Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

ברשותי ברלינגו 07 מנוע 1.6 דיזל גיר ידני עברה 30K ק"מ עשתה טיפול 20K לפני חודשיים בערך.

ובזמן האחרון יש משהו מוזר עם הטורים, לפעמים כאשר אני עוצר ברמזור (מאיט את הרכב בעזרת הורדת ההילוכים עד להילוך שני)

אחרי שאני מגיע כמעט לעצירה מוחלטת (הקלאץ' לא לחוץ והרכב נמצא בניוטרל) יש תחושה שהרכב עומד להיכבות (כאילו אני מנסה לעצור

כאשר הרכב בהילוך, אחרי שאני מגיע לעצירה מוחלטת הטורים יורדים לסביבות 300 עד 500 סל"ד ואחרי כמה שניות של גימגום הטורים עולים למצב עבודה רגיל (סביבות ה1100 סל"ד).

בהתחלה חשבתי יכול להיות בגלל המזגן אז בדקתי גם ללא מזגן ואותו סיפור, זה לא קורה כל עצירה אלא רוב העצירות.

שמתי לב שאם אני לוחץ על הקלאץ' כאשר הטורים רק מתחילים לרדת הכל חוזר לשגרה והטורים לא צונחים.

אני לא מבין גדול במכונאות אבל אני זוכר מישהו הזכיר איזה משהו לגבי תיבת הילוכים מסונכרנת יכול להיות שהבעיה נובעת מזה?

או שאני טועה?

בברכה,

רודי

פורסם
שלום לכל חברי הפורום.

ברשותי ברלינגו 07 מנוע 1.6 דיזל גיר ידני עברה 30K ק"מ עשתה טיפול 20K לפני חודשיים בערך.

בכותרת רשמת מודל 2006, בתוכן רשמת מודל 2007.

מצב עבודה של מנוע דיזל 1.6HDI תקין, בסלד סרק, נמוך משמעותית מ 1100 סל"ד.

בהודעתך קיימים אי דיוקים וכפי הנראה ייתכן ואינך מתפעל את המצמד כנדרש.

מהו קוד המנוע של הרכב ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בכותרת התבלבלתי טיפה כנראה.

הברלינגו שנת 07 ואצלי היא משנת 08.

העניין הוא שזה קורה רק לפני העצירה ולא תמיד ובהילוך סרק!

בקשר לסל"ד עבודה התבלבלתי ובהודעה שמחקו פה רשמתי תיקון בקשר לסל"ד זה בסביבות 900-800 סל"ד !

הקטע שהמנוע מתנהג כאילו הוא בהילוך כאשר זה קורה.

אם אני מביא לחיצה על המצמד (בזמן שהאוטו נמצא בהילוך סרק) כאשר האוטו רק מתחיל להוריד את הסל"ד הכל מסתדר

ז"א הטורים עולים למצב עבודה מבלי להגיע למצב של רעידות קטנות.

אם אני לא לוחץ על המצמד הטורים נופלים משמעותית ואז חוזרים למצב עבודה רגיל.

נ.ב בקשר לקוד מנוע, אני לא ממש מבין גדול אבל איפה אפשר לראות אותו?

בברכה,

רודי

• תוכן חדש...