Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך ללא מעט שרשורים שנפתחים פה אודות פגמים וכשלים ברכב חדש אשר לא מטופלים כראוי ע"י היבואן (לאו דווקא צ'מפיון),

הפעם סיפור עם סוף טוב (רק חבל שטחנות הצדק טוחנות לאט):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3680331,00.html

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כמה שאני שמח,ולא דוקא בגלל שזה צמפיון,אלא בגלל שהיתה כאן דורסנות של הלקוח של "העם" ,בנאדם שילם 150 אלף שקל והיבואן שם עליו ז...,מה הוא בדיוק חשב שהציעו לו את 500 שקל שהוא ינשק אותם ויגיד תודה.

לא רק שבסוף היבואן שילם כמו גדול את הנזק ולא משנה אם זה יצא כמה עשרות אלפים יותר אפילו זה החלק השולי, השם שלו שנפגע זה החלק הקשה, אני ממש מקווה שכל היבואנים יקראו את זה יפנימו שלא כדאי להתייחס ללקוח דקה אחרי שעזב כמו סמרטוט,תודה לך אדון שופט.

פורסם

"עוד טענה החברה כי עוביד עשה שימוש מוגבר ברכב. לטענתה, במשך שנה וחצי נהג בו לאורך 43 אלף ק"מ, בעוד ששימוש ממוצע ברכב עומד על 16 אלף ק"מ בשנה"

חוצפנים, הם עוד יגידו למישהו כמה מותר לו לנסוע? שיגידו תודה שמישהו עוד נוהג הרבה, כי זה מה שמביא להם כסף כשמגיעים למוסכים שלהם לטיפולים.

פורסם

מגיע להם. סוף סוף הכניסו להם וקיבלו את המגיע להם.

מחפשים כל הזמן רק איך להתנער מאחריות ולדפוק את הלקוח.

צריך לשלוח מכתבים לייצרן שיידע מה הולך פה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה זה קשור לעומר? הוא הדובר של צ'מפיון?

כאילו שמישהו שואל אותו שם האם לממש או לא לממש אחריות או האם לפצות או לא לפצות לקוח כזה

עומר הוא נציג מכירות וחבר פורום שעוזר למי שמבקש ממנו בנושאי VW שהוא יכול, והוא עזר פה לא למעט אנשים, כולל לי שחבר שלי התעניין בפולו בזמנו.

פורסם

זה נאמר בחיוך , תאמין לי שאני מכיר את עומר מצויין.

עושה רושם שההתנהגות שלך מתאימה לסמלון שלך-גם רבע משפט אתה לא מסוגל להבין?

אני חשבתי שהוא יוכל לשפוך אור על המקרה הספציפי הזה ממקור פנימי - זו הייתה כוונתי - איך הגעת מ4 מילים לסרט שלם רק אלוהים יודע...:shock:

Guest ספורטמוטורי
פורסם

חבל שאודי קשורה ליבואן החסר תועלת הזה.

כמה שאני מרוצה מהאוטו ונהנה ממנו,אני גם מאוכזב ומבועס משירות היבואן,חבל:evil:

פורסם
זה נאמר בחיוך , תאמין לי שאני מכיר את עומר מצויין.

עושה רושם שההתנהגות שלך מתאימה לסמלון שלך-גם רבע משפט אתה לא מסוגל להבין?

אני חשבתי שהוא יוכל לשפוך אור על המקרה הספציפי הזה ממקור פנימי - זו הייתה כוונתי - איך הגעת מ4 מילים לסרט שלם רק אלוהים יודע...:shock:

לקחת את זה קשה הא?

שלח ת'כתובת שלך בפרטי, נשב נדבר :wink:

• תוכן חדש...