוק טוב ושמירת ערך סבירה ומעלה. במחיר שלו, נראה לי שזו הבחירה האידאלית.

אבל אי אפשר בלי איזה "למה" - מדוע לא לקנות פיז'ו 307 בת שנה או בדומה לכך? הרצון "לקנות חדש" לפעמים מעוור.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

על מה אתם ממליצים?

דרישות נוספות: מקום למטען? כמה נוסעים בד"כ/מירבי? הנאה מנהיגה? בטיחות? מה זה "מכוער/לא מכוער"?

פונטו?

יונדאי גטס?

שברולט אביאו?

בהצלחה!

לזרוק שמות זה נחמד, אבל בכל מחירון אפשר לראות מה נכנס בתקציב הזה (ויש הרבה).

תשובות שמכילות רק שם של מכונית, בלי הסבר (מינימלי לפחות) לא תורמות במאום.

להבא :wink:

כמו שאמרתי, זה אוטו שני לכן המקס. נוסעים זה 5 אבל בדר"כ לא יותר מ3.

הנאה מנהיגה? לא משהו קריטי, אבל יכול להיות נחמד...

בטיחות כמובן חשוב.

מכונית מכוערת לדוגמא: c3, יונדאי גטץ (כל אחד והטעם שלו, הם לא שלי)

אבל אי אפשר בלי איזה "למה" - מדוע לא לקנות פיז'ו 307 בת שנה או בדומה לכך? הרצון "לקנות חדש" לפעמים מעוור.

אין אפשרות לאוטו משומש.

פורסם

אין אפשרות לאוטו משומש.

צרות של עשירים... :wink:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

משהו שונה...

סוזוקי איגניס 4x4... גם ישאר עודף, וגם יהיה אפשר לנסוע קצת בחול...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המלצתי תהיה הגטס. 8)

גרסת ה-1.6 זריזה מאוד, המנוע מרגיש די חזק על הרכב.

מרווחת מאוד מאחור ביחס למתחרות.

עיצוב ממש חמוד, אבל ממש לא מכוערת. אבל אם אתה מחשיב אותה למכוערת אז חבל.

בגימור ה-GLS היא מגיעה עם ג'אנטים וחלון גג חשמלי, פנסי ערפל, הגה מצופה עור, פגושים בצבע הרכב, 4 כריות אויר, ספוילר אחורי....

כמו כן היא מפגינה אמינות מצויינת אצל חבר שלי שרכש אותה לפני שנה. אין בעיות.

חדשה עולה 102K, שזו הבעיה היחידה לדעתי.

אם זה יקר מדי בשבילך, קודמי רשם שגם בגרסת ה-1.35 (93K ש"ח) היא נוסעת היטב.

172

פורסם
פונטו?

יונדאי גטס?

שברולט אביאו?

בהצלחה!

מה דעתו על מכונית טובה?

יאריס היא אפשרות מעולה.

רוני

אני מסכים וזה גם יהיה עדיף בטווח הארוך אילו הייתם מוציאים עוד 3-4K על היאריס אבל אם באמת אין בררה (אני בספק) וזה חייב להיות 100K אז תשקלו את הפאביה/איביזה 16V.

פורסם
כשהאלפא שלי נפחה את נשמתה, קיבלתי מהביטוח למשך שבוע יונדאי גטס 1300. מה לומר? אחרי באסה רגעית (מ-156 2500 לגטס 1300...) גיליתי רכב מרווח, נוח מאוד לעיר ואפילו לנסיעות בינעירוניות קצרות, מנוע זריז מאוד ובסה"כ - הפתעה לטובה. נהניתי לנהוג עליו אפילו יותר מאשר על ה-206 XS 1600 של אשתי והפונטו החדשה של גיסתי... בסה"כ, רכב טוב למדי עם שוק טוב ושמירת ערך סבירה ומעלה. במחיר שלו, נראה לי שזו הבחירה האידאלית.

אני מסכים... ב100K קשה להשיג מכונית חדשה ממש ברמה.

מה שגרוע בחדש זה שבשנתיים הראשונות האוטו עוד לא איבד שום דבר מאיכותו ובדר"כ עדיין באחריות אפילו לעומת זאת הוא איבד הרבה מערכו (יחסית).

בהתפשרות על שנה או שנתיים בשנתון אבא שלך יכול לקנות מכוניות כמו פוקוס, קורולה, 307 וכו... שעולות בהרבה על יונדאי גטס או פונטו.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

מה שגרוע בחדש זה שבשנתיים הראשונות האוטו עוד לא איבד שום דבר מאיכותו ובדר"כ עדיין באחריות אפילו לעומת זאת הוא איבד הרבה מערכו (יחסית).

בהתפשרות על שנה או שנתיים בשנתון אבא שלך יכול לקנות מכוניות כמו פוקוס, קורולה, 307 וכו... שעולות בהרבה על יונדאי גטס או פונטו.

זה לא שמשומש זה לא לרמה או משהו,

אבא שלי נכה צה"ל והוא יכול לקנות אוטו ללא מיסים (זה יוצא הנחה גדולה) ואת השאר הוא יוסיף.

הבעיה היא שניתן לקבל את הזיכוי הזה רק באוטו שקונים מהיבואן.

פורסם
פונטו?

יונדאי גטס?

שברולט אביאו?

בהצלחה!

מה דעתו על מכונית טובה?

יאריס היא אפשרות מעולה.

רוני

אני מסכים וזה גם יהיה עדיף בטווח הארוך אילו הייתם מוציאים עוד 3-4K על היאריס אבל אם באמת אין בררה (אני בספק) וזה חייב להיות 100K אז תשקלו את הפאביה/איביזה 16V.

התכוונתי בסביבות ה100K..

פורסם

זה לא שמשומש זה לא לרמה או משהו,

אבא שלי נכה צה"ל והוא יכול לקנות אוטו ללא מיסים (זה יוצא הנחה גדולה) ואת השאר הוא יוסיף.

הבעיה היא שניתן לקבל את הזיכוי הזה רק באוטו שקונים מהיבואן.

הבנתי... אז תקנו מהיבואן תמכרו אותה ישר עם 0 ק"מ באיזה 2000 פחות ותקנו משומשת :wink: סתם אני והרעיונות שלי... אז כניראה שבאמת פונטו, גטץ או יאריס יתאימו אולי אפילו 206 פשוטה.

בהצלחה.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

• תוכן חדש...