Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלים חודשיים לגולף V5 יד 2 אוטמטית "תחנת דלק ניידת " . זה הרכב ואם מישהו מחפשת המלצה אני אני יכול לומר בוודאות אוטו זבל, לא מצדיק את המחיר שלו. ללא תאונות. הרכב מאוד מאוד מאכזב, נסיתי למכור את הרכב אך הסחירות שלו על הפנים ומכיוון שהוא נמחכר ב כמעט 10.000 ממה שמופיע במחירון חשבתי על האפשרות לקנות GTI מושפטת ולבצע את ההשתלה. "חבר טוב שלי שמאי רכב ככה שזו לא בעיה להשיג GTI " ,לאחר חישוב החלטתי שזה הכי משתלם לי לביצוע .

אומנם ישנה הרבה עבודה, מנוע, גיר, מחשב, צמה, דוושות ,לוח שעונים, וקידוד מפתחת וצנרת אגזוז

אך עדיין זה יותר כלכלי וככה אני יודע מה מצב הרכב האם העניין מביחנה שינוי מנוע ניתן לביצוע ברשיון אשמח לתשובה או לכל טל' למישהו שכן יוכל לענות לי.

נא לשים לב לטעויות הכתיב והפיסוק

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

אם הממון בכיסך, הכל אפשרי.

אני מעריך שלא תרד מ 20000 ש"ח השקעה. לדעתי, אם כבר אתה בונה את הרכב מחדש, תבנה מפלצת. - צור קשר עם בחור בשם ברק G60 בפורום VAG יש לו את כל מה שאתה צריך ובכלל זה גם מנועים משופרים, גירים, קיטים תוספות ושדרוגים.

הבנאדם אינציקלופדיה מהלכת לרכבי VAG.

קח בחשבון שדרוגי מתלים.

אני מריח פרוייקט ?

...CASKA for life

פורסם

הרכב הוא "תחחנת דלק" בגלל הגיר ולא בגלל המנוע

תחשוב בכיוון של השתלת גיר ידני והוא אמור להיות יותר חסכוני בהרבה וגם זה דיי ישפר לך את הרכב מבחינת ביצועים.

אתה לא חייב לחפש גיר של V5 ידנית אלא גם של VR יהיה טוב ואולי גם של V6 עם קצת יותר התאמות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בשם שלך יש 106

בחתימה שלך VR6

קנית בכלל V5

ואתה רוצה GTI ....

WTF ??? מה, לא קראת כאן ביקורות קטלניות לפני שרכשת V5 ועוד אוט' ??

אני, עם כל הכבוד חושב שעולויות ההסבה לא כדאיות, תוסיף ל 20,000 שכתבת גם שידרוגי מתלים (7000) בלמים (כי ב GTI הם טובים יותר) ועוד אי אלו זוטות ששכחת, תוסיף את עלויות המוסך, הריצות, החלקים הקטנים והמעצבנים, ואחרי כל הבלאגן של חצי שנה ריצות במוסכים תגיע במקסימום לרכב ששווה ל GTI

לא פשוט יותר להפסיד 10 במכירה ולקנות GTI ???

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

שלום לך,

אני בעלים של בורה V5 אוטומטית,

תראה אין שום ספק שהמנוע עצלן, ויש דרך להחיות אותו -

1. תחליף גיר.

2. תגדיש את המנוע .

מבחינת השקעה תצא לך אותה ההשקעה בהסבה ל 1.8T ידני, דבר שבוצע אומנם לא בארצנו אבל לפניך התוצאה -

קישורים לסרטונים של הרכב, צפייה מהנה -

עכשיו לאחר שהבהרתי לך שאפשר לנצל את המנוע הזה יותר,

אני חייב לציין שגולף V5 יש בלי סוף ועדיף לך למכור את הרכב ולקנות גולף GTI אם אתה אוהב כל כך את הרכב.

