Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה

קניתי פולו חדשה (2009) ואני רוצה לחבר את הרדיו דיסק.. אבל יש משהו ממש מוזר - מהרכב יוצאים 2 חוטים צהובים במקום צהוב ואדום... רוצה לומר: איך אני יכול לחבר את הרדיו דיסק לסוויץ' במקום חיבור ישיר למצבר???? :?:

פורסם

תבדוק עם מנורת ביקורת מה כל אחד מהם מוציא - מתח קבוע או אחרי סוויץ.

בכל מקרה אתה צריך גם מתח קבוע גם אם אתה רוצה לחבר אחרי הסוויץ

אחד בשביל המתח הקבוע ואחד בתור פקודה מתי להידלק (ואם רוצים שיהיה דלוק גם בלי סוויץ אז מחברים את המתח הקבוע אליו גם)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אני מציעה לך לא לבדוק אם מנורת ביקורת אלה אם FLUK ועוד יותר טוב גש למתקין מקצועי - כבר היו מקרים שברכבים החדשים בטעות בדקו אם מנורת ביקורת כבל של פיקוד\מחשב והוא יצא מכלל פעולה וזה נזק כספי די גדול :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

נמנמנמ.. כמובן שהנאמר היה בהנחה שאנחנו יודעים שאנחנו מול החוטים שמיועדים לרדיו :p

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...