Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח אם תוכלו בבקשה לעזור לי.

העלתי סריקה של הבדיקת קנית רכב שערכתי.

בנוסף למה שכתוב שם הבודק אמר בע"פ שיש במנוע מעבר של גזים ולכן אם המנוע יתחמם יהיה צריך לעשות ראש מנוע. לדבריו זה מצב רגיל למנוע עם 130K ק"מ.

הוא המליץ לשטוף את מערכת הקירור ולהחליף את נוזל הקירור.

אין פגיעות שלדה. גיר וקלאצ' תקינים.

לגבי הבלמים, בבדיקה כתוב בדף הראשון שהבלמים תקינים ולפי הדף השני הבלמים לא תקינים. לפי המוכר הבלמים חדשים ויש קבלות.

שאלה נוספת, המוכר לא החליף רצועת טיימינג ואין לו קבלות מהבעלים הקודמים. במוסך יכולים לראות אם צריך להחליף רצועה? או שעדיף להחליף בכל מקרה? כמה עולה בערך הטיפול?

הבעיה שכתובה שם בחלון היא שהוא נתקע בעליה ושצריך למשוך אותו. כמה תיקון לדבר כזה יכול לעלות?

מה דעתכם על הרכב הזה? לקנות או לברוח?

אני לא מבין כלום במכונאות ולכן אשמח מאוד אם תעזרו לי.

תודה מראש לכל מי שיענה.

1.jpg

2.jpg

פורסם

שני הנושאים שמטרידים אותי יותר מהשאר בבדיקה הם מעבר הלחץ במערכת הקירור והרקבונות בפח.

את הראשון אפשר לתקן בקלות יחסית, השני עלול להתגלות כצרה שאין לה סוף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שני הנושאים שמטרידים אותי יותר מהשאר בבדיקה הם מעבר הלחץ במערכת הקירור והרקבונות בפח.

את הראשון אפשר לתקן בקלות יחסית, השני עלול להתגלות כצרה שאין לה סוף.

דווקא הבודק אמר שאין מה לתקן מנוע עד שיהיה צריך לעשות ראש מנוע.

מה המשמעות של רקבונות בפח?

מה לגבי ההגה?

פורסם

והשאלה היא מתי יהיה צורך לבצע טיפול לראש המנוע. בעוד שבוע או בעוד שנתיים?

בריחה של לחץ למערכת הקירור אומרת דרשני. השאלה היא, ולצערי אני לא יכול לענות עליה בביטחון מלא, כיצד בדקו את בריחת הלחץ למערכת הקירור.

לגבי הפח - הטופס לא מפורט מספיק. אם מדובר בריקבון נקודתי באחד מחלקי המרכב שניתנים להחלפה בקלות יחסית - ניחא. אבל אם מדובר בריקבון בחלק קצת יותר בעייתי, זאת כבר בעיה רצינית.

לא אישית היה ניסיון רע עם חלודה ואולי בגלל זה אני קצת מגזים, אבל בתכלס ריקבון זה לא משהו שצריך לראות ברכב ממודל 2002.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...