*.מבחינתי יבוא היום ואני אגדוש את הבורה V5 שלי והיום הזה יגיע לאחר ההסבת גיר וחיזוקו, יצרתי כבר קשר עם הבחור עם הבורה בסרטון לגביי החלקים שאת רובם הוא בנה בעצמו.

הקישור לתרד' המקורי -

vr5-t

בברכה אסף.

פורסם

שוב, אם מדובר על הגרסה של ה 170 כח, המנוע בכלל לא עצלן

הוא דיי מקביל בנתונים שלו למנוע של VR6, ופעם שמעתם מישהו שאמר שמנוע של VR עצלן ?

הגיר הוא זה שמסרס !

פורסם

רעיון הזוי ולא ישים לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בשם שלך יש 106

בחתימה שלך VR6

קנית בכלל V5

ואתה רוצה GTI ....

WTF ??? מה, לא קראת כאן ביקורות קטלניות לפני שרכשת V5 ועוד אוט' ??

אני, עם כל הכבוד חושב שעולויות ההסבה לא כדאיות, תוסיף ל 20,000 שכתבת גם שידרוגי מתלים (7000) בלמים (כי ב GTI הם טובים יותר) ועוד אי אלו זוטות ששכחת, תוסיף את עלויות המוסך, הריצות, החלקים הקטנים והמעצבנים, ואחרי כל הבלאגן של חצי שנה ריצות במוסכים תגיע במקסימום לרכב ששווה ל GTI

לא פשוט יותר להפסיד 10 במכירה ולקנות GTI ???

ליאור

אני מוכן להפסיד 10000 אבל אין מי שיקנה זו הבעיה כאן .

ראיתי באחת התגובות שגיר ידני של VR-6 יתאים ל-V-5 האם זה נכון אשמח לתשובה מדוייקת .

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

זה נכון אבל כמובן עם התאמות ויש גם לא קצת עבודה מיסביב כי בכל זאת זו הסבה לידני

פורסם

אני מכיר מקרה של V5 2001 אוטומט שגם קרעו לה את הצורה וגם מכרו מעל המחירון. או שיש לך כישורי מכירה או שלא.

בכל מקרה, או שחכה הרבה זמן לקונה או שתשתיל ידני, מבחינה כלכלית עדיף לך להחליף רכב, כי ההשתלה תעלה יותר מה10 אלף שתפסיד במכירה, אבל מצד שני אם כבר יש לך רכב במצב טוב אפשר לומר שעדיף שכבר תשקיע כסף במה שיש ולא תחפש הרפתקאות כי הרכב הבא שתקנה עלול להיות במצב לא מזהיר.

ולגבי הגדישה, עד כמה שאני יודע לא יובאו לארץ V5 מוגדשות, אז זה שיפור לא חוקי וזה חתיכת סיכון, נכון?

פורסם
אבל מצד שני אם כבר יש לך רכב במצב טוב אפשר לומר שעדיף שכבר תשקיע כסף במה שיש ולא תחפש הרפתקאות כי הרכב הבא שתקנה עלול להיות במצב לא מזהיר.

צריך להחליף מנוע, גיר, תושבות, צמת חשמל, מחשב, לוח שעונים, אז מה נשאר בדיוק שאפשר לשקול השארת הרכב "כי הוא במצב טוב", הידיות של הדלתות?

פורסם

החלפת מנוע?!:shock: דיברתי על השתלת גיר ידני מול החלפת רכב או מול גדישה שכנראה לא חוקית. ואם יש לו את הגרסא האוטומטית הרכב בעל אותם הספקים כמו הידני אז "סך הכל" הוא צריך להרכיב גיר וקלאטץ', ואם חבר שלו שמאי הוא ימצא את החלקים מפרוק דיי מהר כי רכבים ספורטיביים מעורבים בתאונות ויורדים מהכביש על ימין ועל שמאל.

פורסם

הוא דיבר על השתלת מנוע 20VT.

• תוכן חדש...